To po cholere maja się teamy zgłaszać jak indywidualny? Pogielo cie? Czytac nieumiesz? Pierwszy post przeczytaj ze zrozumieniem. Ten turniej powstal z mysla o rywalizacji miedzyklanowejmat 1117 wrote:pff... jak jeden na jedne to się samo przez siebie rozumie że nie miedzy klanowy -.-Yorgi wrote:To co to za klanowy turniej 1vs.1 będzie? Jeden reprezentant teamu startuje?
LIGA |RT|
LIGA |RT|
LIGA |RT|
Już w środku postu padła propozycja 1vs 1 i ja tylko zglosilem poprarcie dla tego pomyslu i nie mam zamiaru tak jak powiedzialem probowac na sile przekonac wszystkich do turnieju indywidualnego tylko tak ogolnie poweidzialem ze bylbym jednak za 1vs1 
LIGA |RT|
mat a ty wiesz ile to pracy coś takiego zorganizowac postarac się zeby wszystko landie gladko poszlo zeby wszyscy mieli trsy i nie było klótni. To nie jest kur** takie latwe jak chcesz to sam sobie zrób indywidualny zobaczymy jak ci wyjdzie jak się postarasz może coś z tego będzie a jak zrobisz na odpieprz to g*wno będzie a nie turniej krótko i na temat.
ok sry wix ale pamiętaj ze mamy już 6 teamów a w lidze wystartuje max 8
wiec zostaly tylko dwa miejsca kto pierwszy ten lepszy.
ok sry wix ale pamiętaj ze mamy już 6 teamów a w lidze wystartuje max 8
wiec zostaly tylko dwa miejsca kto pierwszy ten lepszy.
LIGA |RT|
Seqe ze ty bys to zrobil w to nie watpie ale jak mat by mial tak jak ja sam zorganizowac turniej klanowy forum i wszystko watpie ze by to zrobil.
poprostu wkurzyl mnie bo nie pasuje nie pasuje, to kto mu karze wchodzic w ten temat i czytac nie podopba się coś to nie to to spadówa a nie mi tu pieprzy ze 1vs1 coś w srodku postu ja mam to w d*pie. już zapomnialem kto ale ktos mu tam dobrze napisal ze jakby umial czytac i by przeczytal pierwszy post to by w końcu może zrozumial co tu się dzieje
poprostu wkurzyl mnie bo nie pasuje nie pasuje, to kto mu karze wchodzic w ten temat i czytac nie podopba się coś to nie to to spadówa a nie mi tu pieprzy ze 1vs1 coś w srodku postu ja mam to w d*pie. już zapomnialem kto ale ktos mu tam dobrze napisal ze jakby umial czytac i by przeczytal pierwszy post to by w końcu może zrozumial co tu się dzieje
LIGA |RT|
ja moglbym zrobić lige 1vs1 tzn pierwsze podzial na grupy itp tak for fun bez nagrod, nie stac mnie na to:P no chyba ze nagroda za wygranie czteropak tyskiego bądź innego piwa 
blby ktos chetny?
blby ktos chetny?

LIGA |RT|
Kurna mać nastepny mówie że tylko tak sobie powiedzialem ze bym wolal nie każę Ci robić 1vs1 ani Cie nie opieprzam tylko to byla luzna sugestiaSGMateusz wrote:Seqe ze ty bys to zrobil w to nie watpie ale jak mat by mial tak jak ja sam zorganizowac turniej klanowy forum i wszystko watpie ze by to zrobil.
LIGA |RT|
no spoko, ale ja chcialbym sobie zagrac i no moje fundusze może nie sa za duze ale proponuje takie coś, zasady to takie gra się 1vs1 i podam no mysle kolo 18 tras z których na mecz wybiera się 3 po jednej każdy gracz i jedna wspolnie jeśli nie dojdzie do porozumienia to trasa zgodnie z kolejka PL4 czy NC3 pomysle nad trasami jeszcze;p co Wy na takie zasady, pierwsze będą grupy potem jakiś play off i szansa dla przegranych w trybie team;p w zaleznosci od graczy ilu awansuje a pozniej wygrany idzie dalej przegrany ucieka chyba ze będzie nie do pary to znow będą lucky loosery;] jakieś propozycje ?

LIGA |RT|
slowik zapisz sobie p4g bankowo
wiesz ze ja liderem nie jest a sklad musi wybrac lider... ja tam a zreszta nie wazne
zapisz p4g bankowo 
wiesz ze ja liderem nie jest a sklad musi wybrac lider... ja tam a zreszta nie wazne
LIGA |RT|
a ja mysle ze tutaj nie jest miejce na wypociny radus , niech zalozy nowy topic.
W SWIETOKRZYSKIM TYLKO KSZO!!!!!!!!!!!