PL 5 - kolejka 5
Re: PL 5 - kolejka 5
Co za machloje, ja mam już zestaw z dwoma multilapami ;Pszopinski_pl wrote:macie picze i trenujcie ;]
Zaraz patrzę co tu jest.
No i fajnie.
Last edited by Fan on 21 January 2008, 15:18, edited 1 time in total.
PL 5 - kolejka 5
Jak dla mnie to (jak na razie) najlepszy mappack. Ogólnie, mapki multi to dla mnie ścierwo, ale mapka Cobhama przebija wszystko, najlepszy multi, na jakim miałem okazję jeździć. Mapka Reda jest bardzo płynna, bez zbędnych pierdoł, da się łatwo zrobić czas poniżej 1:00 (za pierwszym razem zrobiłem 59:20). Mapka Lecha też zajebista, nie ma się do czego przyczepić. Jedynym malkamentem jak dla mnie jest początkowy loop na mapce cobhama, ale to tylko na 1 okrążeniu, także nie ma sprawy.
Cobham - 9/10
Red -
Lechu -
Także mappack oceniam na 9.6/10
Gratulacje, biczys. ;d
Cobham - 9/10
Red -
Lechu -
Także mappack oceniam na 9.6/10
Gratulacje, biczys. ;d
PL 5 - kolejka 5
iAm, powiedz mi tylko czy uzywasz przyspieszenia na 1 okrązeniu (zaraz po starcie po lewej). jeśli nie, to rzeczywiście poczatkowy loop może się wydawac mankamentem.
PL 5 - kolejka 5
Ja za pierwszym razem 57.xx a teraz 53.xx :EiAm wrote:Mapka Reda jest bardzo płynna, bez zbędnych pierdoł, da się łatwo zrobić czas poniżej 1:00 (za pierwszym razem zrobiłem 59:20).
A mapki ogólnie 9.5/10
PL 5 - kolejka 5
Mnie osobiście cobhama mapa nie przypadła do gustu. Poprzednie w pl5 były super. Może za parę dni się do niej przekonam. Tymczasem Reda i Lecha są dla mnie bardzo fajne 

-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
PL 5 - kolejka 5
cobham- mapka może być, 8/10
red- wkurza mnie tam jeden zakret, :? ale ujdzie 8/10
lechu- dziwna trochę, ale jakos daje rade, na rundy fajna mapka 7.5/10
tyle, teraz pozostaje tylko trenowac
red- wkurza mnie tam jeden zakret, :? ale ujdzie 8/10
lechu- dziwna trochę, ale jakos daje rade, na rundy fajna mapka 7.5/10
tyle, teraz pozostaje tylko trenowac
PL 5 - kolejka 5
Cobham, nie używam, bo chciałem najpierw na szybko je przejechać, by zdać relacje, jak mi się podobają, etc. Ale użyję tego przyspieszenia i zobaczę, jak się sprawia:>
Cob, pograj czasem:>
PL 5 - kolejka 5
na szybko ? szybciej byloby tak jak Cob mowiiAm wrote:Cobham, nie używam, bo chciałem najpierw na szybko je przejechać, by zdać relacje, jak mi się podobają, etc. Ale użyję tego przyspieszenia i zobaczę, jak się sprawia:>
PL 5 - kolejka 5
No dośc spoko mapy.. za 3 razem przejchalem coba to mailem 51.05:P
PL 5 - kolejka 5
ee coś nie wierzePikuw wrote:. za 3 razem przejchalem coba to mailem 51.05:P
PL 5 - kolejka 5
mapki 1 klasa! te multi coba...ajj...cudo ;p mapka lecha też śmietanka a ta ireda też miecie. Ogolnie vgj!
[POL]ŻulTeam bójcie się......
(wasza) porażka nadchodzi wieelkimi krookami....taa... (mam nadzieje ;f)
[POL]ŻulTeam bójcie się......
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
PL 5 - kolejka 5
tak przegramy jak Ty odstawisz ziolo ;dFRED wrote:mapki 1 klasa! te multi coba...ajj...cudo ;p mapka lecha też śmietanka a ta ireda też miecie. Ogolnie vgj!
[POL]ŻulTeam bójcie się......(wasza) porażka nadchodzi wieelkimi krookami....taa... (mam nadzieje ;f)
PL 5 - kolejka 5
moim zdaniem lepszy mappack niz poprzedni bo od razu udalo mi się przjechac mapki, nie to co hubiego 
cob czego sluchasz przy robieniu tych map
cob czego sluchasz przy robieniu tych map

<- Drzwi