Czemu Niemcy Banują Polaków na FC MINI ???
- TOMASH_URS_WAWA
- Samochodowy prawiczek
To już drugi raz (tym razem zdążyłem sp...) jak wpadają niemcy na polski serwer i banują jak leci. Ostatni sam byłem na Fc Mini i to samo miałem( thx scary za pomoc). Rzadko pisze na forum ale to już mnie tak wk... że daleko szukać. Byli przy tym BadOlo i Mat z [Pol] i Siekiera więc potwioerdzą. Może my też się pobawimy u nich na serwach..... Bachory się bawią w SS ? WTF III wojna , partyzantka z niemca ? 
TOMASH POROSTU TOMASH
ja dostałem bana i się ciesze bo ich mogłem powkur... mówiąc że są nazistami 
Siekiera=Siekierka
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
no i kurde mnie tez zbanowali, bo ch** chciałem se nalac wodki, i nie patrzylem, a tu po grze. sialalalla!!
No co za Niemcy po prostu, no jak tak można?! Kto im dał adma w ogóle? W narodzie są zdrajcy! Na pewno szwaby kupili naszych swoimi śmierdzącymi niemieckimi pieniędzmi! Strajkujmy! Walczmy o wolność naszą i waszą!
Scary czy kto tam wyjaśni sprawę i tyle ;]
Pyzdry tako zwane - na ferie jadę.
Scary czy kto tam wyjaśni sprawę i tyle ;]
Pyzdry tako zwane - na ferie jadę.
wywołajmy im wojnę
^^
<wiem mało smieszny joke, ale po imprezie jestem
>
<wiem mało smieszny joke, ale po imprezie jestem
Tepic szwabow i banowac jak tylko pokaze się jakiś z niemiecka flaga 
skurwysyństwo...... słysząc ten język zygać mi się chce :/
jeb*** SS-many ;f
jeb*** SS-many ;f
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
banuja bo maja nam za zle ze 4 pancerni i pies rozpierdolili pol batalionu ;d
Kurde mnie tez zbanowali! NO PIEPR*NI NIEMCY! Ale jak grałem na JustForFun (THE BEST SERVER!) to grałem z Francuzami to nic pełna kulturka. Nawet resa dali bo nie wyszło:)
KIMKOLWIEK BĘDZISZ, WSPOMUŻ MNIE! SPRAW BYM MÓGŁ DALEJ PISAĆ POSTY! NAPISZ DO ADMINA YARDA!!
Mój nick w TMN: Simon
Pij Tran i GRAJ!
Mój nick w TMN: Simon
Pij Tran i GRAJ!
lol... nie czaje. k**wa ludzie, wy też chcielibyście, żeby w przypadku, gdy zbanujecie jakieś niemieckie dziecko neo to wyzywali polaków od kurw i ch**ów?
Ja w nich widze skurwysynów, bo nas zaatakowali na wojnie, a nie dlatego, że bana od nich dostałem gdzieś. Z resztą wojna to stare czasy. Inne pokolenia i inne poglądy. Bana ja osobiście nigdy nie dostałem od żadnego niemca i nikomu z nich nie mam nic do zarzucenia kropka
Ja w nich widze skurwysynów, bo nas zaatakowali na wojnie, a nie dlatego, że bana od nich dostałem gdzieś. Z resztą wojna to stare czasy. Inne pokolenia i inne poglądy. Bana ja osobiście nigdy nie dostałem od żadnego niemca i nikomu z nich nie mam nic do zarzucenia kropka

Ja raz dostałem z Ripem kicka na GCT lol maps w TMU za pisanie po polsku 
Nie dziwie się. Wchodzisz na niemiecki serwer gdzie 95% graczy to niemce i dwa dupki piszą w niezrozumiałym języku. Mnie też by to denerwowało na moim.

szopinski_pl wrote:banuja bo maja nam za zle ze 4 pancerni i pies rozpierdolili pol batalionu ;d
i za HANSAKLOSA
Coof nie musisz już mówić na mnie dupek, odpuść 
Nie chodzi mi o to Maćku ja naprawdę nie chcę się kłócić. To tylko moja opinia
Nie była wypowiedziana z jakąś agresją w głosie
luz^^

Ja też nie chce się kłócić już ^^ No widzisz punkt widzenia zależy od punktu siedzenia ;d Luz ^^