Moja mapka
- Fruzia1205
- Jeździ konno
Moja mapka
http://rapidshare.com/files/80159280/Ma ... e.Gbx.html
co o niej myslicie???
mysle ze pobijecie moj rekord
co o niej myslicie???
mysle ze pobijecie moj rekord
- Fruzia1205
- Jeździ konno
Moja mapka
Mapka bardzo mi się podoba,jest taka...inna...
- Fruzia1205
- Jeździ konno
Moja mapka
dzięki
mialam natchnienie XD
Moja mapka
Czekamy na kolejne mapki,ładnie się zapowiada.
Moja mapka
1. Trasa jest za długa (trasy zazwyczaj mają max ~54sek.)
2. Brak jakiegokolwiek MT... nawet camery na loopach
3. Brak jakichkolwiek ozdób
4. Beznajdziejne stunty, przed loopami jest milion boosterów. Dawanie 6 korkociągów pod rząd (jeszcze bez wejścia skrzywionego)
5. Skoki to już nawet nie ma o czym mówić
Jeżeli tak mają wyglądać twoje trasy, to nie polecam ich.
Trasa jest tak beznadziejna, tak bezsensowna, tak niedopracowana, że mogę powiedzieć tylko noobowskie i żałosne żal.pl
2. Brak jakiegokolwiek MT... nawet camery na loopach
3. Brak jakichkolwiek ozdób
4. Beznajdziejne stunty, przed loopami jest milion boosterów. Dawanie 6 korkociągów pod rząd (jeszcze bez wejścia skrzywionego)
5. Skoki to już nawet nie ma o czym mówić
Jeżeli tak mają wyglądać twoje trasy, to nie polecam ich.
Trasa jest tak beznadziejna, tak bezsensowna, tak niedopracowana, że mogę powiedzieć tylko noobowskie i żałosne żal.pl
- Fruzia1205
- Jeździ konno
Moja mapka
Ja na przyklad nie lubie krotkich map
Po co ci ozdoby??
ja lubie korkociągi dlatego jest ich 5 czy tam 6
no i co ci przeszkadza "milion" boosterow ??
jak ci się niepodoba to nie ściągaj
[ Dodano 03 stycznia 2008, 15:17 ]
http://nations.tm-exchange.com/main.asp ... 84024#auto
oto kolejna mysle ze bardziej spelnia warunki erena
Po co ci ozdoby??
jak ci się niepodoba to nie ściągaj
[ Dodano 03 stycznia 2008, 15:17 ]
http://nations.tm-exchange.com/main.asp ... 84024#auto
oto kolejna mysle ze bardziej spelnia warunki erena
Moja mapka
Nie ściągnąłem tras ale mogę jednak dać trochę przydatnych rad na podstawie tego postu:Fruzia1205 wrote:Ja na przyklad nie lubie krotkich map
Po co ci ozdoby??
Po pierwsze : jednak ludzie faktycznie najbardziej lubią trasy trwające około minutę, jeśli już ma być to długa trasa, to tylko dobra techniczna, nawet 5-cio minutowa, również takie są cenione
Po drugie : uwierz, patrzenie i jeżdżenie po trasie bez ozdób jest dość nieprzyjemnym zjawiskiem dla innych
Po trzecie : 5 pod rząd to totalnie przesada, combo 2-ch korkociągów (czy pętli) jest zdecydowanie wystarczające, ludzie nie lubią robić tego samego pod rząd
Po czwarte : zawsze wstawiaj tyle boosterów ile to faktycznie będzie konieczne, nadużycie grozi kraksami jedną po drugiej
Moja mapka
po piate: nie wstawiaj tu swoich map, jak nie umiesz żyć z krytyka.
Moja mapka
....zrobili dziewczynie nadzieje... ja przez takie coś mam kłopotyWin'a wrote:Mapka bardzo mi się podoba,jest taka...inna...
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Moja mapka
Ponownie zmarnowałaś czas na robienie trasy.
Określ jaki typ mapy chcesz tworzyć najpierw:
-Fullspeed - trasa która można przejechać nie puszczając gazu i naciskając hamulca, same skręty
-Techniczna - trasa w której są odpowiednie zakręty, drifty, jazda tylko dal treningu umiejętności itp.
-PF - press forward - trasa w której trzymasz tylko przyśpiesznie
-Story track-Trasa w której przeważa praca MT, jest ona zazwyczaj połączeniem technicznej i fullspeedowej. Jak sama nazwa mówi story track musi być historią, jeżdżąc autem "wykonujemy" różne misje, lub jeździmy w ozdobionym MT ekranem.
Ja nad swoimi trasami pracuję czasami 25 godzin. Są one ładne, miło się po nich jeździ, dopracowane i to ludzie chcą zobaczyć.
Generalnie robienie tras, jest czasochłonne i trudne. Dlatego jeżeli nie jesteś cierpliwa, ani nie znasz edytora oraz MT dobrze-daruj sobie. Uwierz mi moje trasy też tak wyglądały, ty po prostu jeszcze eksperymentujesz, póki co nie dawaj tras, zostaw je dla siebie, potem daj nam coś dopracowanego i pięknego, jeżeli szukasz testera tras napisz do mnie na 6972780 (niewidoczny).
