LIGA |RT| RUSZA
LIGA |RT| RUSZA
achor nie znał pz to poszedl szybko z hd bo taki noob i się nie zna xDD a huzar jak 5minut na mape poswieci to miazdzy system i wszystko gra wiec pierolic to ze niczego nie będzie, ma być narazie totalny 4fun i już !
gl hf
gl hf
LIGA |RT| RUSZA
no a jak totalny for fun co nie znaczy ze sobie wygrać nie możemy 
Ale z tym R7 na 1 miejscu to niezły joke
poczekamy zobaczymy, proszę o nie pi***olenie w bambus
Nowe teamy nie są słabe jak przytrenią to
. Co będzie czas pokaże i proszę o nie jebanie w bambusa:D
Ale z tym R7 na 1 miejscu to niezły joke
LIGA |RT| RUSZA
XDDknurowica wrote:Moim zdaniem KSZO będzie wymiatac w tym turnieju.
się usmialem
Moim zdaniem bez problemu wygra [HD] a za nimi powinno być R7
LIGA |RT| RUSZA
R7 jak rzeczywiście jest cinek milo i derty to moga namieszac
LIGA |RT| RUSZA
SoD wychodzicie na pełnej PIZDZIE:P
LIGA |RT| RUSZA
nie weim co tam u góry ale nasz pierwszy sklad |RT| 1 będzie o 4 miejsce z P4G walczyl jestem tego pewien tylko ostro trza trenic teraz zeby z jak najlepszej strony się pokazac
LIGA |RT| RUSZA
p4g będzie chcialo trochę namieszac w rywalizacji i może pokusimy się o jakieś dobre miejsce
może 3 
LIGA |RT| RUSZA
Olo ale to ze to 4fun to nie znaczy ze to olewamy
bo tak być nie może, dziś caly dzień będę dotrenowywal się na STC4 by poprawic regularnosc;]
a co do turnieju trasy sa znane ale warto będzie je przypomniec na każda trase poswiece w tygodniu 30 minut-czyt. kompletny wymiot dla rywali
a co do turnieju trasy sa znane ale warto będzie je przypomniec na każda trase poswiece w tygodniu 30 minut-czyt. kompletny wymiot dla rywali

LIGA |RT| RUSZA
mam prosbe czy może mi ktos podac nazwy tras dla odpowiednich rund. czyli np 1 runda pl4 i nazwy tras itd. bylbym wdzieczny 
LIGA |RT| RUSZA
Sam ściągałeś mapy PL4, które wrzuciłem. Wszystkie są poukładane w foldery, tak, aby widać było która jest z której kolejki.
Więc, włączasz tmn patrzysz te mapy i po kolei zapisujesz sobie na kartce czy gdzieś tam
Dlaczego inni mają za Ciebie odwalać robotę? 
Więc, włączasz tmn patrzysz te mapy i po kolei zapisujesz sobie na kartce czy gdzieś tam

LIGA |RT| RUSZA
no raduś sod nato liczy:D wchodzimy na pełnej piździ
a was chcemy z najlepszymi 3 osobami
a co do r7 to milo jest średni a cinek dobry a dertyego się nie boje wcale:D
- blade_6667@wp.pl
- Jeździ konno
LIGA |RT| RUSZA
SOD pokazac na co was stac wiem ze dużo mozecie tylko mało się staracie 
http://www.rbf.minim.pl/
http://s23.bitefight.onet.pl/c.php?uid=16466
kliknij to jest tylko chwila i nic nie stracisz
http://s23.bitefight.onet.pl/c.php?uid=16466
kliknij to jest tylko chwila i nic nie stracisz
LIGA |RT| RUSZA
k**wa nie będzie kurczaka i darka ,kurczak pracuje a daro ręke zjebał:D
będzie ciężko ale nie odpóścimy:D
będzie ciężko ale nie odpóścimy:D
LIGA |RT| RUSZA
buhahahha SOD sam was rozwale, regularnoscia i skillem 

LIGA |RT| RUSZA
czuje, że jeszcze w tym turnieju będziesz znów kończył z TMN ************************************************RaDuS wrote:buhahahha SOD sam was rozwale, regularnoscia i skillem
(* - oznacza żart)

LIGA |RT| RUSZA
SOD bez kurczaka to ja |RT| bez Qstoma czyli duze oslabienie SOD pierwszy mecz z KSZO wierze ze jeśli KSZOczki pocwicza dobrze te mapy to moga jedna trase wygrac, ale naprawdę się musza postarac na ich miejscu wybralbym najlepsza dla nich mapke i cwiczyl tylko te jedna zeby zdobyc jakiś pkt. zobaczymy jak będzie |RT|1 pierwszy mecz lajci z jkaims Dj's, którzy nie wiadomo czy istnieja i walkower,a nawet jeśli pojada co oczywiście wole to ich rozwalimy.
Zobaczycie ze ptasior nie na marne zalorzyl RACING TEAM i namieszamy gwarantuje to wam. Caly czas mysle nad jakimis nagrodami rzeczowymi.
puchary albo chociaż medale.oczywiście 1 na team dla szefa za pierwsze 3 miejsca,bo nie mam zamiaru wam fudowac nagród za ponad 100 heh
, ale spoko coś jeszcze wymysle. pozdro
Zobaczycie ze ptasior nie na marne zalorzyl RACING TEAM i namieszamy gwarantuje to wam. Caly czas mysle nad jakimis nagrodami rzeczowymi.
puchary albo chociaż medale.oczywiście 1 na team dla szefa za pierwsze 3 miejsca,bo nie mam zamiaru wam fudowac nagród za ponad 100 heh
LIGA |RT| RUSZA
Wez nie zartuj z mojej rodziny bo tak Ci zajebie ze coofno połamie Ci kregosłupCoof wrote:
czuje, że jeszcze w tym turnieju będziesz znów kończył z TMN ************************************************
(* - oznacza żart)