Z przykrością zawiadamiam !!
Widze że polska scena ma czasy świetności za sobą, coraz więcej wielkich graczy odchodzi, coraz więcej dzieci neo przychodzi :/ Reprezentacja jest dalej silna ale straciła dwóch kluczowych graczy, niestety coraz mniej talentów,takich jak Szyna,Shadow,Robot 
od razu widząc temat miałem zonka, że wielkie gracz, jakim jest Hack - odchodzi...ze tak powiem...
strata oj wielka strata. Ale dobrze, ze będziesz nas odwiedzać... pozdro man! 
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
http://tmpl.info/pl4-tabela1X4rd451 wrote:c*pa z bułą jarecki nie jest nowy doszedł do FBN na początku pl4 ale nie mógł go seque dopisać i się zmarnował .Był wtedu obok Turbo najlepszy w FBN ale to nie temat otym ARIWEDERCZI HACK
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
haczek odchodzi, wally zrobil sobie przerwe
kurde, szkoda, bo to sa najlepsi gracze. ale odwiedzaj nas na tmpl hack przynajmniej
i mam nadzieje ze kiedyś jednak w zyciu ci się ulozy i do nas wrocisz 
- Sk84funPrzemo
- Zaczyna szaleć na ulicach
narazie szponik :*
szkoda że już odchodzisz ale coż powodzienia w dalszym życiu
szkoda że już odchodzisz ale coż powodzienia w dalszym życiu
Wiadomo, Trackmania to nałóg. Z Nowym Rokiem wielu ludzi rzuca z nałogami
. Jednak czymże by było życie bez odrobiny szaleństwa.
Wszystkiego dobrego Hack. I wpadnij czasem poszaleć na serwerze ot tak, 4fun. Pozdro!
Wszystkiego dobrego Hack. I wpadnij czasem poszaleć na serwerze ot tak, 4fun. Pozdro!
No coz i tak to już jest. Powodzenia ciulku. 
Wszystkich to w sumie czeka predzej czy pozniej, ja już tez nie mam za wiele czasu na gre, wpadam tylko dla rozluznienia. W najblizszym czasie będę mial tego czasu jeszcze mniej, wiec poza czytaniem waszych pierdol na forum niewiele z tmn mi zostanie.
Wszystkich to w sumie czeka predzej czy pozniej, ja już tez nie mam za wiele czasu na gre, wpadam tylko dla rozluznienia. W najblizszym czasie będę mial tego czasu jeszcze mniej, wiec poza czytaniem waszych pierdol na forum niewiele z tmn mi zostanie.

szpara
nie no kurcze... i tak mało osób w klanie a tylu odchodzi, nie gra... szkoda hack ze definitywnie kończysz z grą, może jeszcze będziesz miał kiedyś czas na gre.. a na eswc przyjedziesz? ;>
Kolejny sołdat przechodzi w stan spoczynku
coraz nas więcej. Czegóż ci mogę życzyć prócz gładkiego wejścia w życiowy zakręt
.Wszystkiego dobrego w tym roku 
Starzy odchodza nowi przychodza, tak tez się dzieje caly czas. Mam nadzieje ze nowe pokolenie graczy to nie będą tylko dzieci neo a prawdziwi gracze
cu haczek :*
btw. mam nadzieje, ze jeszcze odkryje parę talentow na scenie ^^
cu haczek :*
btw. mam nadzieje, ze jeszcze odkryje parę talentow na scenie ^^
ech....
no i kto będzie bil WR na zagranicznych servach
?
cYa i 3maj się Hack !
no i kto będzie bil WR na zagranicznych servach
cYa i 3maj się Hack !
Od kołyski aż po grób wierzę w ukochany klub..
LEGIAWARSZAWA
"Należy walczyć, nawet w przegranej sprawie !!"
LEGIAWARSZAWA
"Należy walczyć, nawet w przegranej sprawie !!"
Cu Hackin,trzym się.
narazie Hack = najlepszy graczu Polski 
Szkoda ze musisz skończyć z gra. Powodzenia w zyciu. Mam nadzieje ze ci wszystko się będzie ukladalo po Twojej mysli.
Szkoda ze musisz skończyć z gra. Powodzenia w zyciu. Mam nadzieje ze ci wszystko się będzie ukladalo po Twojej mysli.

Czasy naszej rywalizacji będą przeze mnie niezapomniane (Verizon PlayLinc to dobry przykład). Sayonara Hack, wpadnij kiedyś jeszcze. 
- blade_6667@wp.pl
- Jeździ konno
papapa może mnie nie znasz i nigdy nie gralismy razem ale dużo o Tobie słyszałem i szacunek dla Ciebie i powodzenia zebys był we wszystkim tak dobry jak w TMN 
http://www.rbf.minim.pl/
http://s23.bitefight.onet.pl/c.php?uid=16466
kliknij to jest tylko chwila i nic nie stracisz
http://s23.bitefight.onet.pl/c.php?uid=16466
kliknij to jest tylko chwila i nic nie stracisz
Trzymaj się, Tomku 
<- Drzwi