PS. Reinstall nic nie dał. Tak samo reset.
NOOBERSKI PROBLEM Z TM NATIONS
-
Ciastoludek
- Samochodowy prawiczek
Witam, mam mały problem. Gram w grę już od 2 - 3 dni i wszystko było glanc aż do teraz - gdy włączam grę otwiera się i zacina podczas ładowania. Widać tylko czarne tło i napis "please wait" czy coś w tym stylu. Proszę o szybką pomoc bo chcę sobie pograć.
Zgadzam się z Radusem 
Jest jeszcze taka możliwość, że coś przekombinowałeś w ustawieniach gry
Jest jeszcze taka możliwość, że coś przekombinowałeś w ustawieniach gry
Jak dla mnie to chodzi o ustawienia grafy. pozmieniaj coś może się uda
jeśli nie to re instal TMN a jak to nie pomoze to format 

Z tego co opisuje to chyba tak bo wtedy gra laczy się z netemRaDuS wrote:może blokada firewall?
chyba gra się w tym momencie jeszcze nie laczy z internetem.
raczej chodzi w tym momencie o to, ze gra szuka wspolprace z systemem graficznym.
zmien grafike np na low, potem sprawdz, czy dziala.
jak nie, poszukaj aktualnego sterownika do karty graficznej, i zainstaluj go prawidlowo (wiec z dokladnym zkasowaniem starego sterownika).
raczej chodzi w tym momencie o to, ze gra szuka wspolprace z systemem graficznym.
zmien grafike np na low, potem sprawdz, czy dziala.
jak nie, poszukaj aktualnego sterownika do karty graficznej, i zainstaluj go prawidlowo (wiec z dokladnym zkasowaniem starego sterownika).
Laczy się
Wylacz neta to się przekonasz jak szybko się odpali
Chyba :?
Tak czy inaczej ma cus zje.... .
moje doswiadczenie jest takie, ze już z dwoma kartami graficznymi wlasnie dokładnie w tym opisanym momencie gra miala problemy, i się zawieszala lub wylanczala, wiec typuje, ze tu nie jest inaczej.
100% tez niewiem, czy gra już się w tym momencie laczy z internetem, ale niewiem, czemu mialaby, przeciez dopiero przy nacisku na gre przez internet mialoby to sens, i jak się jego nie naciska gra dziala tez z wylaczonym internecie.
jakby nie było, może tworca tego topiku napisze nam czy coś pomoglo, i już będziemy wiedziec wiecej.
100% tez niewiem, czy gra już się w tym momencie laczy z internetem, ale niewiem, czemu mialaby, przeciez dopiero przy nacisku na gre przez internet mialoby to sens, i jak się jego nie naciska gra dziala tez z wylaczonym internecie.
jakby nie było, może tworca tego topiku napisze nam czy coś pomoglo, i już będziemy wiedziec wiecej.
Ej co wy wymyslacie , podczas odpalania gry ona nie laczy się z netem, a już na pewno nie na tym czarnym ekranie poczatkowym, to jakas bzdura jest, gra się laczy z netem dopiero kiedy wchodzimy w internet, a co do problemu to na 99% zle ustawienie grafy.....
jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
A jak uruchamiasz grę to Ci nie pokazuje punktów krajów ze świata? ;s

ze co :shock: już dawno to wy***ałem wlasnie po to zeby nie czekac, już wiem w opcjach mozna wylaczyc laczenie od poczatku, takz jak ktos to ma wlaczone to mu się laczy
jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
na pewno nie będzie mial tego wylaczonego bo widac ze zaczyna gre z TMN a może poprostu przywracanie systemu?
[ Dodano 15 Lis 2007, 11:19 ]
sciagnij spolszczenie Misiego i ustaw gre pod siebie i mozliwosci Twojego komputera
[ Dodano 15 Lis 2007, 11:19 ]
sciagnij spolszczenie Misiego i ustaw gre pod siebie i mozliwosci Twojego komputera

no wlasnie.bulet wrote:ze co :shock: już dawno to wy***ałem wlasnie po to zeby nie czekac, już wiem w opcjach mozna wylaczyc laczenie od poczatku, takz jak ktos to ma wlaczone to mu się laczy
sam to robię przy kazdej nowej instalacji gry, ze az zapomnialem, ze to nie jest automatycznie tak ustawione.
opcja nazywa się "check internet connection" i jest pod "network" w "advanced options".
Hmmm ... tak w sumie to chyba każdemu "proszę czekać" wyskakuje jak TMN włącza to może cierpliwość pomoze ?
-
Ciastoludek
- Samochodowy prawiczek
To NA PEWNO nie wina firewalla, w grafice nic nie zmieniałem, cierpliwość nic nie daje bo po 10 min ciągle jest to samo no i jak napisałem wcześniej reinstall też nic nie dał. :? Może jedyna nadzieja to rzeczywiście format...
wiec rozumie, ze to nic nie dalo:
jaka masz te karte graficzna?zmien grafike np na low, potem sprawdz, czy dziala.
Miałem kiedyś taki problem tzn. czekałem przy napisie w nieskończoność ale zawsze res pomagał. Jak dokupiłem ramu to ustąpiło całkowicie.
Z własnego doświadczenia powiem, żebyś się na pewno upewnił że to nie firewall, uruchom grę w okienku (opcje w launcherze) i zobacz czy w tle nie pokaże się monit firewalla, było to już tutaj poruszane nie raz i to było głównym powodem Please wait...Ciastoludek wrote:To NA PEWNO nie wina firewalla, w grafice nic nie zmieniałem, cierpliwość nic nie daje bo po 10 min ciągle jest to samo no i jak napisałem wcześniej reinstall też nic nie dał. :? Może jedyna nadzieja to rzeczywiście format...

wylacz neta i sprawdz czy gra się wlaczy:)