LAN PARTY by Fc Power League
tym razem już musze być, nie ma bata, co prawda daleko ale huj!! nie liczy się odleglosc liczy się zabawa!! wazne jest to zeby się spotkac ze znajomymi z neta i poznac ich naprawdę, oczywiście przy jakims piwku
k**wa stane na glowie zeby przyjechac!! nawet huj z noclegiem (scrap mi obiecal darmowy na tamtym jak przyjadę wiec chyba odnowi propozycje
) pozostaje kiedy.... hmm.... jak najszybciej biczasy 

Mroozio trzeba się jakoś zgrać ;-) i pojedziemy razem i może ze scarym o ile będzie jechał ;-)
lajtowo z krk coś chyba pojedzie w tamta strone
damy rade. BTW hack musimy się w krk spotkac kiedyś na bro, w sumie to ja czesto jestem wiec jak bys kiedyś mial czas to mozna gdzies skoczyc

-
scrappler
dzięki za sugestie
co do noclegu: koszty pokryją uczestnicy i postaramy się zorganizowac coś taniego tak jak było tym razem po jakieś 20-30zł na osobę w kilkuosobowych pokojach
co do atrakcji to nie kumam FPS i innych dzików
więc proszę o pomoc COBA i SCAREGO
pls pls pls 
alkohol: dla osób powyżej 18 lat
jedna beczka piwa od SCRAPPLERA, resztę trza sobie dokupic
biczasy 
jedzenie, no cóz załatwimy taką kawiarenkę by koło niej naplalić grilla (najtaniej) lub by było jakieś tanie jedzonko - ale dobre
sponsoring - co to
??????????? muhahahahahah
, coś tam będzie ale wolę wydać kasę na jakąś fajną kawiarenkę i warunki grania niż na nagrody
, co nie oznacza, że będzie masakra 
TERMIN: 17-18 LISTOPAD BICZASY
MIEJSCE - ŁÓDŹ
ATMOSFERA - THE BEST LIKE NOWHERE
CO WY NA TO???????????????
co do noclegu: koszty pokryją uczestnicy i postaramy się zorganizowac coś taniego tak jak było tym razem po jakieś 20-30zł na osobę w kilkuosobowych pokojach
co do atrakcji to nie kumam FPS i innych dzików
alkohol: dla osób powyżej 18 lat
jedzenie, no cóz załatwimy taką kawiarenkę by koło niej naplalić grilla (najtaniej) lub by było jakieś tanie jedzonko - ale dobre
sponsoring - co to
TERMIN: 17-18 LISTOPAD BICZASY
MIEJSCE - ŁÓDŹ
ATMOSFERA - THE BEST LIKE NOWHERE
CO WY NA TO???????????????
Scrapp ja bedena 100% wiec mozesz mi dac jakieś male zadanko, może coś mi się uda pomoc jak znajde czas
A co do kawiarenki to napisz mi która masz na mysli bo jakos nie mogę skojarzyc takiej zeby coś takiego się tam odbylo, ale to przez to ze nie laze po kawiarenkach w Łodzi
aha i odrazu napisze zeby nie było watpliwosci, nie ma spania u mnie w domu
A co do kawiarenki to napisz mi która masz na mysli bo jakos nie mogę skojarzyc takiej zeby coś takiego się tam odbylo, ale to przez to ze nie laze po kawiarenkach w Łodzi
aha i odrazu napisze zeby nie było watpliwosci, nie ma spania u mnie w domu
jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
przez to lan party zalamie mi się budzet na giatre elektryczna + piec, ale będę
scrap, jak mozna pic dopiero od 18stki?
Scrap, ostatnio tez mowiles ze mocna od 18 a ja moglem czy teraz będzie inaczej? jak tak to nie mam po co jechac:PP hehe nie no fajny pomysl ale da rade z ekipa ze slaska;d sadze ze Scrap Szaleje;p

kurczem trochę daleko z bydzi mam
hmm no ale może coś pokombinuje bo widze ze fajna sprawa może być

