PL5 - kolejka7 ostatnia
PL5 - kolejka7 ostatnia
A właśnie, jeśli tutaj można
Chciałbym w PL6 zająć się jakąś funkcją, praktycznie obojętnie, może być od mapek, obojętnie, byle było co robić, tylko nie mówcie że mogę sprzątać czy coś takiego xDDDDDDD
PL5 - kolejka7 ostatnia
od Mapek to się proszę od***ać ;d może będziesz wymyslal PW na mecze ?
^^
PL5 - kolejka7 ostatnia
Wilda odpisała i odrazu to czego się spodziewałem ;d
PL5 - kolejka7 ostatnia
Daruj sobie taki spam...
PL5 - kolejka7 ostatnia
ok spokoj, Maciek wiem ze jeżeli Wix będzie nadal adminem w PL6 czego ja osobiscie bardzo chce i mysle ze nie tylko ja to na pewno coś Ci znajdzie 
PL5 - kolejka7 ostatnia
Też bym chciał żeby Wix był adminem ciągle bo super się spisuje
Chciałbym pomagać w doborze mapek ;p No ale właściwie to nic innego poza tym nie ma nie ? xDDDDDD
PL5 - kolejka7 ostatnia
Mapki sa moje i nie oddam ;d niech Cie zatrudni na gamebite 
PL5 - kolejka7 ostatnia
2 replaye (bez multi)
Maxer - B (00'56''04)
Fan - A1a (00'53''26)
http://s009.wyslijto.pl/index.php?file_ ... =&gk=forex
Maxer - B (00'56''04)
Fan - A1a (00'53''26)
http://s009.wyslijto.pl/index.php?file_ ... =&gk=forex
PL5 - kolejka7 ostatnia
Pewnie mnie teraz zlinczujecie, ale ten mappack na ostatnią rundę popsuj cały beztroski klimat mapek dotychczas... Zacznijmy od hubiego. Skok po bodajże trzech speedach i zakręcie to po prostu bida z nędzą, za szybko pojedziesz to nie ma szans wyrobić. Mapka Maxera (lub Maxtera, nie pamiętam dokładnie;p) to syf ogólnie, nie chce mi się pisać, bo za dużo syfu na niej. Jedyne co dobre to, jak zwykle, trzymający poziom Fan, którego mapka znacznie podwyższa ogólną ocenę tego mappacka. A więc:
Hubi = 4/10
Maxer (czy Maxter, nie pamiętam) = 5/10
Fan = 9/10
A więc ogólna ocena moja to 60%. Ach, co bym dał, by ostatnią rundą była runda 6, najlepszy mappack... Trasa Szyny miodzio po prostu.
W tym miejscu pragnę podziękować wszystkim twórcom mapek, orgnizatorom podziękowałbym, gdybym brał udział w tym turnieju
Ale co się odwlecze to nie uciecze:> Z niecierpliwością czekam na pl6, może coś nam się z xp uda ugrać:>
Hubi = 4/10
Maxer (czy Maxter, nie pamiętam) = 5/10
Fan = 9/10
A więc ogólna ocena moja to 60%. Ach, co bym dał, by ostatnią rundą była runda 6, najlepszy mappack... Trasa Szyny miodzio po prostu.
W tym miejscu pragnę podziękować wszystkim twórcom mapek, orgnizatorom podziękowałbym, gdybym brał udział w tym turnieju
PL5 - kolejka7 ostatnia
Mnie się tylko Maxer podoba ;P Dużo driftów i w sumie prosta mapa, a imo jeździ się przyjemnie.

PL5 - kolejka7 ostatnia
na temat ostatniego mappacka chce powiedzieć, że jedną sprawą mnie głęboko rozczarował.
W czasie, gdy hack ze mną wybierał mapy, to stworzylismy 3 listy. (przynajmniej ja tak zrobiłem ;f) Mapy, które przejdą, pójdą do poprawki albo zostaną usunięte.... Niestety ale multi lap znalazł się w tej ostatniej grupie....
czy ja źle pamiętam czy tez może został tam gdzies multilap cob'a?
zapewne przypadłby on każdemu do gustu, z małymi może problemami, ale cóż....
dobrze jest, biczyss....
[ Dodano Pon Lut 04, 2008 10:31 pm ]
*w 1 akapicie chodzi oczywiście o mape hubiego
W czasie, gdy hack ze mną wybierał mapy, to stworzylismy 3 listy. (przynajmniej ja tak zrobiłem ;f) Mapy, które przejdą, pójdą do poprawki albo zostaną usunięte.... Niestety ale multi lap znalazł się w tej ostatniej grupie....
czy ja źle pamiętam czy tez może został tam gdzies multilap cob'a?
zapewne przypadłby on każdemu do gustu, z małymi może problemami, ale cóż....
dobrze jest, biczyss....
[ Dodano Pon Lut 04, 2008 10:31 pm ]
*w 1 akapicie chodzi oczywiście o mape hubiego
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
PL5 - kolejka7 ostatnia
co wy chcecie od tego multi jest prosta i fajna 
PL5 - kolejka7 ostatnia
Widzę, że jednak ktoś podziela moje zdanie na temat, notabene, syfiastej mapki Hubiego.. A ogólnie to jak Fred oceniasz mappack?
A tak btw. skoro została mapka cobhama to czemu, do jasnej cholery, nie daliście jej?!
A tak btw. skoro została mapka cobhama to czemu, do jasnej cholery, nie daliście jej?!
PL5 - kolejka7 ostatnia
imho: zbyt prosta, nie fajna, wręcz jednopoziomowa, nudna i ogolnie rzecz biorąc - chujowa :F
[ Dodano Pon Lut 04, 2008 10:34 pm ]
jeśli ocena miałaby być przedstawiona procentowo, to dałbym jakieś 65%...
[ Dodano Pon Lut 04, 2008 10:34 pm ]
jeśli ocena miałaby być przedstawiona procentowo, to dałbym jakieś 65%...
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
PL5 - kolejka7 ostatnia
I te epitety wędrują pod adresem najlepszego mapmakera anno domini 2007? Do Hubiego by pasowało, ale do Coba?
PL5 - kolejka7 ostatnia
przecież ja mówie to o tym hubim do kurwy nędzy :F
PL5 - kolejka7 ostatnia
ja pi***olę ale tekstFRED wrote:przecież ja mówie to o tym hubim do kurwy nędzy :F
PL5 - kolejka7 ostatnia
Moje ostatnie zdanko z poprzedniego posta.iAm wrote: A tak btw. skoro została mapka cobhama to czemu, do jasnej cholery, nie daliście jej?!
Zaraz pod nim pojawia się Twoja odpowiedź:
Źle zrozumiałem, mój błąd.FRED wrote: imho: zbyt prosta, nie fajna, wręcz jednopoziomowa, nudna i ogolnie rzecz biorąc - chujowa :F