mistrzostwa polski w tmn
mistrzostwa polski w tmn
rok szkolny?
a co z tymi, ktorzy chodza do pracy?
a co z studentami?
moje studenckie ferie się koncza 15.10.
dopiero wtedy będziemy konczyc ten termin?
przeciesz to nie sa jakieś specialne mistrzostwa dla dzieci.
tak to mozna ciagle dalej ten termin dawac, i nigdy z tego nic nie wyidzie.
niech będzie 01.09.
jak ktos wie o jakims kumplu, który wyjechal, a chialby grać, to proszę go powiadomic.
pozdro
a co z tymi, ktorzy chodza do pracy?
a co z studentami?
moje studenckie ferie się koncza 15.10.
dopiero wtedy będziemy konczyc ten termin?
przeciesz to nie sa jakieś specialne mistrzostwa dla dzieci.
tak to mozna ciagle dalej ten termin dawac, i nigdy z tego nic nie wyidzie.
niech będzie 01.09.
jak ktos wie o jakims kumplu, który wyjechal, a chialby grać, to proszę go powiadomic.
pozdro
mistrzostwa polski w tmn
Nice idea z tym powiadomieniem a termin jest w takim przypadku jak najbardziej ok.
Proponuje by przed zamknieciem rejestracji, dac mapy do ogolnego uzytku tzn, podac liste Nadeo, Custom oraz wrzucic Polskie mapy na TMX (proponuje zrobić to dzień wczesniej by w razie wiekszej ilosci trasm wykluczyc te gorsze). Proponuje by po ogloszeniu tras, powstal serwer z tymi wlasnie trasami w trybie TA najlepiej oczywiście jeśli jest to wszystko mozliwe.
Pozdrawiam również
Proponuje by przed zamknieciem rejestracji, dac mapy do ogolnego uzytku tzn, podac liste Nadeo, Custom oraz wrzucic Polskie mapy na TMX (proponuje zrobić to dzień wczesniej by w razie wiekszej ilosci trasm wykluczyc te gorsze). Proponuje by po ogloszeniu tras, powstal serwer z tymi wlasnie trasami w trybie TA najlepiej oczywiście jeśli jest to wszystko mozliwe.
Pozdrawiam również
mistrzostwa polski w tmn
ludzie,
wiadp1 napisal zasady zapisania się po polsku i zrobil to dobrze, tak zeby każdy mogl to zrozumiec.
dziś dostalem taki mail.
(skasowalem nicka, login i mail, bo to nie wazne kto to był. chodci o to co napisal pod "kwalifikacje na")
coś w tym stylu odrazu kasuje z listy.
Nick TMN: xxxxxx
Login TMN: xxxxxx
E-Mail: xxxxxx@xx.xx
Kwalifikacje na: 1
wiadp1 napisal zasady zapisania się po polsku i zrobil to dobrze, tak zeby każdy mogl to zrozumiec.
dziś dostalem taki mail.
(skasowalem nicka, login i mail, bo to nie wazne kto to był. chodci o to co napisal pod "kwalifikacje na")
coś w tym stylu odrazu kasuje z listy.
Nick TMN: xxxxxx
Login TMN: xxxxxx
E-Mail: xxxxxx@xx.xx
Kwalifikacje na: 1
mistrzostwa polski w tmn
@wally
ja sam jeszcze nie znam tras.
trasy poznamy, jak już będzie wiadomo, kiedy gramy 1. kwalifikacje.
tydzien przed tym pierwszym terminem (będzie to zawsze niedziela), podam trasy na specialnej na to zrobienej stronie internetowej.
wtedy już podam wszystkie trasy (nadeo, custom, polskie).
wally, jak ja mam dac 01.09 trasy, jak wy jeszcze nie macie tam na topicu nawet 9 polskich tras, i nie ma na co votowac?
proszę zalatw ta rzecz z poskimi trasami.
niech ich będzie z 20, potem voting > najlepsze 9 na mistrzostwa.
niezle by było jak znali bysmy 9 wybranych trackow do 08.09.
