dzięki za tą chwile biacze
g3 - pierwsze foty ;P
g3 - pierwsze foty ;P
nie wyrobieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!! OWN#33333333333333333333333333333333333333333333333dge 
g3 - pierwsze foty ;P
zajebiste
pwned
pwned
g3 - pierwsze foty ;P
szopinski_pl wrote:naprawdę zaluj bo masz czego biaczEtheos wrote:Cholera z dnia na dzień coraz bardziej żałuje, że nie pojechałem tam na te tagi
Boski dawaj kur** moja fotka jak gralem bo mi potrzebna !
JEST FILMIK Z PR0aaaaaa Warsovem !!
http://www.speedyshare.com/576858555.html
a wic tak scena ukazuje warsova jak jedzie eliminacjeja jestem w czapeczce bialej
oczywiście slycha tylko moj smiech bo nikt lepszego nie ma ;d w 13 sekundzie mowie " to jest kur** lepsze niz master" i slychac brech Wallyego ;d w 23 s warsov wpierdolil w slup i pada z ust Szopusia hasło " co za ch** go tam posstawil" w 33 s jest pokazany Lepekpl za nim suriv( w czarnym) i w bialej czapeczce Szopeus ;d który wszystko konczy salwa smiechu i gromkim " ja p***dole" !! miuhauhauahuahuah
kto nie był niech zaluje naprawdę !!
co wy paliliście z lepkiem?
g3 - pierwsze foty ;P
nom brecht ;d na filmiku jestem w tej zielonej koszulce ;F jechalem obok tego downa ;d
g3 - pierwsze foty ;P
Ja nie wiem co Szopek wtedy brał ale to było zajebiste
Ten filmik to jest ch**
Trzeba było zobaczyć jakiego Prowarsow ciula POWER DRIFTA
A jaką podniete miał do tego 
Ten filmik to jest ch**
† JEDZIEMY DO DUPY †
g3 - pierwsze foty ;P
Ktoś ma ten filmik ? 
z tym power driftem ?
bo chyba nagrywał Boski ;-) ?
z tym power driftem ?
g3 - pierwsze foty ;P
nie mogle wyrobic ;d ale było smiesznie przynajmniej 
g3 - pierwsze foty ;P
omfg
k**wa filmik miecie
Szopek paliliscie coś ? 
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
g3 - pierwsze foty ;P
nie, nic nie palilismy poprostu nie moglem wyrobic :)XDFRED wrote:omfgkur** filmik miecie
Szopek paliliscie coś ?
g3 - pierwsze foty ;P
nie dziwie się
z takim towarzychem zaliczyłbym rotfl'a 
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
g3 - pierwsze foty ;P
no ba az mi nie chce się czekac tyle czasu do next zlotu ;d;d;d
g3 - pierwsze foty ;P
Szopek no to good - w Łodzi zaszalejemyy 
g3 - pierwsze foty ;P
ten z wielonym to h0lus? ^^ Ten w zielonym tam gdzie pisze "Geje" ^^ Co we dwoch jada 
g3 - pierwsze foty ;P
geje, loooooool
g3 - pierwsze foty ;P
Boski k**wa ... wy****dalaj
[ Dodano Sob Lis 03, 2007 4:02 pm ]
ten w zielonym na ostatniej focie to tez ja ;d kurw pr0Warsow się chciał do mnie przytulic bym zajebal w bande ... Ja jebie ;d
[ Dodano Sob Lis 03, 2007 4:02 pm ]
ten w zielonym na ostatniej focie to tez ja ;d kurw pr0Warsow się chciał do mnie przytulic bym zajebal w bande ... Ja jebie ;d