Demokracja 2

Nieoficjalne drużynowe Mistrzostwa Polski

Czy nadal scena TM chce zebym organizował PL5 ?

Poll ended at 16 December 2007, 10:15

Tak
27
60%
Nie
18
40%

Total votes: 45

mor_olo
RoKsTaR

Demokracja 2

Post by mor_olo »

I znow musiałem sluchac glupich tez jakuba i jego zwolennikow. Jako ze turniej jeszcze się nie zaczał mogę zrezygnować.

Ponoc jest 1000 innych fajnych adminow u nas, ponoc wszystkie moje pomysly sa złe.

Najsmieszniejsze jest to ze wypowiadaja się osoby ktore nie maja o sprawach zwiazanych z turneijem bladego pojecia.

I wyglada to podobnie jak dyskusja o tym czy serwis newsowy będzie lepszy od serwisu turneijowego na PL5.(graty seque)

EDIT: Pozwolilem sobie pomoc opozycji :)
EDIT2: Ankieta trwa do jutra
Last edited by mor_olo on 15 December 2007, 11:15, edited 3 times in total.
*... i wszystko jasne.
XyX
Lubi ostrą jazdę

Demokracja 2

Post by XyX »

Do kiedy trwa ta ankieta? Do 16?
mor_olo
RoKsTaR

Demokracja 2

Post by mor_olo »

Jako ze nie lubie poruszac dyskusji o plotkach to może tylko dla przykladu utnę jedna:
- gamebite i rejestracja
*Gamebite oferuje nam latwa baze do zarzadzania turniejem, wprowadza wiele nowych mozliwosci oraz reklame sceny TM w swiecie esportu. Inne serwisy nie były chetne do wspolpracy z nasza gra, a ja sam nei potrafie zrobić takiego systemu.
Co do rejestracji graczy zajmuje to parę minut, a powinno dac różne ciekawe
możliwosci i jak dla mnei swiadczy o zaangazowaniu w turniej.
Pomysly z rejestracja były moje, jeśli uwazacie ze sa zle proszę nie obwiniac seriwsu gamebite.
*... i wszystko jasne.
realowiec
Doświadczony driver

Demokracja 2

Post by realowiec »

Jak jesteście tacy mądrzy i narzekacie na gościa, który większość swojego prywatnego czasu poświęca na TmN, to może sami k**wa weźmiecie się do roboty i stworzycie coś lepszego, a nie tylko do k**wy nędzy narzekacie. Zróbcie coś od siebie, byście mu pomogli polepszyć, waszym zdaniem, złe strony tego turnieju itd. Ale nieee... I teraz mor_da powinien zrezygnować z prowadzenia turnieju, ponieważ nie umiecie docenić wysiłku, jaki został przez niego włożony w organizacje turnieju. I zobaczymy kto się podejmie adminowania PL5, i jak zeszmaci ten(wg. mnie teraz dobry) turniej!

Ja jestem za mor_olo i mi w ogóle nie prawcie jakiś głupot, że się nie znam na TmN i że nie powinienem się wypowiadać. Tia.... Pozdro
mor_olo
RoKsTaR

Demokracja 2

Post by mor_olo »

realowiec wrote:Ja jestem za mor_olo i mi w ogóle nie prawcie jakiś głupot, że się nie znam na TmN i że nie powinienem się wypowiadać. Tia.... Pozdro
Nie no znasz się na scenie , ale chodzi o to ze ja nei znam tkaich drużyn jak sod czy tcw....ponoć ;)
*... i wszystko jasne.
XyX
Lubi ostrą jazdę

Demokracja 2

Post by XyX »

mor_olo wrote:Jako ze nie lubie poruszac dyskusji o plotkach to może tylko dla przykladu utnę jedna:
- gamebite i rejestracja
*Gamebite oferuje nam latwa baze do zarzadzania turniejem, wprowadza wiele nowych mozliwosci oraz reklame sceny TM w swiecie esportu. Inne serwisy nie były chetne do wspolpracy z nasza gra, a ja sam nei potrafie zrobić takiego systemu.
Pomysly z rejestracja były moje, jeśli uwazacie ze sa zle proszę nie obwiniac seriwsu gamebite.
reklame, yhy.
mor_olo
RoKsTaR

Demokracja 2

Post by mor_olo »

XyX wrote:
mor_olo wrote:Jako ze nie lubie poruszac dyskusji o plotkach to może tylko dla przykladu utnę jedna:
- gamebite i rejestracja
reklame, yhy.
Nie będę kwestionował opini eskpertów.
*... i wszystko jasne.
realowiec
Doświadczony driver

Demokracja 2

Post by realowiec »

Xyx to załatw inny portal, bardziej znany, który przyjmie Twoją propozycję współpracy z otwartymi rękoma. No to idź szukać... Powodzenia...
XyX
Lubi ostrą jazdę

Demokracja 2

Post by XyX »

Nie jestem organizatorem PL5, ale gdybym był to na pewno by się taki znalazl ;)
suwak
Zaczyna szaleć na ulicach

Demokracja 2

Post by suwak »

W pl4 nie było zadnego GB i chu było nice...wedłóg mnie.....
Image
Image
mor_olo
RoKsTaR

Demokracja 2

Post by mor_olo »

suwak wrote:W pl4 nie było zadnego GB i chu było nice...wedłóg mnie.....
Jak bys nie wiedział yard zrobił system.
*... i wszystko jasne.
Daz
Jeździ konno

Demokracja 2

Post by Daz »

realowiec wrote:Xyx to załatw inny portal, bardziej znany, który przyjmie Twoją propozycję współpracy z otwartymi rękoma. No to idź szukać... Powodzenia...
ESL jest chętne ;)
mor_olo
RoKsTaR

