TM Polish League - TMN edition
Z wielką przyjemnością informujemy, że rozpoczęła się kolejna, wakacyjna edycja Polish League przeznaczona tylko i wyłącznie dla polskich graczy. Tym razem będziemy rywalizować na trasach TM Nations. Zasady naszej zabawy są bardzo proste i informacje na ich temat znajdziecie w specjalnym dziale na stronie turnieju. Zwycięzcą wakacyjnej edycji zostanie gracz, który osiągnie najlepszy łączny czas na wszystkich mapach, jednak przed rozpoczęciem rywalizacji polecamy dokładne zapoznanie się z zawartością strony, żeby później nie było żadnych wątpliwości co do przebiegu i zasad naszej ligi.
Wasze powtórki muszą zostać nadesłane do 15.09.2006. Po upływie tego terminu zostaną podane oficjalne rezultaty. Życzę, więc dobrej zabawy i udanych przejazdów. Powodzenia
LINK: http://www.trackmania-polishleague.prv.pl
//Yard, mam prośbę, żebyś umieścił tę informację na stronie głównej. Z góry dziękuję.
Wasze powtórki muszą zostać nadesłane do 15.09.2006. Po upływie tego terminu zostaną podane oficjalne rezultaty. Życzę, więc dobrej zabawy i udanych przejazdów. Powodzenia
LINK: http://www.trackmania-polishleague.prv.pl
//Yard, mam prośbę, żebyś umieścił tę informację na stronie głównej. Z góry dziękuję.
jusz się zabieram za trenowanie
:)
Chciałem dyskretnie przypomnieć, że do końca turnieju zostało już tylko 11 dni.
Więcej szczegółów na:
http://www.trackmania-polishleague.prv.pl
Więcej szczegółów na:
http://www.trackmania-polishleague.prv.pl
Podałemm już oficjalne rezultaty drugiej edycji TrackMania Polish League
coz Graty Prezes, 6setnych ale to zawsze coś
I tak pokazalo to ze mamy wyrownany poziom 
Yard - Wielkie brawa!!!! Na Future city swietny czas, na funny rounds znakomity!
Gering - Bardzo ładnie pojechales i musze ci pogratulowac
Wiadp1 - dzięki wielkie za organizacje i brawo za nia
Yard - Wielkie brawa!!!! Na Future city swietny czas, na funny rounds znakomity!
Gering - Bardzo ładnie pojechales i musze ci pogratulowac
Wiadp1 - dzięki wielkie za organizacje i brawo za nia
Graty dla Yarda. Nie wziąłem udziału w tej edycji Polish League i nawet trochę żałuję.
Na prośbę wiadpa zrobiłem wideo, które miało podsumować całą tą ligę. Fani polskiego hip-hopu będą mieli okazję wsłuchać się w muzykę Sidneya Polaka.
żebyście mogli łatwo odpowiedzieć na pytanie "kto jest kim", dałem na początku filmu screeny z samochodami, no i gdzieś obok danego auta pojawi się nick jednego z 9-ciu uczestników. 
http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 6119734584
http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 6119734584
Ja gratuluje zwycięzcom. Yard niesamowita przewaga i zasłużona wygrana.
Wiadp1 zorganizował super zawody
. Mam nadzieje że niedługo wystartuje trzecia edycja i że weźmie w niej udział więcej graczy
A i Nawro ten teledysk jest wypas, kawał dobrej roboty zrobiłeś
Wiadp1 zorganizował super zawody
A i Nawro ten teledysk jest wypas, kawał dobrej roboty zrobiłeś
" I never seem to understand the time, the place and who I am... "
Swietny film Nawro!
Coz powiem wam, takie turnieje maja swoj niepowtarzalny klimat gdy oglada się wlasnie taki filmik, kapitalna robota Nawro!