nie bądź taki nie cierpliwy, wally.
teraz niech ludzie się wpisza, ty zalatw ten voting, a POTEM (nie teraz) zobaczymy dalej.
ja sam jeszcze nie znam tras.
trasy poznamy, jak już będzie wiadomo, kiedy gramy 1. kwalifikacje.
tydzien przed tym pierwszym terminem (będzie to zawsze niedziela), podam trasy na specialnej na to zrobienej stronie internetowej.
wtedy już podam wszystkie trasy (nadeo, custom, polskie).
wally, jak ja mam dac 01.09 trasy, jak wy jeszcze nie macie tam na topicu nawet 9 polskich tras, i nie ma na co votowac?
proszę zalatw ta rzecz z poskimi trasami.
niech ich będzie z 20, potem voting > najlepsze 9 na mistrzostwa.
niezle by było jak znali bysmy 9 wybranych trackow do 08.09.
nie bądź taki nie cierpliwy, wally.
teraz niech ludzie się wpisza, ty zalatw ten voting, a POTEM (nie teraz) zobaczymy dalej.
Last edited by Jakub on 19 August 2006, 20:29, edited 1 time in total.
mistrzostwa polski w tmn
Chyba ktoś uznał ze 1=nadeo, 2=custom, 3=polskie.
A co roku szkolnego to mi się wydaje ze wiekszosc graczy w tm to osoby chodzace do szkoly, a to tylko 3 dni roznicy , ale jak zwykle tylko sugeruje.
A co roku szkolnego to mi się wydaje ze wiekszosc graczy w tm to osoby chodzace do szkoly, a to tylko 3 dni roznicy , ale jak zwykle tylko sugeruje.
*... i wszystko jasne.
mistrzostwa polski w tmn
no dobrze, ze sugerujesz olo, dzięki.
ale dużo graczy tez nie chodci już do szkoly.
i jak teraz zmienie, to znow komus coś wpadnie w glowe, zeby zmienic.
co do maila:
może tak myslal, a jak nie? nie będę zgadywal, skasowalem.
może uzytownik tu pozna swoj mail, i jeszcze raz wysle jak ma być.
ale dużo graczy tez nie chodci już do szkoly.
i jak teraz zmienie, to znow komus coś wpadnie w glowe, zeby zmienic.
co do maila:
może tak myslal, a jak nie? nie będę zgadywal, skasowalem.
może uzytownik tu pozna swoj mail, i jeszcze raz wysle jak ma być.
mistrzostwa polski w tmn
W sumie dobrze by było zrobić jakas reklame.
Typu; zalozyc serwer z odpowiednia nazwa i opisem serwera. Ja mogę pogadac o tym z Hackiem, ale on wraca dopiero za tydzien, a to tydzien zwoki.
może ktos ma jakiś kontakt z hosterem HeadShota (chyba TheVip się zwie), może on moglby zarzucic taki serwer.
Typu; zalozyc serwer z odpowiednia nazwa i opisem serwera. Ja mogę pogadac o tym z Hackiem, ale on wraca dopiero za tydzien, a to tydzien zwoki.
może ktos ma jakiś kontakt z hosterem HeadShota (chyba TheVip się zwie), może on moglby zarzucic taki serwer.
mistrzostwa polski w tmn
@khasius
trenujmy w teamie [POL]
ja na takim serwerze dla kazdego nie będę trenowal, już wole offline.
reklama już jest na tmpl.info, każdy ambitny polski gracz tmn zna te strone.
@wally
nie będziemy dawac serwerow treningowych dla kazdego.
[POL] raczej będzie mial zamkniety serwer na trening.
każdy inny tez może sobie taki ztworzyc.
mozna tez trenowac offline, nie widze problemow.
poza tym, wydaje mi się to male interesujace, jak już przed meczami będę wiedzial kto jak szybko na jakim tracku umie jechac.
niech to się pokaze na mistrzostwach.
przeciech w sporcie tez druzyny, czy gracze solo nie trenuja razem, a poznieh graja jakieś tam mecze.
w ten sposob by niebylo mieisca na niespodzianki.
