male podsumowanie przed play offach

Post Reply
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Post by Jakub »

1. co jest dobre
graty za play offs. każdy już wie, ze u nas skill nie jest obce slowo.
ogolnie ładnie gralismy, i nie oddalismy ani mapy. 6 map wygralismy, oddalismy tylko 9 rund, tz ze co mape tylko 1,5 rund oddalismy.
na kwalifikacjach jest sporo osob, atmosfera tez jest fajna, nie ma wiekszych klotni, jest git.

top 4 gracze fazy grupowej:
- hack
- wally
- shadow
- lechu

2. co jest zle
mało wytrenowane trasy przez niektorych zawodnikow.
myslenie ze i tak ktos inny będzie lepszy.
gadki "lol, jestem w skladzie, ale i tak nie chce grać".
olewanie tras nc3, za to jezdzenie po innych serwerach i mapach.

3. co się zmieni
przed play offami będzie faza zmian.
khasius wroci do reprezentacji.
może lokash dojdzie.
wyleci gawron, bo sobie tak zyczyl.
bax nie może grać, ale nie wiem czy go wyzucimy z repry, bo jednak jako eswc mistrz niech se tam siedzi, może wrazenie zrobi na jakiś team. pomyslimy.
jak boskiego i szyne jeszcze raz zobacze na serwerze FC, i nie będzie ich na kwali, wyleca z reprezentacji, tak się dogadalem z wallym.

prezes, grono, tomek, loony, zeo wy umiecie dużo wiecej, postarajcie się na nastepne rundy.

ogolnie trochę wiecej angazementu chlopaki, bo wally i hack samemu ciagna te repre. ja chce zeby każdy się rozdzieral, zeby być w skladzie, a nie takie "wolałbym nie jechac"-g*wno.
ładny przyklad daja lechu, shadow, brzerz i nawet mor_olo.

to jest nc3, nie jesteśmy już sredniaki.
wieje już tu inny wiatr, DO BOJU chlopcy.
RUS będzie już pierwszy test na to, co może nam się jeszcze udac w tym turnieju.
Bad Olo
Lubi ostrą jazdę

Re: male podsumowanie przed play offach

Post by Bad Olo »

jakub wrote:"lol, jestem w skladzie, ale i tak nie chce grać"
xDDD myslalem ze to reprezentacja polski a nie drugi sklad 2f2f ^^

No i gratuluje za 2 wygrane mecze no i teraz play offy ;] Powodzenia ;)
Image
hack
Team Poland

Post by hack »

Nice podsum jakub, Niezly również podsum bad Olo ;-), czasami ma się takie wrazenie, że coś jest nie tak u nas z treningiem, od razu mogę powiedzieć, ze warto chociaż 30 minut codziennie poświęcić na te mapki, przynajmniej trochę chociaż wyćwiczyc niektóre zakręty... a nie żeby trenować w sobote i niedziele, bo wtedy, jeżeli wyuczycie się trasy na swój szybki sposób, i odkryjecie,ze można było inaczej, to zawsze te morale spadają, wiem po wlasnym doświadczeniu z PL3 :P
RaDuS
Lubi ostrą jazdę

Post by RaDuS »

to jest nc3, nie jesteśmy już sredniaki.
wieje już tu inny wiatr, DO BOJU chlopcy.
Jaki MC xD nie no tak naprawdę to fajnie ze przeprowadzacie zmiany bo widzisz kto się stara a kto nie mozesz dac szanse innym chlopakom ktorzy na ta szanse czekaja:) gratki za PO i zycze powodzenia w meczu z RUS:P
Image
;) ~FM~ just ~FM~ hate it or love it^^
cobham
Gangsta Mapper

Re: male podsumowanie przed play offach

Post by cobham »

jakub wrote: jak boskiego i szyne jeszcze raz zobacze na serwerze FC, i nie będzie ich na kwali, wyleca z reprezentacji, tak się dogadalem z wallym.
Co ma piernik do wiatraka? ze "nie będzie ich na kwali" - rozumiem, logiczne, ale ze "na serwerze FC" - tego już nie rozumiem :roll: Termin nastepnego meczu ustalimy tak by nie kolidowal z priorerytowymi turniejami. FC nie ma być konkurencja.
Khasius
ESWC.pl 2k8 winner

Post by Khasius »

A ja bym wypierdolil wszystkich co zglaszaja się do repry i potem nie racza trenowac czy pojechac w meczu. Pieprznac wielki news na pierwszej stronie z wypisem takich osob.
Potem będą się chwalic ze byli w reprze, a tak wszyscy będą wiedziec, ze owszem byli, ale chuja zrobili.

Tyle z mojej strony.
Image
bulet
Pirat drogowy

Post by bulet »

Khasius wrote:A ja bym wypierdolil wszystkich co zglaszaja się do repry i potem nie racza trenowac czy pojechac w meczu. Pieprznac wielki news na pierwszej stronie z wypisem takich osob.
Potem będą się chwalic ze byli w reprze, a tak wszyscy będą wiedziec, ze owszem byli, ale chuja zrobili.

Tyle z mojej strony.
chociaż nic mi do tego, no może nie zupelnie nic bo tez chce zeby repra grala jak najlepiej, to Khasius ma 100 a nawet 200% racji, jak się komus nie chce to niech wypierdala :evil: , trzeba podchodzic w miare uczciwie do sprawy i jeżeli ktos nie ma czasu albo co gorsze checi (co dla mnie jest nie zrozumiale) to niech powie ze nie ma i niech robi miejsce dla tych co maja, proste.... wszystko dla dobra reprezentacji, ale jak widac w i tutaj sa tez "lansermeny" trudno o powaznych ludzi tutaj ostatnio, chyba już za dlugo się to ciegnie :?

wielkie foto z napisem tego pana nie oblugujemy i dziekuje po sprawie :D

ot takie moje zdanie na ten temat

posdrafiam wszytkich POLAKOW :mrgreen: ten benek mnie rozwala czasami :lol:
jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
RaDuS
Lubi ostrą jazdę

Post by RaDuS »

no tak, mowicie dobrze Repra to najlepsi gracze z ambicjami, talentem i czasem na gre, warto czasem odpuscic jakiegoś dobrego gracza który nie trenuje a miec troszke gorszego który wkladal by w to serce... znam paru takich i znam tez paru z 2 strony... po co się pchali do repry skoro nie chca grać;)
Image
Bad Olo
Lubi ostrą jazdę

Post by Bad Olo »

dokładnie tak jak Khas powiedzial. Piwo mu !

Kadra jest w miare liczna, ale jak czasem popatrze kto treni to az zal dupe sciska ;) Ruszczie dupeczki ^ ^ W play offach dajcie czadu ! Olek 3ma kciuki ^^
Image
RaDuS
Lubi ostrą jazdę

Post by RaDuS »

Olek 3ma kciuki ^^
nie tylko Olek, RaDuS tez;) good luck maaaaan;)
Image
Post Reply

Return to “Nations Cup 3”