PL 5 - zakłady
PL 5 - zakłady
nie no, ale kurs jest zupelnie przesadzony. Stawiajac 1 zl mozna wygrac 13.. na GB jest kurs dosc normalny..
PL 5 - zakłady
jak będzie 21-1 to zrozumiesz.
PL 5 - zakłady
a pojedziesz w meczu jakub? 
PL 5 - zakłady
On gra w meczach tylko z najlepszymi. W tamtej edycji z p~S. W tym roku też chcemy wypuścić naszą bestię na tor, tylko w sytuacji, gdy nie ma inneg wyjścia.

-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
PL 5 - zakłady
^^ bestieCoof wrote:W tym roku też chcemy wypuścić naszą bestię na tor, tylko w sytuacji, gdy nie ma inneg wyjścia.
PL 5 - zakłady
Kurdewałek to ta bestija na niezłym głodzie musi siedzieć. Chopy zbieramy się na kilo kabanosa...kto za?
PL 5 - zakłady
myślisz....z resztą jakub to kreatywny chopak i znajdziesz też do browca jakieś INNE zastosowane 
PL 5 - zakłady
Dobra panowie !
Udało się wznowić zaklady. W zeszlym tygodniu system zakladow nawalil i dlatego nie wyplawala wam kaska na wasze konto na GB. Ale za te utrudnienia macie to co wygraliscie + 100 gratisem jako rekompensata
od GB ;p
W tym tygodniu obstawiac mozecie do piatku do godz.18 30 !
Dlatego tez tak sa ustawione mecze w terminarzu, inaczej by zaklady te nie funkcjonowaly :/ ale na przyszly tydzien znajde na to Patenet
teraz trochę brak czasu :/
PROSBA DO ADMINOW LIGI !!!!
NIE ZMIENIAC TERMINU MECZU W ROZPISCE !!! INACZEJ CALE ZAKLADY W PIS DU :/ mam nadzieje ze nikt jakiegoś walka nie będzie chciał wkrecic
^^
Udało się wznowić zaklady. W zeszlym tygodniu system zakladow nawalil i dlatego nie wyplawala wam kaska na wasze konto na GB. Ale za te utrudnienia macie to co wygraliscie + 100 gratisem jako rekompensata
W tym tygodniu obstawiac mozecie do piatku do godz.18 30 !
Dlatego tez tak sa ustawione mecze w terminarzu, inaczej by zaklady te nie funkcjonowaly :/ ale na przyszly tydzien znajde na to Patenet
PROSBA DO ADMINOW LIGI !!!!
NIE ZMIENIAC TERMINU MECZU W ROZPISCE !!! INACZEJ CALE ZAKLADY W PIS DU :/ mam nadzieje ze nikt jakiegoś walka nie będzie chciał wkrecic
- brzerzanin
- Zaczyna szaleć na ulicach
PL 5 - zakłady
kurcze... no niestety, nie ja zarzadzam tym serwisem, powiedziano mi i obiecano ze każdy dostanie... sry jeśli ktoś nie ma.brzerzanin wrote:ja coś tej 100 nie dostalem...zhackuje im strone i skonczy się dzień dziecka ;p
PL 5 - zakłady
Ja długo nie miałem, ale jakoś tam przyznali :E nawet 100 za darmoche dostałem, a MISI nie^^ haa

<- Drzwi