@all
proszę już NIE DAWAC jakieś TAM PROPOZYCIE NA MISTRZOSTWA
trenujmy w teamie [POL]
ja na takim serwerze dla kazdego nie będę trenowal, już wole offline.
reklama już jest na tmpl.info, każdy ambitny polski gracz tmn zna te strone.
@wally
nie będziemy dawac serwerow treningowych dla kazdego.
[POL] raczej będzie mial zamkniety serwer na trening.
każdy inny tez może sobie taki ztworzyc.
mozna tez trenowac offline, nie widze problemow.
poza tym, wydaje mi się to male interesujace, jak już przed meczami będę wiedzial kto jak szybko na jakim tracku umie jechac.
niech to się pokaze na mistrzostwach.
przeciech w sporcie tez druzyny, czy gracze solo nie trenuja razem, a poznieh graja jakieś tam mecze.
w ten sposob by niebylo mieisca na niespodzianki.
@all
proszę już NIE DAWAC jakieś TAM PROPOZYCIE NA MISTRZOSTWA
mistrzostwa polski w tmn
jakub jeśli mogę coś zasugerować to mógłbys stworzyć oddzielny temat na FORUM z nickami graczy, którzy się już zapisali. W ten sposób unikniemy jakiś nieporozumień i niespodzianek po zakończeniu rejestracji
mistrzostwa polski w tmn
zrobie to, jak będzie ich trochę wiecej.
pozdro
pozdro
mistrzostwa polski w tmn
nom tak ja postaram się zalatwic 
Wiecie, tras jest teraz 6, ale osob do robienia map... hmmm mało.
Radass mowil ze zrobil, z #E-P Holus coś zrobi jeszcze, tam niech każdy się zajmie tym co trzeba.
Coz ja zrobilem narazie 2 trasy, nie będę robil nastepnych bo nei chce miec za dużo swoich ale jak będzie mało tras na turniej to zrobie
Jak narazie ta na TA moja jest ekstremalnie trudna, wymaga treningu ale chyba o to chodzi, ze tylko najlepsi będą ja szybko przejezdzac
Wiecie, tras jest teraz 6, ale osob do robienia map... hmmm mało.
Radass mowil ze zrobil, z #E-P Holus coś zrobi jeszcze, tam niech każdy się zajmie tym co trzeba.
Coz ja zrobilem narazie 2 trasy, nie będę robil nastepnych bo nei chce miec za dużo swoich ale jak będzie mało tras na turniej to zrobie
Jak narazie ta na TA moja jest ekstremalnie trudna, wymaga treningu ale chyba o to chodzi, ze tylko najlepsi będą ja szybko przejezdzac
mistrzostwa polski w tmn
1. sorry, ale multilapy sa nie pozwolone, zapomnialem o tym coś napisac.
wally, napisz to proszę na twoim topicu.
2. optymalnie by było, jak by byla tylko jedna trasa od jednego trackmakera.
proszę LUDZIE, BODOJCIE TRASY!
jest to przeciesz niezla rzecz, jak wlasnie TWOJA trasa by byla na
1. mistrzostwach polski w tmn
a szansa taka duza, ze wlasnie twoj track będzie wybrany, może już nie wroci.
szczegolnie potrzebujemy jeszcze krotkie tracki okolo 20 sekund.
wyslij twoja trase tu:
http://www.tmpl.info/forum/viewtopic.php?p=3899#3899
dziekuje i pozdrawiam
wally, napisz to proszę na twoim topicu.
2. optymalnie by było, jak by byla tylko jedna trasa od jednego trackmakera.
proszę LUDZIE, BODOJCIE TRASY!
jest to przeciesz niezla rzecz, jak wlasnie TWOJA trasa by byla na
1. mistrzostwach polski w tmn
a szansa taka duza, ze wlasnie twoj track będzie wybrany, może już nie wroci.
szczegolnie potrzebujemy jeszcze krotkie tracki okolo 20 sekund.
wyslij twoja trase tu:
http://www.tmpl.info/forum/viewtopic.php?p=3899#3899
dziekuje i pozdrawiam
mistrzostwa polski w tmn
Jakub nie zalapales co napisalem.
