Koszykówka :)

Stworzone przez was trasy, skiny, filmiki i inne
Post Reply
Wally
Team Poland

Post by Wally »

cóż jako wielki fan koszykówki, w szczególności Washington Wizards, postanowilem zrobić taka odpałową mape :)
Jazda na tej mapie opowiada pewna krotka historie. Mecz Washington Wizards vs Miami Heat, Wizards prowadza jednym punktem. Koniec Timeoutu, wejscie na boisko. Strata 2 pkt, Shaq zdobywa 2 pkt i teraz przegrywamy 1pkt, mamy ostatnia akcje meczu do wyprowadzenia. Wtedy to mijamy po kolei zawodnikow (4 słópki) nastepnie zmieniamy kierunek kozlowania na sekcji z 2 zakretami, nabieramy predkosci i wskakujemy na Loopa, co jest skokiem ponad O'Nealem, jeśli nie popelnilismy jakiegoś wielkiego bledu na loopie wtedylecimy do kosza, w ktorym jest meta . Coz jeśli nmie popelnia się bledow, wtedy wpada się gladko w mete i do kosza, jeśli popelnia się jakieś bledy, wtedy czesto zachacza się o obręcz i nie trafia w mete :)
Taka misja, by zdobyc decydujace punkty :)
http://nations.tm-exchange.com/main.asp ... 44217#auto
Polecam ta mape serdecznie :)
Image

Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
Jurek
Gangsta Mapper

Post by Jurek »

Fajna trasa Wally!
Jeśli mógłbym Ci zasugerować jakieś zmiany (?) to powiem co mi się w niej najmniej podobało - dwie rzeczy:
- trochę zbyt pokarbowany początek psuje pięknie wygładzoną dalszą część rasy
- szybko zmieniające się napisy w centrum ekranu przeszkadzają w jeździe - lepiej,by było gdyby pojawialy się u dołu lub u góry ekranu.
A ogólnie to ciekawy pomysł. Brawo!
Wally
Team Poland

Post by Wally »

gdyby ktos pomogl mi zrobić te napisy, niestety w MT jestem cieniutki... poczatek coz, chciałem zeby był zjazd z trybun, ale ogolnie to jest PF start, spadasz i masz zakret, naprawdę to gladko da się przejechac :)
Jeszcze nie kazdemu pod koniec podobaja się 2 zakrety, ale zrobione sa po to, by każdy mial przed loopem podobna predkosc, bo po hamowaniu kazdemu robi się mniejwiecej taka sama predkosc, a jakby to był szybki odcinek, to bylaby inna i nie zawsze trafialoby się w kosz i mete :)
dzięki Jurek za Award :)
Image

h0lus
Pirat drogowy

Post by h0lus »

Wally
Team Poland

Post by Wally »

Coz, prosilbym o pomoc przy trasie dobrego Media Trackera !
Wspolnymi silami jest szansa na Polską mape w Best of Week !
Mapa ma aktualnie niecala dobe, a ma już 6 awardow, za co serdecznie dziekuje wam wszystkim, za to ze doceniliscie troszki tej pracy :) Bp jednak bądź co bądź pol nocki zarwalem, ale warto było :)

Prosilbym o pomoc, kto zna się dobrze na Media Trackerze? Ja jestem niestety cienki bolek jak widac, jak robię napisy u góry lub coś, to mi po 0.01s schodza na środek... nie kumam tego :(
proszę o pomoc.
Image

Wally
Team Poland

Post by Wally »

proszę o pomoc naprawdę, bo najczestsza krytyka sa napisy na srodku których nie potrafie zliwkwidowac :( ktos może mi pomoc????
Image

Post Reply

Return to “Trasy, Skiny, Filmy, Mody”