Określ jaki typ mapy chcesz tworzyć najpierw:
-Fullspeed - trasa która można przejechać nie puszczając gazu i naciskając hamulca, same skręty
-Techniczna - trasa w której są odpowiednie zakręty, drifty, jazda tylko dal treningu umiejętności itp.
-PF - press forward - trasa w której trzymasz tylko przyśpiesznie
-Story track-Trasa w której przeważa praca MT, jest ona zazwyczaj połączeniem technicznej i fullspeedowej. Jak sama nazwa mówi story track musi być historią, jeżdżąc autem "wykonujemy" różne misje, lub jeździmy w ozdobionym MT ekranem.
Ja nad swoimi trasami pracuję czasami 25 godzin. Są one ładne, miło się po nich jeździ, dopracowane i to ludzie chcą zobaczyć.
Generalnie robienie tras, jest czasochłonne i trudne. Dlatego jeżeli nie jesteś cierpliwa, ani nie znasz edytora oraz MT dobrze-daruj sobie. Uwierz mi moje trasy też tak wyglądały, ty po prostu jeszcze eksperymentujesz, póki co nie dawaj tras, zostaw je dla siebie, potem daj nam coś dopracowanego i pięknego, jeżeli szukasz testera tras napisz do mnie na 6972780 (niewidoczny).
Moja mapka
eren chcałbym ujrzeć twoje trasy.
..i ocenić, czy są:
..i ocenić, czy są:
Są one ładne, miło się po nich jeździ, dopracowane i to ludzie chcą zobaczyć
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
- Fruzia1205
- Jeździ konno
Moja mapka
hmmm będę robić mapki mam nadzieje ze mi będą bardziej wychodzily ale to moje pierwsze mapki
Moja mapka
Są na tmx jego full speedy i o ile pamiętam to zbierały dobre noty.Fred wrote:eren chcałbym ujrzeć twoje trasy.
..i ocenić, czy są:
Cytat:
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
Moja mapka
^^ ja mam gdzies fs, niech zrobi jakiegoś techa, skoro uwaza siebie na prO maperamat 1117 wrote:Są na tmx jego full speedy i o ile pamiętam to zbierały dobre noty.Fred wrote:eren chcałbym ujrzeć twoje trasy.
..i ocenić, czy są:
Cytat:
- Captain Jack Sparrow
- Gangsta Mapper
Moja mapka
hmmm? Czytając to, mam wrażenie, że... jestem kompletnie zielony? Kto powiedział, że mapy dzielą się na "tech mapy", "full-speed" i jeszcze bóg wie jakie cholerstwa?? I kto robi jedną mapę 25h?????????????? Ja robię mapę w 15-30 minut a potem przez mniej więcej 20 min jadę "validate". I chociaż wszyscy którzy w te mapy grają (kuzyn kumpel siostra) mówią, że są nie do przejechania (bo są skonstruowane tak, by nie dało się cały czas gaz do dechy i zadowolony) to po przeczytaniu tej krytyki nabrałem wątpliwości, czy ja w ogóle umiem tworzyć mapy. Jakby co, to w trackmanie gram dobrze (według mnie) Dowód: Beginnar training - medal autorski (wszystkie mapy na autora pojechałem) advenced i expert na złoto.
pozdro
(znajdzie się lepszy, co?
)
pozdro
Moja mapka
lol powiedz mi kto się bawi w pobijanie autorskich na solo jak już to się techy treni na solo i w ogóle napisz jak techy jeździsz a nie nadeosy bo taka jest prawda po co komu w klanie dobrym gracz który dobrze jeździ nadeo mini czy speedy, raczej w ligach i turniejach tego nie spotkasz

Moja mapka
sparrow: żeby trasa była dobra to się robi ją nawet po kilka dni...
sgmateusz: są klany jeżdżące na nadeo a poza tym kto jeździ dobrze na nadeosach to raczej zły nie jest...
sgmateusz: są klany jeżdżące na nadeo a poza tym kto jeździ dobrze na nadeosach to raczej zły nie jest...
- Captain Jack Sparrow
- Gangsta Mapper
Moja mapka
Nie znam się na tym niestety. Nie rozumiem jak można robić mapę nawet KILKA dni?! Mogę co najwyżej posiedzieć ze 2 h (tyle max) i mapka mi się podoba. Druga sprawa gdzie są te mapy tech i tp. co żeś pisał, bo Nadeosy (jak to zwiesz) to jedyne mapy jakie spotkałem i nie wiem skąd ściągnąć jakieś inne, dlatego robię własne (zwykłe, nowatorskie, staram się rozwiązać w inny sposób zwykłe problemy, np. w jednej z map wykorzystałem dach stadionu xDD ktoś powie że to masówka (110 map! - pewnie do bani) ale nieprawda ja te mapy robiłem ze 2 lata tyle że z przerwami).

<- Drzwi