Chodzi mi o reklame, a nie jakiś tam trening. (to kompletnie co innego)
Wystarczy zeby przy wejsciu na serwer polski dac opis "Mistrzostwa Polski patrz WWW.TMPL.INFO" - coś w tym stylu, zeby zachecic i zaznajomic z tym wieksza liczbe graczy.
Jak na razie to widze, ze głównie to będzie klan CDD, [POL], #E-P, IGTI i kilku niezrzeszonych. Wiec wychodzi, ze to będzie walka klanow.
I wierzcie, ze nie wszyscy zagladaja tutaj na strone (nawet dobrzy gracze), a chętni pewnie by byli.
Chodzi mi o reklame, a nie jakiś tam trening. (to kompletnie co innego)
Wystarczy zeby przy wejsciu na serwer polski dac opis "Mistrzostwa Polski patrz WWW.TMPL.INFO" - coś w tym stylu, zeby zachecic i zaznajomic z tym wieksza liczbe graczy.
Jak na razie to widze, ze głównie to będzie klan CDD, [POL], #E-P, IGTI i kilku niezrzeszonych. Wiec wychodzi, ze to będzie walka klanow.
I wierzcie, ze nie wszyscy zagladaja tutaj na strone (nawet dobrzy gracze), a chętni pewnie by byli.
mistrzostwa polski w tmn
aha khasius,
to znaczy np zrobić server z trackami innymi niz będą na MP, ale dac reklamke! khasius to niezly biznesman
ale patrz: jak bysmy tak zrobili, to boje się, ze będzie inwazja noobow.
niepotrzebnie by były zawalane sloty serwerow na MP z ludźmi, ktorzy nie maje szansy, i organizacja bylaby trudna.
jak patrze na polski ladder tu na stronie, widac, ze w colowce prawie każdy gracz jest zarejestrowany na tmpl.
jak maja być to MP, to mozna oczekiwac, ze graczy maja chociasz troszeczke wiekszy interes do tmn, i np do googla kiedyś tam wpisali coś takiego jak trackmania+polska.
a jak tak zrobili, to już znaja tmpl.
jak chodci o rejestracje, to z klanow polskich do tej pory dostalem akurat 2 liczace się rejestracje. wiecej jest od graczow bez teamu.
to znaczy np zrobić server z trackami innymi niz będą na MP, ale dac reklamke! khasius to niezly biznesman
ale patrz: jak bysmy tak zrobili, to boje się, ze będzie inwazja noobow.
niepotrzebnie by były zawalane sloty serwerow na MP z ludźmi, ktorzy nie maje szansy, i organizacja bylaby trudna.
jak patrze na polski ladder tu na stronie, widac, ze w colowce prawie każdy gracz jest zarejestrowany na tmpl.
jak maja być to MP, to mozna oczekiwac, ze graczy maja chociasz troszeczke wiekszy interes do tmn, i np do googla kiedyś tam wpisali coś takiego jak trackmania+polska.
a jak tak zrobili, to już znaja tmpl.
jak chodci o rejestracje, to z klanow polskich do tej pory dostalem akurat 2 liczace się rejestracje. wiecej jest od graczow bez teamu.
Last edited by Jakub on 20 August 2006, 13:57, edited 1 time in total.