mam cyrkiel na twarzy jak slysze impreza ze scraplerem 
heh ja osobiscie nie wiem jak wypadne czasowo i planowo, ale jakas tam opcja jest zeby przyjechac, ale jak pewnie wiekszosc już wie mam inne rzeczy obecnie na glowie
nie wiem czemu ale na mysl o lanparty zabolały mnie łokcie
hyhy
jeżeli bym jechal to samochodem bo pociagiem masakra, a co w zwiazku moglbym zabrac ekie z dolnego sląska, ale nic kompletnie nei gwarantuje, 10% szans u mnie
poraz kolejny gratuluje scraplerowi za gust i zaangazowanie
trzymajta się, pozdro
heh ja osobiscie nie wiem jak wypadne czasowo i planowo, ale jakas tam opcja jest zeby przyjechac, ale jak pewnie wiekszosc już wie mam inne rzeczy obecnie na glowie
nie wiem czemu ale na mysl o lanparty zabolały mnie łokcie
jeżeli bym jechal to samochodem bo pociagiem masakra, a co w zwiazku moglbym zabrac ekie z dolnego sląska, ale nic kompletnie nei gwarantuje, 10% szans u mnie
poraz kolejny gratuluje scraplerowi za gust i zaangazowanie
trzymajta się, pozdro
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
-
scrappler
heh bulecik, pewnie że się przydasz
bo scrappler to strasznie zajęty człek. daj nr komórki na gg 9025396
bo trzeba kawiarenkę znaleść ( ja też nie wiem gdzie i czy są
) bo lepiej mieć desktopy niz laptopy bo jak to mówił mój JAKUBEK "ten laptop nie ma karty graficznej" mehehehehehehehehe 
Jak ktoś chce jeszcze pomóc to pisać na gg komórki bo czasu będzie coraz mniej
, przypominam że to ma być zorganizowane nie przez BIEDNEGO
scrapplera tylko przy udziale wszystkich i przy pomocy wszystkich a ja będę TYLKO łączył tematy i oczywiście załatwiał tematy na miejscu
ale ktoś musi zrobić sałatkę, makowiec
normlanie już się cieszę na tą imprezkę
KTO jest jeszcze z Łodzi lub bliskich okolic????? pisać odrazu na gg nr komórki
BAXIU kochany, jak to 10%???????? :shock: :shock: zapomniałeś dopisać jednego zera???? dzięki za miłe słowa ale tą atmosferę tworzyliśmy wszyscy przy twoim dużym współudziale
wieć nie brzęcz i potwierdzaj przyjazd biaczzzzzzzzzzz 
cięzko może być z noclegiem bo jednak to nie wakacje i akademiki pełne, dawać pomysły

