xp Rekrutacja
xp Rekrutacja
Ale żes taraz xard dowalił :shock:
Ty nas nie widziałes podczas meczu z EOD a ja widziałem picka i stwierdzam że musiałby się bardzo natrudzic żeby dostac się do składu xp.
Ty nas nie widziałes podczas meczu z EOD a ja widziałem picka i stwierdzam że musiałby się bardzo natrudzic żeby dostac się do składu xp.
xp Rekrutacja
a to ciekawostka1X4rd451 wrote:hahaha picek by 70 % xp wyprzedził![]()
SOD się niezgadza picek jest nasz
-
Nieświecący
- Jeździ konno
xp Rekrutacja
Ja już byłem,wyleciałem za głupote zmieniłem zachowanie i chce wrócić jestem otwarty na katorżnicze treningi" 
xp Rekrutacja
jak trochę przypomne sobie jak się jeździ to może i ja spróbuje się dostać do xp, ale to cuda...
xp Rekrutacja
u nas nie sa katorżnicze treningi one po prostu są (choć ostatnio rzadziej niz kiedyś) i to właśnie najbardziej niektórych przeraza, bo muszą coś robić, a jak mówiłem to nie jest lanser-team.Nieświecący wrote:Ja już byłem,wyleciałem za głupote zmieniłem zachowanie i chce wrócić jestem otwarty na katorżnicze treningi"
Z tego co widzę narazie mamy:
star
sonny
chybeck
Yorgi
king
poczekam jeszcze 2-3 dni i podam wam co dalej robimy, ale myślę ze zrobimy jakiś meczyk, myślę ze najbardziej prawdopodobne będą mapki z NC3 ale podam wam to pozniej jak już będę pewien ze zrobimy ten wyścig
Last edited by bulet on 11 October 2007, 14:11, edited 1 time in total.
jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
xp Rekrutacja
wracasz do nas i nie ma batachybeck wrote:jak trochę przypomne sobie jak się jeździ to może i ja spróbuje się dostać do xp, ale to cuda...
xp Rekrutacja
w następną sobotę (tak myślę) zrobi się kwali. Na mapkach STC4 te które będą podane we wtorek o od razu gracz xxx będzie przygotowany na mecz.
-
Nieświecący
- Jeździ konno
xp Rekrutacja
O jezus żebym tylko mógł w sobote :E
xp Rekrutacja
jak ten termin nie będzie odpowiadam innym osoba to się zrobi w niedziele
xp Rekrutacja
No to co ja tez się zgłosze:D SuwaK gotwy do gry w Xp:P
-
Nieświecący
- Jeździ konno
xp Rekrutacja
E nobiarka konkurencja narazie lekko potrenie i ich rozmiote 
xp Rekrutacja
no dobra są już
star
sonny
chybeck
Yorgi
king (Nieświecący) tak to ty
suwak
star
sonny
chybeck
Yorgi
king (Nieświecący) tak to ty
suwak
xp Rekrutacja
jeżeli mozna bardzo chetnie pojade w kwalifikacjach.
- pawelle21
- Doświadczony driver
xp Rekrutacja
oj ziomale nie płaczcie ja w ogóle nie byłem w żadnym klanie a dobry jestem i co i nic

RC FAN

-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
xp Rekrutacja
^^ skad ta pewność ?pawelle21 wrote:oj ziomale nie płaczcie ja w ogóle nie byłem w żadnym klanie a dobry jestem i co i nic![]()
xp Rekrutacja
dobra kwali będą pewnie na trasach na 3 rundę NC3 i STC4 pokażą się pewnie w poniedziałek i będziecie sobie trenować a w przyszła sobotę lub nie dziele zrobimy meczyk być może nawet z nami czyli xp my sobie potrenujemy a wy pokażecie na co was stać (ale to pewne nie jest może sobie sami pogracie jeszcze zobaczymy) , także jak tylko pokażą się następne mapki zabierajcie się do treningu. Myśle ze 2 najlepsze osoby wejdą w skład naszej drużyny, i jeżeli będą na tyle dobra zagrają już w poniedziałkowym meczu.
w tej chwili mamy:
star
sonny
chybeck
Yorgi
suwak
Sanford
BTW: rada mędrców i starców drużyny xp myślała i medytowała cały dzionek i jednak postanowiliśmy nie dawać kolejnej szansy graczowi o nicku KING
powód: no jakby to napisać...
... hm dzieciak neo z Ciebie i tyle
w tej chwili mamy:
star
sonny
chybeck
Yorgi
suwak
Sanford
BTW: rada mędrców i starców drużyny xp myślała i medytowała cały dzionek i jednak postanowiliśmy nie dawać kolejnej szansy graczowi o nicku KING
jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
xp Rekrutacja
Szczerosc jak zawsze buletbulet wrote: BTW: rada mędrców i starców drużyny xp myślała i medytowała cały dzionek i jednak postanowiliśmy nie dawać kolejnej szansy graczowi o nicku KING
xp Rekrutacja
jeśli tylko Ci co sa obecnie na liscie będą jechac to już mam Xp postawic przed nickiem???:D:D 
xp Rekrutacja
jaki Ty skromny.
nie mów hop.
jak się nie zakwalifikujesz to pamiętaj, że ja jestem ten co się będzie najgłośniej śmiał
nie mów hop.
jak się nie zakwalifikujesz to pamiętaj, że ja jestem ten co się będzie najgłośniej śmiał

xp Rekrutacja
Watpie ze pokonasz stara a po za tym jeszcze jest czas na zapisy..suwak wrote:jeśli tylko Ci co sa obecnie na liscie będą jechac to już mam Xp postawic przed nickiem???:D:D
Poczekaj.

<- Drzwi