mistrzostwa polski w tmn
jeszcze bym dodał MSS, a z tamtego klanu tez namieszaja chlopaki i to niezle,
a co do reklamy to najlepiej zrobić jakiegoś popupa (90% ma je nadal wlaczone) zeby wyskakiwalo okno osobne z banerkiem najlepiej zrobionym we flashu bo wiele nie trzeba sa programy do ich robienia jak nie umie nikt we flashu
proszę o wyslanie info na serwer http://esports.pl/
tylko druga strona medalu jest taka, ze może być full chętnych wowczas nawet grajacyc hdop 3 razy w TM i pomimo ze jesteś rownie dobry na innych trackach to nie zagrasz bo np customy masz oznaczone jako 3, wiecie o co chodzi, mysle ze jak się zglosi 60 to huk, chociaż chcialbym się mylic
pozdro
a co do reklamy to najlepiej zrobić jakiegoś popupa (90% ma je nadal wlaczone) zeby wyskakiwalo okno osobne z banerkiem najlepiej zrobionym we flashu bo wiele nie trzeba sa programy do ich robienia jak nie umie nikt we flashu
proszę o wyslanie info na serwer http://esports.pl/
tylko druga strona medalu jest taka, ze może być full chętnych wowczas nawet grajacyc hdop 3 razy w TM i pomimo ze jesteś rownie dobry na innych trackach to nie zagrasz bo np customy masz oznaczone jako 3, wiecie o co chodzi, mysle ze jak się zglosi 60 to huk, chociaż chcialbym się mylic
pozdro
mistrzostwa polski w tmn
nie przsadzajmy z tymi reklamami i linkami.
to jest 1. raz ze organizujemy coś takiego.
wcale nie jesteśmy w stanie hostowac MP dla 200 ludzi.
może nawet bysmy byli, ale kto to ma wszystko organizowac.
ja już mam wytarczajaco roboty z tym, co teraz robimy.
zkoncentrujmy się nad ludźmi, ktorzy na tmpl wchodca,
jak na pierwszy raz, tu powinno wystarczyc, aby zrobić zabawny turniej.
to jest 1. raz ze organizujemy coś takiego.
wcale nie jesteśmy w stanie hostowac MP dla 200 ludzi.
może nawet bysmy byli, ale kto to ma wszystko organizowac.
ja już mam wytarczajaco roboty z tym, co teraz robimy.
zkoncentrujmy się nad ludźmi, ktorzy na tmpl wchodca,
jak na pierwszy raz, tu powinno wystarczyc, aby zrobić zabawny turniej.
mistrzostwa polski w tmn
Jako niezrzeszony (czytaj: nie należący do klanu) mam propozycję, aby dać wszystkim równe szanse poznania tras, na których odbędą się te mistrzostwa. Dajmy ludziom poznać te trasy i nie trzymajmy wszystkich w niepewności, że w ostatniej chwili będą ustalone. Niech ludzie ćwiczą na konkretnych trasach - wybranych. Chodzi mi o to, żeby ustalić konkretne trasy i podać informację wszystkim dużo wcześniej, aby każdy mógł skupić się na treningu na tych wybranych trasach. To jest apel do Jakuba, aby podał wybrane mapy Nadeo i customy. Uniknie się w ten sposób spekulacji, że garstka ludzi wiedziała wcześniej jakie to będą trasy i ćwiczyli na kilku wybranych, a pozostali "męczyli wszystkie" i tak naprawdę nie zapamiętali na 100% żadnej.
Jeśli chodzi o mapy polskie niech Wally też sam wybierze. Mogą być te nowe, ale uważam, że jest całe mnóstwo starszych map polskich twórców równie dobrych i nadających się na mistrzostwa. Wystarczy poszukać. Uważam, że zasada - 1 mapa jednego autora jest OK!
Dajmy ludziom poćwiczyć jazdę na konkretnie wybranych trasach. Unikniemy w ten sposób spekulacji, że ktoś ćwiczył wcześniej na tych wybranych , a jeśli chodzi o trasy polskie to to, że ich autor ma największe szanse.
Moja propozycja jest taka:
1. Jakub wybiera i podaje wybrane trasy Nadeo oraz linki do wybranych customów.
2. My podajemy linki do naszych tras - propozycji w topicu Wallyego i on wybiera te odpowiednie według potrzeb. I wcale nie muszą być to trasy nowe.
Wszyscy będą mieli równe szanse w tej zabawie!
Pozdrawiam !
