"Zielony" motyw
"Zielony" motyw
Ja proponuje zrobić forum na szaro... tak po hacku 
"Zielony" motyw
No zasadniczo to Hack to była głowna z postaci trackmani,myśle że wypadało by zrobić załobe.
"Zielony" motyw
Hack jest godłem tmn,naprawdę pisze do niego,myśle że nie zmieni zdania.Zkładajmy mu hołd w postaci małej żałoby.proszę was.
I jeżeli mor_olo nie będzie taki że nie zrobi żałoby,to poprostu cała społeczność uzna go za nie czułego drania.
A więc reasumując,Hack był..kim był..to wie każdy..a kto nie wie to się dowie kim był...
I jeżeli mor_olo nie będzie taki że nie zrobi żałoby,to poprostu cała społeczność uzna go za nie czułego drania.
A więc reasumując,Hack był..kim był..to wie każdy..a kto nie wie to się dowie kim był...
"Zielony" motyw
Był najlepszym graczem polskim w TM ale przestan z tą żałobą, jak chcesz, to idz jutro ubrany na czarno, załóż czarną opaske, i mów ludziom że Hack odszedł ze sceny, nie będą wiedzieli o co i o kogo chodzi ale ch**, będziesz miał fun... :?
"Zielony" motyw
Dzięki za pomoc,już wiem jak się wyrazić.
"Zielony" motyw
loooooool zaloba ?? Chyba cie King dzieciaku powalilo , bez przesady .
W SWIETOKRZYSKIM TYLKO KSZO!!!!!!!!!!!
"Zielony" motyw
Matt123 wrote:
tak ma wyglądać tmpl.info ??
haha zapisałeś ten obrazek?
"Zielony" motyw
żałoba tu chyba lekka przesada. Hack nie umarł jest, żyje i chyba ma się dobrze ? Nie mam jakiegoś lepszego pomyslu jak docenic to co robil hack dla sceny, ale zrobienie zaloby na tmpl to chyba nie jest good idea.
"Zielony" motyw
Win'a jesteś pierdolnięty? Hack ze względów osobistch przeszedł na wcześniejszą emeryturę. k**wa żałobne barwy, i tak bez tego jest tu ciemno. Z resztą kiedyś i tak wróci...TMN jest na całe życie...
"Zielony" motyw
No taki optymizm to dobra rzecz ! Tak trzeba myślećPITMaN wrote:Win'a jesteś pierdolnięty? Hack ze względów osobistch przeszedł na wcześniejszą emeryturę. kur** żałobne barwy, i tak bez tego jest tu ciemno. Z resztą kiedyś i tak wróci...TMN jest na całe życie...
"Zielony" motyw
takFatality wrote:Matt123 wrote:
tak ma wyglądać tmpl.info ??
haha zapisałeś ten obrazek?

═╦═╔╦╗
"Zielony" motyw
Dobra może trochę przesadziłem,
Fajny motyw na czarno
Fajny motyw na czarno