Kurde po prostu milo jest jeśli tak patrzec na poszczegolnych zawodnikow i to jak pojechali. Yard, widac ze pokonywal zakrety inaczej niz wszyscy, ma swoja technike, jedzie je pod koniec mocno po wewnetrznej i tym nadrabial to co tracil na hamowaniu, Gering natomiast mało hamulcow uzywal, nie tracil predkosci
Po prostu coś wspanialego! Szkoda ze graczy nie było tak dużo, jakby się chcialo, taki turniej nie wymaga duzego zaangazowania ze strony graczy (jezdzimy mapy kiedy chcemy), mysle ze kolejna edycja na pewno bylaby mile widziana jeszcze przed wakacjami w TMN, bo jak wyjdzie TMU to będzie inna bajka
Brawo za organizacje BRAWO!!!!!!!!!!!!
i za film BRAWO!!!!!!!! muzyke swietnie dobrales, mimo ze nie przepadam za hip-hopem to się bardzo milo sluchalo
heh i graty dla prezesa
Tak naprawdę wygrales 2gie miejsce na ostatnim zakrecie na Future city
Przejechales bez hamowania, u mnie widac ze puscilem gaz, wtedy to odskoczyles
Tak milo zobaczec to po prostu widac kto kiedy popelnil blad, BRAWO!!!!!!!!!!!!!! 
Coz powiem wam, takie turnieje maja swoj niepowtarzalny klimat gdy oglada się wlasnie taki filmik, kapitalna robota Nawro!
Kurde po prostu milo jest jeśli tak patrzec na poszczegolnych zawodnikow i to jak pojechali. Yard, widac ze pokonywal zakrety inaczej niz wszyscy, ma swoja technike, jedzie je pod koniec mocno po wewnetrznej i tym nadrabial to co tracil na hamowaniu, Gering natomiast mało hamulcow uzywal, nie tracil predkosci
Wypadałoby coś napisac w tym temacie, wiec to zrobie 
Cóż, to co zrobił Yard na funny to coś genialnego, na tej trasie spędziłem najwiecej czasu i ciężko mi było sobie wybrazic czas poniżej 48.80 - to wg mnie był max.
Na pozostałych trasach gralem po kilkanascie minut, wiec ciężko mi powiedziec ile się dało jechac, ale z na pewno czasy Yarda były pro.
Strasznie mnie zdziwiło, że akurat trasa nawiasa okaże się decydujaca. Według mnie na niej było za dużo bajerów(ta czesta zmiana kamer), którymi zreszta sam się zachwycałem, jazda nie szła najlepiej (w sumie przejechalem ja może 6 razy).
Filmik nawro
Oj to było piękne podsumowanie całej rywalizacji. naprawdę gj !
Może dojdziesz kiedyś do perfekcji Thoro w robieniu filmikow z gier(tzw. Fragmovie
Pozdro
Cóż, to co zrobił Yard na funny to coś genialnego, na tej trasie spędziłem najwiecej czasu i ciężko mi było sobie wybrazic czas poniżej 48.80 - to wg mnie był max.
Na pozostałych trasach gralem po kilkanascie minut, wiec ciężko mi powiedziec ile się dało jechac, ale z na pewno czasy Yarda były pro.
Strasznie mnie zdziwiło, że akurat trasa nawiasa okaże się decydujaca. Według mnie na niej było za dużo bajerów(ta czesta zmiana kamer), którymi zreszta sam się zachwycałem, jazda nie szła najlepiej (w sumie przejechalem ja może 6 razy).
Filmik nawro
Oj to było piękne podsumowanie całej rywalizacji. naprawdę gj !
