Co mam zrobić jeżeli chcę zarejestrować swoją Tm Sunrise, aby otrzymać więcej miedziaków w Tm United, ale ktoś już Tm Sunrise zarejestrował na mój cd-key ?!
Czy to możliwe żeby były dwa takie same cd-key'e ?!
POMÓŻCIE !!!
Cd - Key
Cd - Key
Nie możliwe. Jest kilka możliwości:
- Ktoś "wykradł" CS-KEY ze sklepu.
- Kolega, który ma TMU mógł spisuj CD-KEY i użyć u siebie.
- Coś u Nadeo nie chce czytać CD-KEY-a ale to mało prawdopodobne.
- Ktoś "wykradł" CS-KEY ze sklepu.
Cd - Key
Jeżeli nie pożyczał koledze to zostaje tylko możliwość pierwsza, bo ja kupiłem w czwartek TMS, a wczoraj rejestrowałem i nie było żadnego problemu. Albo w weekend nie można rejestrowaćMaster wrote:- Ktoś "wykradł" CD-KEY ze sklepu.
Cd - Key
Ja zarejetrowałem TMN w sobote, więc raczej to odpada.Tomasz.Z. wrote:Jeżeli nie pożyczał koledze to zostaje tylko możliwość pierwsza, bo ja kupiłem w czwartek TMS, a wczoraj rejestrowałem i nie było żadnego problemu. Albo w weekend nie można rejestrowaćMaster wrote:- Ktoś "wykradł" CD-KEY ze sklepu.
- Coś u Nadeo nie chce czytać CD-KEY-a ale to mało prawdopodobne.:!: Ale to chyba nie może zaistnieć.
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
Cd - Key
cd key. nio ma czegoś takiego czy zarejestrowalem gre w sobote, czy w niedziele :shock: to jes niewazne kiedy gre zarejestrujesz. hmm, mysle ze albo ktos już uzyl tego klucza i sobie zdobywa wiecej miedziakow w united, lub w sklepie ktorym kupiles tm sunrise, szczerze mowiac oszukali cie
idz do sklepu, wez wyrzutnie rakiet ze soba, i zrób zadyme 

<- Drzwi