szuka ktoś klanu proszę do mnie
k**wa sry ^^ Zapomniałem jak Horn ma na imie i ten cytat uznałem jako odniesienie się do niego ^^ Thx tomerku :* 
maciek to ze jesteś w kd, nie znaczy ze jesteś bardziej pło niż ja 
ja się zwracalem caly czas do tego pr0 dzieciaka
ja się zwracalem caly czas do tego pr0 dzieciaka
hah, w tibieBad Olo wrote:Niech spierdaala szpilac w Tibie takie moje zdanie ichuj.eu. Tam pelno tego scierwa 8-12 letnich wiec GTFO !
Co do tego typa - po loginie mozna się domyslic, ze ma 9 lat
już skumałem(xD) Seque, nie mysle ze jestem bardziej pr0 ^^ Dzieciak chyba odpuscił bo nic nie mówi albo dostał kare od mamy za gadanie z obcymi ^^ xd
..odwalcie się wszyscy
.Ja chce do klanu damian tylko się zapytam rodziców czy mogę.^
χιερο πεδια
-
Damian 1998
- Jeździ konno
ok to się pytaj
Chętnie cię przyjmę 
jak chcecie do klanu to dajcie nazwe kenji a hasło żmija
Rofl ^^
Jaki anglik 
Błagam skończ nie odpisuj bo mi się już żal Ciebie robi, że tak po Tobie jadą...Damian 1998 wrote:ok to się pytajChętnie cię przyjmę
1 post i już tepi noobostwo, brawo!KIPEK wrote:Błagam skończ nie odpisuj bo mi się już żal Ciebie robi, że tak po Tobie jadą...Damian 1998 wrote:ok to się pytajChętnie cię przyjmę
Maciek dobrze że mnie tak bronisz. Będziesz przy mnie jak do mnie przyjdzie wściekły 20 latek od damiana? 
Pewnie zatakuje cały jego pr0 klanmat 1117 wrote:Maciek dobrze że mnie tak bronisz. Będziesz przy mnie jak do mnie przyjdzie wściekły 20 latek od damiana?
Poznan rules! Lech rules! ale Legia w. not rules ;0
Nie ^^mat 1117 wrote:Maciek dobrze że mnie tak bronisz. Będziesz przy mnie jak do mnie przyjdzie wściekły 20 latek od damiana?
wow, zobacz sobie na ludzi z POL i zastawnów się co mówisz.Damian 1998 wrote:słuchaj w moim klanie jest 20 latek nie denerwuj mnie
Co jak co, ale za to pochwała się należy ^^Seque wrote:1 post i już tepi noobostwo, brawo!KIPEK wrote:Błagam skończ nie odpisuj bo mi się już żal Ciebie robi, że tak po Tobie jadą...Damian 1998 wrote:ok to się pytajChętnie cię przyjmę
Last edited by Master on 03 January 2008, 17:42, edited 1 time in total.
Proponuję dodać do regulaminu nowy punkt. Jeżeli w czasie 10 minut, po napisaniu posta, ktoś nie naprawi forum, a spierdolił, to dostaje warna od moda. Przecież to widać jak się wrzuci. Z resztą błąd wyskakuje jak ma się quote w poście i chce się coś dodać. Masteł myśl, to nie boli.

Siemka wszystkim damian słuchaj trochę przesadziłes oni grają dłużej od nas wiec wiedzą co mówią zobaczys nasz klan długo nie poistnieje nieraz jak gram to zazwyczaj sam nikogo z naszego klasnu nie ma na serwerach 
Zdrowe podejście do sprawy i gratuluje wiary w klan.DB Paweł wrote:nasz klan długo nie poistnieje
Zdrowa ocena sytuacji i fajnie, że szanujesz swój klans.DB Paweł wrote:nikogo z naszego klasnu nie ma na serwerach
Kolejne dziecko neo... pograj, poćwicz, a potem, jeśli Bóg da, stwórz dobry team lub dołącz do jakiegoś... chociaż biorąc pod uwagę Twój wiek, to nie ma chuja we wsi, żebyś mógł założyć team, bo jak będziesz w wieku, w którym będziesz mógł założyć to średnia wieku graczy oscylować będzie pomiędzy 25-35 rokiem życia... a tak na marginesie, Damian, kup se coinsy do Tibii i niszcz lamusów, będzie dobrze