Jaka to gra?
Jaka to gra?
Jesteście na dobrej drodze, to jest mod do gothica, warto zagrac 
Jaka to gra?
Jako fan na pewno zagram jak już zdobede nazwe...
Jaka to gra?
Hmm, po pierwsze to mod do gothica 1, po 2 nie jest to jakas bzdetna modyfikacja, lecz całkowicie nowy swiat i historia. Moda zrobili Niemcy, ale na szczęscie jest całkiem dobre spolszczenie. Dodam tylko, ze jest to największy mod do G1...STriker wrote:może to mod... g2TexturesPack?
Do dzieła...tera to już nie powinniscie miec problemów...
Jaka to gra?
Bardzo pozytywna odpowiedzSTriker wrote:coś słyszałem o Diccuricie modzie... może to Diccuric?
@yorgi - zagraj sobie w Diccurica
Jaka to gra?
No raczej
Lost Planet: Extreme Condition
Lost Planet: Extreme Condition
Jaka to gra?
może johny walker? xDD nie mam pojecia, w co ty grasz 

Jaka to gra?
lool Ripek skąd Ty to bierzesz?! 
1raz to na oczy widze... ale łestern
1raz to na oczy widze... ale łestern
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Jaka to gra?
Ta gra była niedanwo w kaszance ale nie pamiętam kiedy :/
Jaka to gra?
niedawno....? u Ciebie niedawno=ponad 2 lata ?!Master wrote:Ta gra była niedanwo w kaszance ale nie pamiętam kiedy :/
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Jaka to gra?
ponad 2 lata już?? Ale ten czas zapier***a
Ja myslałem że rok maksimum
Jaka to gra?
kurw* ale zajebiszcza gra, muszę ją mieć tylko ciekawe ile zajmuje ;/ może to The last days of gaya? czy jakos tak
Jaka to gra?
buahahahaMaster wrote:ponad 2 lata już?? Ale ten czas zapier***aJa myslałem że rok maksimum
Jaka to gra?
Czyli neidawno = maksimum rok ^^ Ahahahhahaaa, a chwila ile trwa? ^^Master wrote:ponad 2 lata już?? Ale ten czas zapier***aJa myslałem że rok maksimum
Jaka to gra?
to jest strzelanka.
dobrze? xd
dobrze? xd