Jeśli chodzi o mapy polskie niech Wally też sam wybierze. Mogą być te nowe, ale uważam, że jest całe mnóstwo starszych map polskich twórców równie dobrych i nadających się na mistrzostwa. Wystarczy poszukać. Uważam, że zasada - 1 mapa jednego autora jest OK!
Dajmy ludziom poćwiczyć jazdę na konkretnie wybranych trasach. Unikniemy w ten sposób spekulacji, że ktoś ćwiczył wcześniej na tych wybranych , a jeśli chodzi o trasy polskie to to, że ich autor ma największe szanse.
Moja propozycja jest taka:
1. Jakub wybiera i podaje wybrane trasy Nadeo oraz linki do wybranych customów.
2. My podajemy linki do naszych tras - propozycji w topicu Wallyego i on wybiera te odpowiednie według potrzeb. I wcale nie muszą być to trasy nowe.
Wszyscy będą mieli równe szanse w tej zabawie!
Pozdrawiam !
mistrzostwa polski w tmn
BAX nie było nas na (:jakiejśtam:) liscie graczy?(nie czytałem wczesniejszych postow) jasne że gramy i tak jak mówiłes niezle namieszamy:)
ale zgadzam się tez z moim poprzednikiem - raczej nie byłoby sprawiedliwe gdyby POL wiedzialo o trasach a wszyscy inni nie... chociaż i tak nie mamy z nimi duzych szans:)
ale zgadzam się tez z moim poprzednikiem - raczej nie byłoby sprawiedliwe gdyby POL wiedzialo o trasach a wszyscy inni nie... chociaż i tak nie mamy z nimi duzych szans:)
mistrzostwa polski w tmn
wg mnie nie ma co tak reklamowac bo watpie zeby dużo osob z tych co tu nei zaglada mogla coś zwojowac. Owszem sa wyjatki ale sadze ze przez wielka reklame wlasnie przyjdzie strasznie dużo osob ktore po prostu graja po raz pierwszy nawet.
mistrzostwa polski w tmn
ja już tylko na coś takiego czekalem.
[POL] wybierze na swoj gust tracki, a inni będą poszkodzeni.
@ GT i MSS
nie mało z naszego teamu maja już blisko 30 lat.
nam nie chodzi o to, zeby powyszszyc nasze ego, chcemy mila zabawe.
coś podobnego czuje w teamie [CDD], który dla kazdego polaka zrobil super stronke tmpl.info, choć mysle, ze koledzy z [CDD] sa trochę mlodsi.
wlasnie ci z [CDD] i z #E-P naj mnie nazekaja, i najwiecej robia.
nie jestem pewny, co GT i MSS do tej pory zrobili dla sceny tmn.
to sa tylko fakty, nie chodzi mi o jakieś klutnie.
serdecznie zapraszam graczy GT i MSS aby brac udzial w MP.
nam nie chodzi o to, zeby przy wszystkim co robimy być najlepszym,
mozna tez robicz coś, aby zabawa dla kazdego bylaby lepsza.
a jak i tak jest się najlepszym, to tym lepiej.
@all
zapewniam, ze nikt z [POL] niezna jeszcze trackow.
sam jeszcze niewiem jakie będą tracki.
to i tak nie gry duzej roli, bo z [POL] prawie każdy zna prawie wszystkie nadeosy i znane customy nie zle (to jest fakt, nie chwalenie się).
tu chodci tylko o wybor pasujacy do turnieju.
przeciesz jeszcze nawet zapisanie się nie skończyło.
pewne jest, ze nie będzie multilapow, i takich gdzie sa cuty.
wybiore 3 okolo 20 sekund, 3 okolo 40 sekung i 3 okolo 60 sekund.
beginnery i advanced będą na pewno takie, ktore każdy zna, np z jamlan serwera. expert i ewentualnie pro jeszcze nie przebieralem.
customy będą tez znane, jakieś tiny tech, open you eyes, coś w tym stylu, kazdemu znane, ale nie wiem czy dokładnie te.
ja narezie nic nie kombinuje, tylko czekam na zapisania.
wymyslam jakieś tam rzeczy na strone MP i czytam maile.
