nowy klan. Mam szczere chęci i nadzieję, że coś z tego wyjdzie i ze klan się po 2 tygodniach nie rozpadnie
Ps. Nie śmiejcie się z nazwy, ale naprawdę nie mieliśmy pomysłów
noobMaster wrote:Ja i tak nie dołącze bo nie lubie psów ^^ (chodzi o policje ;p)
chyba bys się nie dostalMaster wrote:Ja i tak nie dołącze bo nie lubie psów ^^ (chodzi o policje ;p)
oczywiście się na dzień dobry jestrnąłem czekam aż będzie coś ciekawego np o rekrutacji waszych planach na przyszłość oraz celach pozdro for milicjaDiav3l wrote:W dniu dzisiejszym ruszyło forum teamu. Jest jeszcze nie skończone i trochę ubogie. Zapraszam www.moteam.fora.pl . Wchodźcie i oceniajcie
a co zle ci w sod? -.-SGMateusz wrote:oczywiście się na dzień dobry jestrnąłem czekam aż będzie coś ciekawego np o rekrutacji waszych planach na przyszłość oraz celach pozdro for milicjaDiav3l wrote:W dniu dzisiejszym ruszyło forum teamu. Jest jeszcze nie skończone i trochę ubogie. Zapraszam www.moteam.fora.pl . Wchodźcie i oceniajcie
XyX wrote:a co zle ci w sod? -.-SGMateusz wrote:oczywiście się na dzień dobry jestrnąłem czekam aż będzie coś ciekawego np o rekrutacji waszych planach na przyszłość oraz celach pozdro for milicjaDiav3l wrote:W dniu dzisiejszym ruszyło forum teamu. Jest jeszcze nie skończone i trochę ubogie. Zapraszam www.moteam.fora.pl . Wchodźcie i oceniajcie