szkoda...
3maj się ! powodzenia !
To już jest koniec, nie ma już nic....
ku*wa ja pie*dole co to do ch*ja ma znaczyc??:/ ludzie, opanujcie się... cob, najlepszy mapmapker w posce wg mnie, jeden z lepszych graczy i idzie w pizdu? noz ku*wa ch*j mnie strzeli do ku*wy nedzy... powodzenia na studiach...
tak chciał los ;]
cYa cob 3m się !!
cYa cob 3m się !!
Od kołyski aż po grób wierzę w ukochany klub..
LEGIAWARSZAWA
"Należy walczyć, nawet w przegranej sprawie !!"
LEGIAWARSZAWA
"Należy walczyć, nawet w przegranej sprawie !!"
ja wiedzialem ze jego mapki sa spoko jeszcze dlugoo przed pl4, wiec szacun dla najlepszego mapmakera w kazdej kategorii, no i goscia o oryginalnym guscie muzycznym, cu :*
Cobham pierwsz echcialem Ci podziekowac za gre w FM choć to było kiedyś ja pamietam, wszyscy starzy wyjadacze odchodza, może i pora na mnie? siedze ponad 2 lata narazie jeszcze nigdzie nie ide;d no jedynie z kompa.
3maj się Cob i odwiedzaj starych znajomych^^ a jak będziesz na slasku daj cynka;d
3maj się Cob i odwiedzaj starych znajomych^^ a jak będziesz na slasku daj cynka;d

k**wa zjebanie wszyscy odchodza;/
ale nie da się chyba grać wiecznie;/
PozdRo
Powodzenia
ale nie da się chyba grać wiecznie;/
PozdRo
Powodzenia
Sr0k
bye Cobi, będzie brakować takich mapek jak twoje po pl5
Powodzenia na studiach
Powodzenia na studiach

szkoda ze odchodzisz z gry. Twoje mapki były tak plynne ze jezdzilo i jezdzi się po nich extra.
Ale tak- ta gra zabiera dużo czasu szczegolnie jak chce się robić naprawdę niezle trasy.
POwodzenia man
Ale tak- ta gra zabiera dużo czasu szczegolnie jak chce się robić naprawdę niezle trasy.
POwodzenia man