Znalazłem buga na Loonym I co? Who's the men biczyz? Na samym początku można jechać do tyłu na boosta i pół sekundy zyskujemy na 1 cp. Ale nie ma tak łatwo SykeS już wszysciutenko naprawił i oto link do poprawionej wersji:
SykeS to żeś dojebał do pieca jak z pomyłką z teamem BOT w PL4 :F Jak się nie mylę, to celowe działanie i podobna akcja była na mapce Szynka w 4 edycji
Żadnych jaj sobie nie robię. I mapke poprawiłem tak że się da przeskoczyć Więc ssijcie paukuę. Czyli mam rozumieć, że w trakcie meczu mogę sobie spokojnie jechać do tyłu i nabrać prędkości na booście? Jak tak to dla mnie to jest bez sensu no ale luz.
A weźcie dodajcie sobie wektory i wam wyjdzie wzór na pierdolokąt pindololki I tak was rozwale nawet ze "zgaszoną" trackmanią dmuchając w klawisze na klawiaturze ekranowej
SykeS wrote:A weźcie dodajcie sobie wektory i wam wyjdzie wzór na pierdolokąt pindololki I tak was rozwale nawet ze "zgaszoną" trackmanią dmuchając w klawisze na klawiaturze ekranowej
Bardzo słabo przerobiony ten obrazek. Staraj się dalej a narazie
Pozdro czlowieku
Troszkie pojezdzilem mapy na druga runde, pozytywny mappack macie. Fakt, poczatek na Balagana mapie może denerwowac. Mapa Loonego calkiem pozytywna a cobhama tak jak mowilem, kozak ;]
من جانبه قال فاروق نقي كبير مساعدي رئيسة الوزراء الراحلة بينظير بوتو إن حزب الشعب سيطلب من الحكومة توفير سيارات مصفحة وضمان أمن زعيم الحزب بالإنابة آصف زرداري، إضافة إلى زعماء المعارضة الآخرين بنفس مستوى الأمن للرئيس مشرف