Wiec po pierwsze spotkalem się z opiniami o moich mapach ze sa za trudne

Ja rozumiem ze boicie się o to czy polowa nie dojedzie ale moj argument to:
To sa mistrzostwa Polski zrzeszajace najlepszych graczy w Polsce, a w trybie TA macie 5 min na przejechanie tej trasy (Mowa tu o crazy hot speed) która ma raptem 35-40sek, wiec wychodzi ze jak będziecie nawet kusic przed sama meta to macie 8 prob przejazdu

to najmniej.
Kolejny argument:
Od czego jest trening? To się sa mistrzostwa "na sucho" gdzie nie znamy tras

Kolejny:
Ta mapa zweryfikuje pozycje na wysokim poziomie tak 1-10 miejsce, kogo obchodzi kto zajął w mistrzostwach 47 miejsce?
Dalej przejde do omawiania map
Wally:
Scoodie - moja mapa ale chce z aznaczyc, ze jest do trybu rounds. Trudna ale za to weryfikuje umiejetnosci. Czekam na wasze opinie.
Crazy Hot Speed - truuuudna, ale o to przeciez chodzi. mapa do TA. Dla niedowierkow powiem ze mapa ma 5 downloadow a już ma awarda, wiec zla wcale nie jest

i to nie od byle kogo a od nap303

something more

?
Holus:
MP Holus - mapa b dobra, natomiast skret po loopie wydaje mi się zbyt ostry, na szczescie nie oplaca się uderzac w sciane na tym zakrecie, chwala ci holo za to

ogolnie mi się bardzo podoba.
Nawro:
Rasin - ciekawa, dobra, aczkolwiek kamera na loopie powinna zostac zmieniona, jak sam nie mozesz bo ci się gra wylancza to popros kogos to ci zmieni na pewno

I'm Sprite - bardzo mi się podoba, aczkolwiek w moim mniemaniu do rund bym jej nie dal. Dobra do TA.
Radass:
Base jumping - hmmmm mam dylemat, skok na poczatku mi się totalnie nie podoba. Z drugiej jednak strony trasa jest niezla. Ogolnie wiec wychodzi ocena na srednia.
52X speed - mapa SWIETNA! jest to na tryb TA, ale na serio wielkie brawa! Jak dla mnie najlepsza z map w tym mappacku sposrod tych ktore widzialem.
Mini Race - kolejna kapitalna mapa! Mysle ze najlepszym miejscem dla niej bylby tryb rounds, co wy na to?
Jurek:
Dzwoneczek - poza troszke dziwnym startem mapa mi się bardzo podoba. W starcie irytuje mnie to, ze nie zawsze pojechac lepiej = pojechac szybciej. Gdy zawadzilem o loopa, bylem o 0.5 s szybszy niz gdy nei zawadzilem. Przy tak krotkiej mapie to roznica dosc znaczna, ale mapoa jest na serio GOOD.
Wyprawa po złote runo - Spirala nie przypadla mi do gustu, poza nia wszystko jest swietne. może jeszcze ten skok pod koniec dziwaczny

Ale ogolnie oceniam mape b dobrze.
Sztuka przetrwania - kompletnie nie lezy mi ta mapa. mało podoba mi się zwlaszcza jej pierwsze 20 sek, bo pozniej to bic brawo, ale poczatek psuje mi wrazenie tej mapy.
Booster:
Devilish MP project - BRAWO!!!!!!!!!!!!! kolejna swietna mapa! Nietypowy poczatek, ale jedna rzecz mnie irytuje pod koniec. Na tym zakrecie przed skokiem. Zbyt czesto wpadam w poslizg i jest problem z przeskoczeniem.
Sorry wszystkich ze się tak czepialem ale chciałem ocenic mapy sprawiedliwie, reszte ocenie jak będą na TMX, pozdro