Gamebite - TMN
Gamebite - TMN
No 32 osoby zaglosowaly na tm 
Mysle ze pokazalismy ze warto tworzyc lige
jeśli ktos jeszcze nie zaglosowal to niech nie zwleka, chyba w niedziele koniec ankiety
Mysle ze pokazalismy ze warto tworzyc lige
jeśli ktos jeszcze nie zaglosowal to niech nie zwleka, chyba w niedziele koniec ankiety
*... i wszystko jasne.
Gamebite - TMN
glosowac na mnie
to i ja będę oddawal glosy ;d (wiecie ten "plusik" w profilu:P )
Gamebite - TMN
Panowie koniec ankiet. GB przechodzi do konkretow ! otoz zapoznajcie się prrosze z tym i podajcie propozycje osob. mysle ze najlepiej będzie jak my wybierzemy te osoby pomiedzy soba. :
http://gamebite.net/pl/news/86/Ruszamy_ligi_
http://gamebite.net/pl/news/86/Ruszamy_ligi_
Gamebite - TMN
to znaczy iz mozemy tam stworzyc wlasne lige. tylko sa potrzebne osoby do otganizowania tego. przypuszczam ze będzie to na wzor esl ? dokładnie nie wiem jestem tam tylko redaktorem-rekrutem
jak się czegoś dowiem dam znać 
Gamebite - TMN
sod league nie jest tak interesujace by je dawac na GB, ale jako, ze to jedyny otwarty turniej to pisz 
Gamebite - TMN
no wlasnie bo przeciez olo masz z nim kontakt
tylko zeby tam umiescic lige potrzebuje head admina lig. i adminow 
edit : a i jak już mowimy o ligach gamebite i tak dalej, to gadalem z administratorem zakladow na GB. I nie ma przeszkod aby były tam zaklady ze sceny tmn. taki typerek na wirtualna kaske
edit : a i jak już mowimy o ligach gamebite i tak dalej, to gadalem z administratorem zakladow na GB. I nie ma przeszkod aby były tam zaklady ze sceny tmn. taki typerek na wirtualna kaske
Gamebite - TMN
no to panowie rozruszajmy to g*wno. może ja na coś się przydam? zobaczymy...
@wixiarz coofowi chodziło o składnie tego nagłówka chyba
dziwnie brzmi....
@wixiarz coofowi chodziło o składnie tego nagłówka chyba
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Gamebite - TMN
To zdanie nie ma w ogóle sensu jeśli chodzi o moją opinie -.- Ruszamy ligi? ja pi***olę. jeśli już to Ligi ruszają lub Ruszają ligi

Gamebite - TMN
Ok nieoficjalnie jestem headem adminem sekcji ^^
Poprosiłbym żeby każdy chętny do pomocy w roli administratora zgłosił się do mnie na gg
ps. Już niedługo na PL5 !!!
Poprosiłbym żeby każdy chętny do pomocy w roli administratora zgłosił się do mnie na gg
ps. Już niedługo na PL5 !!!
*... i wszystko jasne.
Gamebite - TMN
Jak jesteś nieoficjalnie to nie masz się jeszcze czego chwalić. Zostaniesz adminem i zaczniesz banować połowę forummor_olo wrote:Ok nieoficjalnie jestem headem adminem sekcji ^^