KLUCZ AUTORYZACYJNY
-
hunter_prawdziwy
- Samochodowy prawiczek
KLUCZ AUTORYZACYJNY
Witam. Chętnie kupie klucz autoryzacyjny do TM oczywiście. Mogę komuś w zamian za klucz np. doładować tel, mogę też na konto wpłacić. Oczywiście cena nie może być wygórowana ! Za 30zł mogę kupić na allegro nową oryginalną, z 2 kluczami trackmanie sunrise.
Pozdrawiam
Ps. Można się odzywać na gg 1522367
Pozdrawiam
Ps. Można się odzywać na gg 1522367
KLUCZ AUTORYZACYJNY
sunrise ma jednego klucza. kup tmo, powinno być tansze, i klucz mozesz tez do tmn uzywac.
KLUCZ AUTORYZACYJNY
primo - każdy kto ma klucz autoryzacyjny na pewno już go zarejestrowal, wiec nie ma po co kupowac uzywanego
secundo - kup nowa gre, jak jakub napisa, będziesz mogl sobie legalnie posmigac w tmu/tmo/tms i będziesz mial niepowtarzalny klucz do autoryzacji w reszcie gier z serii tm
secundo - kup nowa gre, jak jakub napisa, będziesz mogl sobie legalnie posmigac w tmu/tmo/tms i będziesz mial niepowtarzalny klucz do autoryzacji w reszcie gier z serii tm
KLUCZ AUTORYZACYJNY
dokładnie dobrze mówią ja kupiłem TMU org a potem za 50zł w promocji dwópak TMO i TMS czyli razem miałem 3 klucze lecz 1 gra poszła dla kumpla na gwiadke ( R7-Loly ). No ale tak najlepiej Psikuta z Fm też skorzystał z tego dwupaku jeśli masz kase to naprawdę warto go kupić będziesz miał 2 klucze i 2 org za jedyne 50zł. dostępne w sklepach EMPIK
Kryptoreklama nie zdażają się naprawdę a korupcja musi być.
Ale jeśli już ci tak zależy mogę Ci sprzedać konto rank 80k na świecie i jest zautoryzowane
Kryptoreklama nie zdażają się naprawdę a korupcja musi być.
Ale jeśli już ci tak zależy mogę Ci sprzedać konto rank 80k na świecie i jest zautoryzowane
-
hunter_prawdziwy
- Samochodowy prawiczek
KLUCZ AUTORYZACYJNY
nie, nie konta zautoryzowane to mogę mieć za darmo
ja chce grać na swoim 
KLUCZ AUTORYZACYJNY
No to wygląda na to, że musisz się przespacerować do sklepu madfox.
-
hunter_prawdziwy
- Samochodowy prawiczek
KLUCZ AUTORYZACYJNY
Tylko jest 1 problem o którym zapomniałem napisać
mój napęd ostatnimi czasy nie czyta płyt
więc nie opłaca mi się kupować nowej gry dla samego klucza
wolę kupić sam klucz 
KLUCZ AUTORYZACYJNY
Nie no za sam klucz pieniędzy nie wolno wydawać (rozsądek) z drugiej ręki nie warto boo po prostu skąd ta pewność że klucz nie będzie używany w ciągłym trakcie przez osobę sprzzedającą ( żyjemy w polsce,przykre ale prawdziwe) 
KLUCZ AUTORYZACYJNY
najlepiej kup TMU bo w TMS lub TMO nikt już nie gra a jak ci cd-rom nie działa to ściągnij gre z neta i używaj orginalnego ce-keya.
Siekiera=Siekierka
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
KLUCZ AUTORYZACYJNY
klucz to taki numer, wiesz?
cd mozesz w kosz wyrzucic, nie potrzebujesz napedu, aby się zarejstrowac.
cd mozesz w kosz wyrzucic, nie potrzebujesz napedu, aby się zarejstrowac.
-
hunter_prawdziwy
- Samochodowy prawiczek
KLUCZ AUTORYZACYJNY
Ok. Dzięki wszystkim za rady.