Może dojdziesz kiedyś do perfekcji Thoro w robieniu filmikow z gier(tzw. Fragmovie
Pozdro
no coz,
zawsze esencja tego typu zawodow jest filmik podsumowujacy, nawro spisales się znakomicie, szkoda, ze nie zdecyodowales się wziac udzialu
przede wszystkim podziwiam wiadpa za cierpliwosc w organizowaniu tych zawodow i srawdzanie wszytskich powtorek, dobra robota
frekwencja moglaby być nieco wieksza, ale i tak było niezle
na filmiku widac jak różne mozna techniki w TMN stosowac uzyskujac podobne czasy, najbardziej mnie zaciekawila technika Geringa, który praktycznie nie uzywa hamulcow i bardzo dobrze mu to wychodzi, gratulacje
nie myslales o Team Poland? 
no i dzięki za te gratulacje

zawsze esencja tego typu zawodow jest filmik podsumowujacy, nawro spisales się znakomicie, szkoda, ze nie zdecyodowales się wziac udzialu
przede wszystkim podziwiam wiadpa za cierpliwosc w organizowaniu tych zawodow i srawdzanie wszytskich powtorek, dobra robota
frekwencja moglaby być nieco wieksza, ale i tak było niezle
na filmiku widac jak różne mozna techniki w TMN stosowac uzyskujac podobne czasy, najbardziej mnie zaciekawila technika Geringa, który praktycznie nie uzywa hamulcow i bardzo dobrze mu to wychodzi, gratulacje
no i dzięki za te gratulacje
Co do mojej techniki...polega ona na szukaniu złotego środka między optymalnym torem jazdy a prędkością. To tak w wielkim skrócie. Na marginesie dodam jednak że przeciwnikiem hamulców mimo wszystko nie jestem
Yard Twój sposób jazdy też jest bardzo ciekawy i co najważniejszsze.. SKUTECZNY. Wiedziałem że moje czasy można pobić, ale nie spodziewałem się że można uzyskać aż taką przewagę jaką Ty zdobyłeś. Jeszcze raz moje gratulacje 
Co do filmiku to faktycznie bardzo miła i pożyteczna rzecz. Dokładnie widać co gdzie komu nie wyszło i gdzie jeszcze można było nadrobić
Moje pytanie do Nawro.. czy niemógłbyś tego filmiku umieścić na jakimś rapidzie albo czymś żeby można było na hdd zassać ?
Bo z googli się chyba nie da
A... no a co do Team Poland to jestem zbyt nieregularnym graczem żeby podejmować się jazdy w reprezentacji. Z tego samego powodu też nie szukam klanu. Nieprzewidywalny brak czasu na regularne treningi i tak dalej...niestety.
Co do filmiku to faktycznie bardzo miła i pożyteczna rzecz. Dokładnie widać co gdzie komu nie wyszło i gdzie jeszcze można było nadrobić
A... no a co do Team Poland to jestem zbyt nieregularnym graczem żeby podejmować się jazdy w reprezentacji. Z tego samego powodu też nie szukam klanu. Nieprzewidywalny brak czasu na regularne treningi i tak dalej...niestety.
" I never seem to understand the time, the place and who I am... "
Filmik zostanie wkrótce umieszczony na serwerze CDD, więc spokojnie 
Genialna robota nawro. Brawo
Genialna robota nawro. Brawo
Film nawro możecie pobrać tutaj:
http://www.cddclan.zoltaturnia.pl/downl ... gue_E2.zip
Wielkość pliku 37MB
http://www.cddclan.zoltaturnia.pl/downl ... gue_E2.zip
Wielkość pliku 37MB
Coz Gering, mimo ze nie jesteś regularny, to jesteś swietny i tego nieregularnosc ci nie odejmie, polecam na serio mocny gracz się przyda kazdej reprezentacji
Dla Wiadp1 wielkie wielkie brawa
Coz Geringa styl mnie zainspirowal, nie wiem na jakiej grze się wychowales, ale to coś swietnego jak widze twoja bezpieczna i madra jazde, porownuje do tego jak ja jadac prawie caly czas kolo Prezesa, tak jak on jechalismy każdy niemalze zakret na poslizgu
A moj styl jazdy się zmieni, wlasnie dziś zakupilem pada i zaczynam się na nim uczyc jeździć