z NorD będzie nieciekawie gra tam Sprinter ktoreg kojarze i niezle śmiga , OWN tez bardzo dobry klan i mysle ze z ace* będzie ciężko , ale nie ma tragediiBad Olo wrote:Division 7 - View matches
Rank Name Played Points Difference
1. ubi 0 0 0
2. NorD 0 0 0
3. [UMF] 0 0 0
4. PTM 0 0 0
5. ace* 0 0 0
6. HD 0 0 0
7. BlitZ 0 0 0
8. OWN 0 0 0
Najrozej chyba nie mamyPasowaloby się dowiedziec coś na temat naszych rywali, ale jakos do tej pory zadnego z tych klanow nie znam :/
STC4
STC4
STC4
zycze wszystkim polskim druzyną powodzenia w 1 rundzie, mam nadzieje ze we wtorek wszyscy będziemy zadowoleni
a w zasadzie w poniedziałek poznym wieczorem
nam już oczywiście MISI przepowiedzial porazke
, ale mam nadzieje ze coś tam trochę powalczymy 
nam już oczywiście MISI przepowiedzial porazke
jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
STC4
off top
Kamil przestań proszę się, z tego co wiem stoja chyba 2 serwery na rundy z tymi trackami, a poza tym jak ci się nudzi to popros ralfa to postawi serw i potrenujecie
a co do NC3: to nie interesuj się NC3 to serwer dla reprezentacji i nie rozumiem czemu się dziwisz ze jest hasło :shock:
przepraszam za ten off top
Kamil przestań proszę się, z tego co wiem stoja chyba 2 serwery na rundy z tymi trackami, a poza tym jak ci się nudzi to popros ralfa to postawi serw i potrenujecie
a co do NC3: to nie interesuj się NC3 to serwer dla reprezentacji i nie rozumiem czemu się dziwisz ze jest hasło :shock:
przepraszam za ten off top
STC4
bulet, kamilowi chodzi o to, ze nie ma serva na naszym ladderze, również jeśli mozna chcialbym prosic by ktos postawil dedyka z tymi mapkami, tak jak na pl4 hasło podane w opisie serva o to tez również bym prosil
a co do serva nc3 bulet chilluj ziąąą, chodzi o to, ze serv stoi pusty albo jest 2,3 graczy a on lub raczej wiekszosc graczy zapisanych do stc4 chcialaby potrenic do stc4
a co do serva nc3 bulet chilluj ziąąą, chodzi o to, ze serv stoi pusty albo jest 2,3 graczy a on lub raczej wiekszosc graczy zapisanych do stc4 chcialaby potrenic do stc4
STC4
po 1 nie jestem zaden ziąąąą
po 2 jak ktos chce serwa to niech sobie postawi
po 3 sa w POLSCE 2 lub 1 serwer na rundy z tymi mapami
po 4 serwer NC3 nie jest moj wiec się wypowiadał już nie będę ale mysle ze osoba której jest ten serw powiedziala by dokładnie to samo co ja
po 5 Kamil jest w xp i powinien wiedziec co się robi jak się xp-eki nudza a nie wyskakiwac z takim tekstem na forum
po 6 Kamil nie denerwuj się ja tak zawsze
po 7 a nie już nic nie mam do dodania
po 2 jak ktos chce serwa to niech sobie postawi
po 3 sa w POLSCE 2 lub 1 serwer na rundy z tymi mapami
po 4 serwer NC3 nie jest moj wiec się wypowiadał już nie będę ale mysle ze osoba której jest ten serw powiedziala by dokładnie to samo co ja
po 5 Kamil jest w xp i powinien wiedziec co się robi jak się xp-eki nudza a nie wyskakiwac z takim tekstem na forum
po 6 Kamil nie denerwuj się ja tak zawsze
po 7 a nie już nic nie mam do dodania
STC4
serwer nc3 jest nie tylko na trening, ale również na mecze nc3.
mi się niechce zmieniac hasla co tydzien, aby nikt nie przeszkadzal na meczu. po drugie reprezentcja jest reprezentacja, a nie jakiś team.
wiec tez na treningu niech chlopce se jada jak chca, na luz, a nie ze tam jakiś tlum będzie.
mnie takie posty i tak dziwia: "postawcie serwera".
to jak bym powiedzial: "kamdan, kup mi nowy komputer."
mi się niechce zmieniac hasla co tydzien, aby nikt nie przeszkadzal na meczu. po drugie reprezentcja jest reprezentacja, a nie jakiś team.
wiec tez na treningu niech chlopce se jada jak chca, na luz, a nie ze tam jakiś tlum będzie.
STC4
no widzicie a nie mowilem trzeba się znać a nie......jakub wrote:serwer nc3 jest nie tylko na trening, ale również na mecze nc3.
Jakub dobrze im powiedzialem co
STC4
sklady na STC były już podawane? zagralbym sobie w takim turnieju...nigdy nie mialem okazji zawsze team go olewal 

STC4
no, jak jakub jest lepiej se daruj
on jest niski ale twardy i gietki jak browar
1000 post wiem to było glupie to co u gory pisze;d
1000 post wiem to było glupie to co u gory pisze;d

STC4
nice;) ja na origami czy coś po godzinie mam 1.34.81 ale do TA brakuje:(

<- Drzwi