Polish TrackMania Awards ?
nom brzerz, na najwiekszego zula, to już masz pewne 
Pisalem już kiedyś posta na ten temat.. chyba w czerwcu 
Ja jestem jak najbardziej za, pojawilo się dużo nowych graczy i mozna by to zrobić
Ja jestem jak najbardziej za, pojawilo się dużo nowych graczy i mozna by to zrobić
Jak mają wyglądać nagrody?
Była propozycja, żeby dawać pod nickiem, ale jak ktoś zdobędzie więcej nagród, to może to dziwnie wyglądać, a na dodatek (podobno ;]) tylko admin może to zrobić.
Ja myślałem bardziej o jakimś obrazku (userbar?) do podpisu.
Była propozycja, żeby dawać pod nickiem, ale jak ktoś zdobędzie więcej nagród, to może to dziwnie wyglądać, a na dodatek (podobno ;]) tylko admin może to zrobić.
Ja myślałem bardziej o jakimś obrazku (userbar?) do podpisu.
Obrazki robiłem i coofciowi się podobały, więc spokojna twoja rozczochrana.

- brzerzanin
- Zaczyna szaleć na ulicach
jakub mi mowil ze chce za kazdego wygranego awarda skrzynke szklanek wypelnionych no wiecie czym^^

jestem ciekawy gdzie te userbary by się dalo.
ja mam jeden userbar, jakieś staty, dane kompa, i link do strony, i tam do chuja już nic nie pasuje. patrzac na inne podpisy, będzie podobno.
wiec jakby byla taka mozliwosc, jestem za tym podpisem pod nickem.
ja mam jeden userbar, jakieś staty, dane kompa, i link do strony, i tam do chuja już nic nie pasuje. patrzac na inne podpisy, będzie podobno.
podpisy może zrobić admin, czyli na dzień dzisiejszy Scary. Nie wiem czy mu się będzie chciało robić 25 napisów pod nickiem drogi jakubie :> Ja tam bym zrobił, bo niezły pomysł. Ale trochę roboty z tym jestjakub wrote:jestem ciekawy gdzie te userbary by się dalo.
[ Dodano 16 stycznia 2008, 22:40 ]
ok mam newsa, że za chuja tego nie zrobi więc z podpisów nici

leń
za chuja nie, a pytales się czy za cipe :> ?
a jakby się misiego userbary nie podobaly nam, to co?
ale się cfaniaczysz. idź napisać newsa na progames.XyX wrote:leńza chuja nie, a pytales się czy za cipe :> ?
mnie się podobały :E a poza tym liczy się fakt, że się coś wygrało takiego, a nie jakaś nagroda. Jak sam widzisz, napisów nie będzie raczej, bo nie dam rady ich zrobić, ani MISI. A z kolei gwiazdki z nieba Ci nie podaruje :>jakub wrote:a jakby się misiego userbary nie podobaly nam, to co?

kurde coof, bo ci tylek skopie. jakie ci do cholery gwiazdki z nieba?
wiadomo, ze liczy się fakt wygranej, a nie jakas nagroda.
przeciez userber to tez zadna nagroda.
ja poprostu serio pytalem, co jakby się misiego userbary innym nie podobaly. jeszcze od misiego jakiś zaszczytow graficznych nie widzialem, wiec do cholery pytam.
pokazcie taki przykladowy userbar, i już może będzie po dyskusji.
wiadomo, ze liczy się fakt wygranej, a nie jakas nagroda.
przeciez userber to tez zadna nagroda.
ja poprostu serio pytalem, co jakby się misiego userbary innym nie podobaly. jeszcze od misiego jakiś zaszczytow graficznych nie widzialem, wiec do cholery pytam.
pokazcie taki przykladowy userbar, i już może będzie po dyskusji.
wazna jest sama idea
i fakt, ze się wygralo
po co nagrody
tak jak mowi Olo 4fun biacz !