[GŁOS] Największy żul sceny TM
Pifoo lejj, pifo lej parmanie, pifo leeejjjj
hoć na pifkoo na pszecifkoo, taam jest mały par, haha haa, tam jest maały par haha haa, tam jest maałlyy paaarrr
a dla pszesza piss
futko maa, futko maa, futko maaaa, kto pes ciepie sopie rade w szyciu daa
hoć na pifkoo na pszecifkoo, taam jest mały par, haha haa, tam jest maały par haha haa, tam jest maałlyy paaarrr
a dla pszesza piss
To jest post po 5-6 browarkach? ;> ;pPITMaN wrote:Pifoo lejj, pifo lej parmanie, pifo leeejjjj
a dla pszesza piss
- brzerzanin
- Zaczyna szaleć na ulicach
jupi dobilem do 70 hip hip hurrra
bax na koszulce jebnij zdjecie jakuba i obok dopisek "ten noob ze mna przegral"
bax na koszulce jebnij zdjecie jakuba i obok dopisek "ten noob ze mna przegral"

ha! Teraz jestem dumny z tego, ze spałem z nim w jednym pokoju!
:D
bussii Brzesiu! :*
bussii Brzesiu! :*
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
OSTATNI RAZ!!!
nie ma piwa ze smakiem w niemczech, ktore ma 5%, dlatego pilem to g*wno, bo inaczej nie mam dostepu za bardzo.
w niemczech kupuje sobie lecha i różne niemieckie piwa, jak np becks czy warsteiner.
również chetnie pije rum, lub jak obecnie w tej chwili whiskey z cola.
a jak wy jesteście tacy mocni chlopy, to zapraszam na turniejowe picie, i zobaczymy komu tu się nalezy z kogo smiac.
już teraz widze, jak ola i inne twardziole leza na podlodze, a brzerz i ja się dziwimy, czemu jeszcze niczego nie czujemy.
pozdro
nie ma piwa ze smakiem w niemczech, ktore ma 5%, dlatego pilem to g*wno, bo inaczej nie mam dostepu za bardzo.
w niemczech kupuje sobie lecha i różne niemieckie piwa, jak np becks czy warsteiner.
również chetnie pije rum, lub jak obecnie w tej chwili whiskey z cola.
a jak wy jesteście tacy mocni chlopy, to zapraszam na turniejowe picie, i zobaczymy komu tu się nalezy z kogo smiac.
już teraz widze, jak ola i inne twardziole leza na podlodze, a brzerz i ja się dziwimy, czemu jeszcze niczego nie czujemy.
pozdro
- brzerzanin
jakubek piczunia w końcu pokazala swoje oblicze^^
złobimy łospiełdol na zlocie co nie jakub?^^
złobimy łospiełdol na zlocie co nie jakub?^^
Last edited by brzerzanin on 19 January 2008, 0:36, edited 1 time in total.

a wino to kto wali ?Bad Olo wrote:Kocham to XD
Ja nie pije Jakub ;]
Wykład jakuba kiedyś na TSie kazdego by zwalil z nog. To co teraz napisal to chujowe jak barszcz.
Ja nie pije nic. Co najwyzej Coca-Cole, Pepsi, czasem jakieś Caprio Multiwitamine
Ja nie pije nic. Co najwyzej Coca-Cole, Pepsi, czasem jakieś Caprio Multiwitamine
- brzerzanin
ta u Ciebie multiwitamina to pewnie w postaci jakiegoś taniego wina o markowej nazwie jabol? ^^

Bad Olo, jesteś AA
- brzerzanin
taaaak takkkkk Jakub mądrze gada!!!!!! WHISKEy + COLA!!!!!!!! najlepszy trunek!!!!! uwielbiam to!! Jakub dobry gust alkoholowy 

Zabawne jest to, że ta kategoria przyciągnęła najwięcej ludzi ze wszystkich innych. Najwięcej zajrzeń i odpowiedzi :E Pijaki z was