Jak ktoś chce jeszcze pomóc to pisać na gg komórki bo czasu będzie coraz mniej
normlanie już się cieszę na tą imprezkę
KTO jest jeszcze z Łodzi lub bliskich okolic????? pisać odrazu na gg nr komórki
BAXIU kochany, jak to 10%???????? :shock: :shock: zapomniałeś dopisać jednego zera???? dzięki za miłe słowa ale tą atmosferę tworzyliśmy wszyscy przy twoim dużym współudziale
cięzko może być z noclegiem bo jednak to nie wakacje i akademiki pełne, dawać pomysły
oj Scrapp mowilem male zadanko
coś w stylu przynies ciastka albo co
dobra coś tam się rozejrze ale wiesz ja tez czasu nie mam za dużo bo od rana do wieczora w pracy, ale już puszcze moje golabie może znajda lokum, podzwonie trochę i zobaczymy, ale mysle ze gorzej to będzie z noclegiem, bo do "ibisa" to się raczej nie wjebiemy
i proponuje odrazu zamowic Izbe Wytrzeźwień (ul. Kilińskiego 232)
chyba ze praferujecie HARD lokum to mam coś dla was:
Towarzystwo Pomocy im. św. Brata Alberta - Schronisko dla Bezdomnych Mężczyzn - Łódź
dobra coś tam się rozejrze ale wiesz ja tez czasu nie mam za dużo bo od rana do wieczora w pracy, ale już puszcze moje golabie może znajda lokum, podzwonie trochę i zobaczymy, ale mysle ze gorzej to będzie z noclegiem, bo do "ibisa" to się raczej nie wjebiemy
i proponuje odrazu zamowic Izbe Wytrzeźwień (ul. Kilińskiego 232)
chyba ze praferujecie HARD lokum to mam coś dla was:
Towarzystwo Pomocy im. św. Brata Alberta - Schronisko dla Bezdomnych Mężczyzn - Łódź
bulet a przenocowalbys nas? ;p
bulet wrote:aha i odrazu napisze zeby nie było watpliwosci, nie ma spania u mnie w domu
tu wally jak coś
wiec
proponuje w feryjki zimowe, tak jak ma wiekszosc Polski zeby mozna było dluzej pokoczowac, bo jednak w roku szkolnym to ja bym baaardzo chetnie pojechal ale jednak jak naopuszczam za dużo dni w szkole to będzie ciezkawo
Najwazniejsze zeby byla super atmosfera jak poprzednio
I zeby przyjechalo jeszcze wiecej osob !
A turniej to jak turniej może i być
Ale jak będzie czas to mozna by go inaczej rozplanowac niz typ "przegrany odpada" tylko dac sobie pograc wszystkim, wrzucic ich w 8 osobowe grupy na trybie team np do 5 pkt
wtedy byloby szybko sprawnie a każdy by sobie pogral i mial frajde do konca i z gry i z lana
Dlatego jestem za jakas kafeja... 
w ogóle Scrapp po mistrzowsku ostatnio było wszystko zorganizowane, grill w barku (pamietam jak się nie zgodzili na grilla na ich terenie to kazales rozstawic grilla przy samym plocie na ulicy zeby ich i tak udupic
) i się zgodzili. Albo jak przyszedl ziomek ala poliscjant z powolania, tak go wchujales ze wyszlo ze on był natretny
!
Wiec wszystko było za***iscie proponuje to zrobić na przelomie stycznia i lutego tak jak to ferie ma wiekszosc Polski, chyba ze ktos ma plany zimowe ? to mozna i przed feryjkami bo wtedy jzu tez jest lajtowo !
Ogolnie chodzi o to ze po prostu termin w ktorym będzie jak najwecej osob moglo być, a grudzien to taki sobie moment na takie sprawy, swieta itd...
I oby piwa starczylo i wodeczki
wiec
proponuje w feryjki zimowe, tak jak ma wiekszosc Polski zeby mozna było dluzej pokoczowac, bo jednak w roku szkolnym to ja bym baaardzo chetnie pojechal ale jednak jak naopuszczam za dużo dni w szkole to będzie ciezkawo
Najwazniejsze zeby byla super atmosfera jak poprzednio
A turniej to jak turniej może i być
w ogóle Scrapp po mistrzowsku ostatnio było wszystko zorganizowane, grill w barku (pamietam jak się nie zgodzili na grilla na ich terenie to kazales rozstawic grilla przy samym plocie na ulicy zeby ich i tak udupic
Wiec wszystko było za***iscie proponuje to zrobić na przelomie stycznia i lutego tak jak to ferie ma wiekszosc Polski, chyba ze ktos ma plany zimowe ? to mozna i przed feryjkami bo wtedy jzu tez jest lajtowo !
Ogolnie chodzi o to ze po prostu termin w ktorym będzie jak najwecej osob moglo być, a grudzien to taki sobie moment na takie sprawy, swieta itd...
I oby piwa starczylo i wodeczki
- brzerzanin
- Zaczyna szaleć na ulicach
wally ferie zimowe styczen-luty może i by były dobre gdyby nie to ze w wiele wojewodztw ma inny termin tych ferii :/

ta wally, ja bym cie popieral gdyby wszyscy mieli ferie w tym samym czasie a tak to zwyczajnie ustalic się terminu nie da dla wszystkich
Ferie mam zajete
a wiecie beze mnie to nie impreza
nie no joke jak coś to mnie nie będzie, a co do zimy to nie madry pomysl bo niektorzy jada samochodami, a w zime niezbyt bezpiecznie jechac pareset kilometrow autem...

Szczególnie z powrotemRaDuS wrote:Ferie mam zajetea wiecie beze mnie to nie impreza
nie no joke jak coś to mnie nie będzie, a co do zimy to nie madry pomysl bo niektorzy jada samochodami, a w zime niezbyt bezpiecznie jechac pareset kilometrow autem...

good idea z tym lanparty. Choć jestem tez tego zdania, zeby odbyło się jakoś w styczniu - wg mnie jeden turniej/czy jakiś zlot na miesiąc to i tak bardzo dużo! Tak jak mor_Olo mówił - pga, g3 itd. Więc lepiej by było, jakby styczen - może i w okolicach moich urodzinek 
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”