prosilem już wczesniej, zeby nie kombinowac już jakieś tam propozycie na MP. każdy ma swoje wymazone MP, i każdy chce zeby było tak, jak mu najlepiej lezy.
ale to poprostu jest niemozliwe. wiec proszę już na temat MP nie piszcie tu jakieś tam propozycie.
nikt nie jest zmuszony grać na MP, jak mu się wydaje, ze coś jest zrobione w niesprawiedliwym stylu.
każdy może zrobić swoj turniej.
wierzcie mi, ze to nie jest az taka frajda jak myslalem, organizowac taki turniej.
łatwo jest ciegle miec jakieś tam super propozycie, ale tu chodci o to, zeby coś na nogi postawic.
sorry za te może "twarde" slowa, ale to jest moim zdaniem prawda.
ps:
na trackach polskich będą votingi, tak jak było powiedziane wczesniej.
ps ps:
@wally
wyslij ty cholero
mi wrescie prawidlowe zapisanie na MP
[POL] wybierze na swoj gust tracki, a inni będą poszkodzeni.
@ GT i MSS
nie mało z naszego teamu maja już blisko 30 lat.
nam nie chodzi o to, zeby powyszszyc nasze ego, chcemy mila zabawe.
coś podobnego czuje w teamie [CDD], który dla kazdego polaka zrobil super stronke tmpl.info, choć mysle, ze koledzy z [CDD] sa trochę mlodsi.
wlasnie ci z [CDD] i z #E-P naj mnie nazekaja, i najwiecej robia.
nie jestem pewny, co GT i MSS do tej pory zrobili dla sceny tmn.
to sa tylko fakty, nie chodzi mi o jakieś klutnie.
serdecznie zapraszam graczy GT i MSS aby brac udzial w MP.
nam nie chodzi o to, zeby przy wszystkim co robimy być najlepszym,
mozna tez robicz coś, aby zabawa dla kazdego bylaby lepsza.
a jak i tak jest się najlepszym, to tym lepiej.
@all
zapewniam, ze nikt z [POL] niezna jeszcze trackow.
sam jeszcze niewiem jakie będą tracki.
to i tak nie gry duzej roli, bo z [POL] prawie każdy zna prawie wszystkie nadeosy i znane customy nie zle (to jest fakt, nie chwalenie się).
tu chodci tylko o wybor pasujacy do turnieju.
przeciesz jeszcze nawet zapisanie się nie skończyło.
pewne jest, ze nie będzie multilapow, i takich gdzie sa cuty.
wybiore 3 okolo 20 sekund, 3 okolo 40 sekung i 3 okolo 60 sekund.
beginnery i advanced będą na pewno takie, ktore każdy zna, np z jamlan serwera. expert i ewentualnie pro jeszcze nie przebieralem.
customy będą tez znane, jakieś tiny tech, open you eyes, coś w tym stylu, kazdemu znane, ale nie wiem czy dokładnie te.
ja narezie nic nie kombinuje, tylko czekam na zapisania.
wymyslam jakieś tam rzeczy na strone MP i czytam maile.
prosilem już wczesniej, zeby nie kombinowac już jakieś tam propozycie na MP. każdy ma swoje wymazone MP, i każdy chce zeby było tak, jak mu najlepiej lezy.
ale to poprostu jest niemozliwe. wiec proszę już na temat MP nie piszcie tu jakieś tam propozycie.
nikt nie jest zmuszony grać na MP, jak mu się wydaje, ze coś jest zrobione w niesprawiedliwym stylu.
każdy może zrobić swoj turniej.
wierzcie mi, ze to nie jest az taka frajda jak myslalem, organizowac taki turniej.
łatwo jest ciegle miec jakieś tam super propozycie, ale tu chodci o to, zeby coś na nogi postawic.
sorry za te może "twarde" slowa, ale to jest moim zdaniem prawda.
ps:
na trackach polskich będą votingi, tak jak było powiedziane wczesniej.
ps ps:
@wally
wyslij ty cholero