Amnestia na tmx

Stworzone przez was trasy, skiny, filmiki i inne
Post Reply
cobham
Gangsta Mapper

Amnestia na tmx

Post by cobham »

Nie wszyscy czytają newsy na stronie glownej tmx, a sprawa mozeby być dla niektórych wazna.
[29-Oct-2007] Administratorzy tmx oglosili 2-tygodniową amnestie dla użytkowników serwisu, ktorzy maja wiecej niz 1 konto. Chodzi o wyeliminowanie fałszywych awardów, komentarzy, replayów. W ciągu tych dwoch tygodni nalezy skontaktowac się z adminami (np. pod tym linkiem: SabineGoth - link dziala po zalogowaniu się w serwisie). Po tym okresie fałszywe konta zostaną zbanowane "...deleted as well as a lifetime ban from TMX" czyli pewnie na IP, e-mail itd. oczywiście zgłoszone acc tez zostaną usuniete, ale bez dodatkowych konsekwencji.

Na moim kompie kumpel zalozyl sobie konto na tmx, w razie czego to zglosilem, lepiej dmuchac na zimne ;)
Last edited by cobham on 02 November 2007, 15:56, edited 1 time in total.
R1p
Lubi ostrą jazdę

Amnestia na tmx

Post by R1p »

LOL >.>
Mam chyba 3 konta ^^
Chyba zgłosze 2 stare i zaczne kariere na nowym ;)
Twist
Zaczyna szaleć na ulicach

Amnestia na tmx

Post by Twist »

jak mam tylko 1 konto na tmx i nikt w sieci nie korzysta z tmx to nei musze zgłaszać?
ImageImage

hyhy
Crixu
Jeździ konno

Amnestia na tmx

Post by Crixu »

ja mam tylko jedno konto, ale zapomniałem hasła więc pewnie będę musiał zrobić nowe.
Image
PAPA94pl
Jeździ konno

Amnestia na tmx

Post by PAPA94pl »

a ja mam tylko 1-no acc. odpowiedzcie na temat: http://tmpl.info/forum/viewtopic.php?p=40781#40781
Poznan rules! Lech rules! ale Legia w. not rules ;0
Post Reply

Return to “Trasy, Skiny, Filmy, Mody”