LIGA SOD
-
Nieświecący
- Jeździ konno
LIGA SOD
Znoobiłem ale i tak SOD jechało z deczka awaryjnym sqadem tak że się nie podniecaj bo jak będę grał z Tobą mecz to zobaczymy czy zakozaczysz

LIGA SOD
z tego co widzialem to sod mialo serwer z mapami pl4 już od dawno wiec chcac nie chcac natrenione mieliNieświecący wrote:Znoobiłem ale i tak SOD jechało z deczka awaryjnym sqadem tak że się nie podniecaj bo jak będę grał z Tobą mecz to zobaczymy czy zakozaczysz![]()
LIGA SOD
jeju mateusz, nie rob z siebie 2. mastera.
chwalenie sia jakims 2. mieiscem w jakiejs kwali jakiegoś turnieju gdzie nawet nie gra ani jeden team z 1. ligi ostatniego PL4.
master tak samo o siebie robil krzyk, a nawet w 2. lidze PL nie dal se rady.
jakos miałeś na mysli zrobić twojemu teamu dobrze z tym topicem, ale coś mi się wydaje, ze raczej zle mu zrobiłeś.
2. mieisce w kwali turnieju na poziomoe 2. ligi PL4, no naprawdę już nie jesteście nooby
mam nadzieje, ze te inne teamy teraz na wasz mecz będą tym bardziej trenowac, i zakonczycie to na ostatnim miejscu.
dajesz bad_olo.
EDIT: radus, co ty tam robisz w tym teamie?
to jest nasz radus? ten radus z bylego FM, czy jakiś inny?
chwalenie sia jakims 2. mieiscem w jakiejs kwali jakiegoś turnieju gdzie nawet nie gra ani jeden team z 1. ligi ostatniego PL4.
master tak samo o siebie robil krzyk, a nawet w 2. lidze PL nie dal se rady.
jakos miałeś na mysli zrobić twojemu teamu dobrze z tym topicem, ale coś mi się wydaje, ze raczej zle mu zrobiłeś.
2. mieisce w kwali turnieju na poziomoe 2. ligi PL4, no naprawdę już nie jesteście nooby
mam nadzieje, ze te inne teamy teraz na wasz mecz będą tym bardziej trenowac, i zakonczycie to na ostatnim miejscu.
dajesz bad_olo.
LIGA SOD
Nie mozesz pisać Bad albo Olo? A nie jakieś dziwne spacje wymyslasz ^^jakub wrote:dajesz bad_olo.
Tak to ten Radus.
LIGA SOD
Ja myśle tak jak Jakub. Nie jesteście jeszcze gangsta-pro, ale w 2 lidze może byście coś tam zamieszali, ale raczej też wątpie. Zobaczymy jak przyjdą poważne mecze, a nie jakieś kwalifikacje do których i tak się połowa nie przykłada
LIGA SOD
dzięki Picek ja z mojej strony uwazam ta lige za for fun (jak każdy) a Mateusz(Słowik) trochę się cieszy z sukcesow klanu, wybaczcie mu widac ze jest niedoswiadczony;) Olo nie wkurzaj się bo nic nie widze w tym tekscie o HD tzn zadnego wyzwyska ani pochwaly z drugiej strony:P ale jeśli chcesz to na Wasz mecz tez mogę super ekstra się przygotować;D a jeśli ED będzie jezdzilo regularnie(postaram się to u nich wyrobic;D) to może w PL5 zablysna:>

LIGA SOD
Ok ja powiem tak widzę ze faktycznie ten temat był nie potrzebny i zbyt dobrze mojemu klanowi nie zrobiłem więc proszę jeszcze raz o usunięcie tego tematu a co do ligi nie będę Picek się z Tobą kłócił bo nie ma o co, po meczu się okaże jak jest, i jeśli z wami przegramy na pewno nie będę płakał bo jak sami mówicie jest to 4 fun, a po za tym przegrać z SOD to nie będzie dla nas jakaś wielka porażka, aczykolwiek mimo tego 4 fun na pewno każdy w swoich meczach będzie jechał po to zeby wygrać, więc z drugiej strony nie oszukujmy się bo wątpię Picek ze do meczu z np. TCW podejdziesz w 100% 4 fun i nie będziesz chciał wygrać.
LIGA SOD
ta widzimy;p tak Jakubie, to ja;D btw. zobacze czy się nadaje do 1 ligi czy mogę zostac miedzy 2 ligowcami:)