Demokracja 2

Post by mor_olo »

Daz wrote:
realowiec wrote:Xyx to załatw inny portal, bardziej znany, który przyjmie Twoją propozycję współpracy z otwartymi rękoma. No to idź szukać... Powodzenia...
ESL jest chętne ;)
Probowalismy niedawno i nie byłó mimo że zrobił to "wielki" Scary
*... i wszystko jasne.
brzerzanin
Zaczyna szaleć na ulicach

Demokracja 2

Post by brzerzanin »

k**wa ale wy jesteście zalowi!! nie mozecie zamknac dupy i w końcu zaczac te zasrane pl5?
Jebie mnie to kto to robi i jak to robia. Wazne ze k**wa jest i ze mogę sobie k**wa pograc i prowadzic zacieta rywalizacje!
WIEDZ DO KURWY NEDZY ZAMKNIJCIE się już!!!!!!!!!!!
Image
Image
Image
Image
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Demokracja 2

Post by Jakub »

brzerz, nie pij od rana :)
PiceK
Doświadczony driver

Demokracja 2

Post by PiceK »

mor_olo wrote:
realowiec wrote:Ja jestem za mor_olo i mi w ogóle nie prawcie jakiś głupot, że się nie znam na TmN i że nie powinienem się wypowiadać. Tia.... Pozdro
Nie no znasz się na scenie , ale chodzi o to ze ja nei znam tkaich drużyn jak sod czy tcw....ponoć ;)
TO poznasz.Sklad zmieniony powinno być ok oprocz kwalifikacji.
Mi to obojetne kto prowadzi.Ale pomysl z gamebite to jest moim zdaniem porazka.
Maxer
Lubi ostrą jazdę

Demokracja 2

Post by Maxer »

realowiec wrote:Jak jesteście tacy mądrzy i narzekacie na gościa, który większość swojego prywatnego czasu poświęca na TmN, to może sami k**wa weźmiecie się do roboty i stworzycie coś lepszego, a nie tylko do k**wy nędzy narzekacie. Zróbcie coś od siebie, byście mu pomogli polepszyć, waszym zdaniem, złe strony tego turnieju itd. Ale nieee... I teraz mor_da powinien zrezygnować z prowadzenia turnieju, ponieważ nie umiecie docenić wysiłku, jaki został przez niego włożony w organizacje turnieju. I zobaczymy kto się podejmie adminowania PL5, i jak zeszmaci ten(wg. mnie teraz dobry) turniej!

Ja jestem za mor_olo i mi w ogóle nie prawcie jakiś głupot, że się nie znam na TmN i że nie powinienem się wypowiadać. Tia.... Pozdro
^^ co wy odpierdalacie ? dzisiaj i jutro kwali do pl5, a tutaj robicie jakieś scenki jak w pojebanym teatrzyku :twisted: ludzie, ja nie nazekam, i jak jeżeli będzie wszysko ok, to będzie fajnie. a nie teraz odpierdalacie jakas maniane piszac taki temat, :roll: morda się zajol pl5, koleś nie ma w d*pie niczego, stara się jak może, a wy mu przeszkadzacie i tyle -.- może się zajmijcie trenowaniem map, a niepisniem na forum o takich rzeczach i nabijania sobie postow :roll:
" 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich :)"
Image <- Drzwi :D
www.pureskillers.eu
szopek
Lubi ostrą jazdę

Demokracja 2

Post by szopek »

realowiec wrote: i mi w ogóle nie prawcie jakiś głupot, że się nie znam na TmN i że nie powinienem się wypowiadać. Tia.... Pozdro
wiesz ja gram w TMN od czasu kiedy się jeszcze mnie Wally pytał czy w tą gre są klanu i czy mozna grać mecze i bardzo bym ryzykowal twierdzac ze się znam na grze wiec nie pierdol :F
LECHU
Team Poland

Demokracja 2

Post by LECHU »

dzisiaj i jutro kwali do pl5, a tutaj robicie jakieś scenki jak w pojebanym teatrzyku
ale chyba nie wiesz ze nka GB jest zaledwie kilka teamów

moim zdaniem najwiekszy blad ze się nie mozna dostec do tego co zrobil yard (ta tabela i inne)
pomysl z gamebite był ratunkiem od bawienia się w rysowanie tabel
oni ponoc zeobia wszystko
ftylko ze nietrore klany leja na GB i się nie rejestruja, i jak mamy to rozegrac?
mozna grać zobaczymy ile się zdazy zapisac kalnow ale nie mozna liczyc ze będzie ich wiele.

Gb był ost deska ratunku, ale nie mam pojecia czy ludzie się nie umieja zarejestrowac na glupiej stronie czy co. coof gdzies dawal obrazek i pokazal jak się to robi

mi morolo w sumie nic nie zrobil(oprocz tego ze do wyboru map był 1 aktywny - fred \no i teraz jest jeszcze hack)

a jak jakub chciał to już za poznao tylko ze ja nawte ankiety na oczy nie widzialem

morolo doprowadz i zacznij już to pl5 bo problemy zawszze były z jakubem i wieloma ale teraz preoblemem nie jest klotnia z jakubem tylko\o brak zarejestrowanych teamów na gb/nie wiem dlaczego
Image
mor_olo
RoKsTaR

Demokracja 2

Post by mor_olo »

Jak będzie ponad 50% zainteresowanych to dokncze, ale jak mi ma wiecej osob anrzekac niz być z tego zadowolonych a mamy 1000 innych adminow to enich ktos inny to zrobi.
*... i wszystko jasne.
Post Reply

Return to “Polish League”