Ekstraa trasy na serwer!!!!!!!!!!!!!!!!

Stworzone przez was trasy, skiny, filmiki i inne
Post Reply
Sk84funPrzemo
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by Sk84funPrzemo »

Sk84funPrzemo

Post by Sk84funPrzemo »

Proszę również o komentarze tras, żebym wiedział czy mam poprawić ewentualne błędy. :)
Jurek
Gangsta Mapper

Post by Jurek »

Faktycznie super trasy!!! Brawo Przemo!
Trasy, które przedstawiłeś są bardzo oryginalne i ciekawe. Niestety - poziom ich trudności jest bardzo wysoki. Podniosles wysoko poprzeczkę :D . Mnie osobiście się bardzo podobają, ale z dwiema miałem problem. Ale po kolei:

Sk8Park - świetna trasa, trochę w stylu Ganja Rider - The Lunch. Mnie zabrakło tylko zmiany kamerki na pierwszym wallridzie, ale może tak ma być. :D . Dalej jest super extremalnie !
Sandstorm - fajnie wykombinowana trasa. Bardzo mi się podoba. Brakuje strzalek w dół przy pierwszym zeskoku na pochyłą drogę, a może tak mi się ściągnęło z TMXa, bo zamiast strzałek są tam bilbordy defaultowe z MT. Na podwójnym loopie trochę za krótki czas zmiany kamerki co bardzo przeszkadza, a po lądowaniu czeka nas boost i ostry skręt w prawo. Nie wiem czy ten boost to dobry pomysl? Może lepszym rozwiązaniem byłby łagodny łuk w prawo? Jednak ogólnie jest OK!
AirForce - kolejna super traska. Przy skoku za spiralą brakuje strzałek. Nie wiadomo gdzie skierować samochód przy tym skośnym skoku.
Bania - mówiąc szczerze też nie wiedziałem jak ją przejechać bez strzałek. Jednak po analizie trasy przejechałem ją skrótem - sam zobacz mój przejazd dodam go na TMX.
Eagel - tutaj coś musiałeś zawalić, bo nijak nie mogę przejechać początek z PF - zawsze ląduję na trawie :( .
Freak out - ciekawa trasa, trochę psuje ją ostre hamowanie w połowie, ale te fikołki przed metą to majstersztyk !
nawias

Post by nawias »

po obejrzeniu 1 trasy musze stwierdzic ze będzie z Ciebie dobry mapmaker.

Sk8Park- fajny pomysl na trase. manual i master backflip naprawdę super pomyslane i ekstra wyglada. wallride ok, potem zaczyna się trudniejszy zakret z wybojami na duzej predkosci i ukosny skok po ktorym łatwo stracic rownowage i predkosc której dużo jest potrzeba do pokonania wjazdu z trawy z powrotem na trase. Lubie ten element w przypadku gdzie boost jest tuz przed i gwarantuje odpowiednia predkosc. W tym przypadku trzeba jechac praktycznie bezblednie od poczatku trasy, zeby moc kontynuowac jazde. nastepnie loop na ktorym tez potrzebujemy predkosci zeby go przejechac. Nastepnie wielki długi fajny niezbyt trudny loop, potem glupia zmiana kamery na wallride.. i meta. Chyba ta zamiana kamery nie byla zamierzona i jest bledem.
podsumowujac:

+pomysl
+ciekawe rozwiazania

-ciężko ukończyć trase
-niemoznosc ukonczenia trasy z niewielkim bledem
-slimakowaty niepotrzebny gps

ogolnie dobra robota ale wymagajaca poprawek
Sk84funPrzemo

Post by Sk84funPrzemo »

GPS jest lipny bo to mój pierwszy :lol: i dzięki za opinie!Już wiem nad czym mam pracoać :D
MaciekKing
Jeździ konno

Post by MaciekKing »

Więc te trasy są leszczyńskie dobre !!
Najlepszy jest sk8 park i air force !!
TM mi się tnie :/
Post Reply

Return to “Trasy, Skiny, Filmy, Mody”