dziadki też grają?
dziadki też grają?
ja mam 11
dziadki też grają?
hehe ja mam już 16 a co do 40+ naprawdę sa dobrzy u mnie w klanie srednia wieku to 16-17 lat:P i mamy zamiar zagrac z 40+ a wiec mlodziki kontra dojrzali

dziadki też grają?
JA mam 26 lat prawie i tak samo jak mojego ziomla bbarto zaraził mnie tn sam kumpel i luksus trzeba w to naparzc spooko gierka.Pozdro wszystkie ziomki

dziadki też grają?
A ja za rok będę mial oczko (chyba każdy wie co to znaczy
) i gram bo mam trochę wolnego czasu i ta gra mi się podoba.
POZDRO
POZDRO

dziadki też grają?
To ja walne offtopaRaDuS wrote:hehe ja mam już 16 a co do 40+ naprawdę sa dobrzy u mnie w klanie srednia wieku to 16-17 lat:P i mamy zamiar zagrac z 40+ a wiec mlodziki kontra dojrzali
+40 was rozpiełdoli
|GT| z nimi wygrało 2 razy ale wtedy mieli inny skład i my tez mielismy inny (patrz lepszy XD).
dziadki też grają?
pffff...z twoim zdaniem się na pewno będziemy liczyc...
a poza tym to jest post sprzed 20 dni także nie rozumiem bo co to piszesz, chyba zeby miec podjarke, no ale niektorzy tak maja
a poza tym to jest post sprzed 20 dni także nie rozumiem bo co to piszesz, chyba zeby miec podjarke, no ale niektorzy tak maja

dziadki też grają?
Prowokacja XD Po raz kolejny wyszła chamskośc i kozactwo FM ^^
dziadki też grają?
wydawało mi się ze masz 5 latGeri wrote:ja mam 11
Siekiera=Siekierka
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
dziadki też grają?
Admin, on nazwał mnie dupek będę płakał buuuu...Bad Olo wrote:Xardupek wyluzujsam sprowokowales noobku
Ppatrz sobie olus na zachowanie FM na servach to zrozumiesz.
dziadki też grają?
#R1ppp - może jakiś przyklad, bo nie bardzo kojaze o co kaman???? zeby nie robić offtopa, tez naleze do "dziadków" [smiesznie to brzmi bo w tym roku stuknie mi dopiero 22]
dziadki też grają?
proszę tylko was zeby mniej kozaczyc 
dziadki też grają?
ja pi***olę, no i k**wa co?Derty wrote:i znowu odgrzany kotlet
gdziesz przeczytales na jakims poradniku dla cool forum userow, ze nie pisze się na starych topikach, i teraz kozakujesz?
przeciesz ten temat nic nie ma do roboty z aktualnoscia, i jest jak najbardziej sensowe tu dalej pisać, nawet jak ostatni post był 40 lat temu.
ma robić nowy topic, ze staruchy tez graja w TMN?
ty bys go pewnie do tego topiku tu znow przekazal.
zal.ru derty, myslalem ze jesteś madrzejszy.
dziadki też grają?
Odgrzany, bo dawno zapomiany, ale uaktualniany
.
43 lata, żonaty, trójka dzieci ( 13,11,9 lat )
Gram w TMN - bo lubię. Do 40+ nie dojdę, bo nie przepadam za nadeosami, a gram kiedy mi czas pozwala. Przed laty takich rozrywek nie było więc korzystam teraz. Poza tym lepiej wypić piwko w domu, grając w ulubioną grę, niż upijać się w barze bez sensu.
Pozdrawiam !
P.S. Jakub to było bardzo dobre z Twojej strony. Szacuneczek !
43 lata, żonaty, trójka dzieci ( 13,11,9 lat )
Gram w TMN - bo lubię. Do 40+ nie dojdę, bo nie przepadam za nadeosami, a gram kiedy mi czas pozwala. Przed laty takich rozrywek nie było więc korzystam teraz. Poza tym lepiej wypić piwko w domu, grając w ulubioną grę, niż upijać się w barze bez sensu.
Pozdrawiam !
P.S. Jakub to było bardzo dobre z Twojej strony. Szacuneczek !
-
Nieświecący
- Jeździ konno
dziadki też grają?
Jurek masz córke w moim wieku 
- brzerzanin
- Zaczyna szaleć na ulicach
dziadki też grają?
Nieświecący wrote:Jurek masz córke w moim wieku
9 lat???
tez jestem za tym, matka mi marudzila ze pije w domu ale wytlumaczylem jej "lepiej jak się uwale w domu niz w pubie a potem kij wie jak wrócę"Jurek wrote:Poza tym lepiej wypić piwko w domu, grając w ulubioną grę, niż upijać się w barze bez sensu.
Last edited by brzerzanin on 05 October 2007, 18:21, edited 1 time in total.

dziadki też grają?
Buhehehehehe
Dobre Brzerz :p
dziadki też grają?
@nieswiecacy
skad wiesz, ze to corka?
jurek napisal, ze ma trzech dzieci, o pleci nic nie widze.
skad wiesz, ze to corka?
jurek napisal, ze ma trzech dzieci, o pleci nic nie widze.