czy ja wiem czy taka konkurencja? Jak zrobisz Tiggeri takie samochody jakie robi TRZ3CI (typu F1) to pogadamy. Ale do TDU (Test Drive Unlimited) By się nadawaly
KIMKOLWIEK BĘDZISZ, WSPOMUŻ MNIE! SPRAW BYM MÓGŁ DALEJ PISAĆ POSTY! NAPISZ DO ADMINA YARDA!!
KA - Kaskaderzy Apokalipsy (jesteśmy w pierwszej piątce najliczniejszych klanów zalogowanych na tmpl.info) Hmmmm Wilda` skądś znam ten klan AHA! Wy kiedyś byliście Poor Old Losers! No to oczywiste!
KIMKOLWIEK BĘDZISZ, WSPOMUŻ MNIE! SPRAW BYM MÓGŁ DALEJ PISAĆ POSTY! NAPISZ DO ADMINA YARDA!!
joz314 wrote:czy ja wiem czy taka konkurencja? Jak zrobisz Tiggeri takie samochody jakie robi TRZ3CI (typu F1) to pogadamy. Ale do TDU (Test Drive Unlimited) By się nadawaly
joz314 wrote:czy ja wiem czy taka konkurencja? Jak zrobisz Tiggeri takie samochody jakie robi TRZ3CI (typu F1) to pogadamy. Ale do TDU (Test Drive Unlimited) By się nadawaly
zagraj w tmu to będziesz znał klimaty...
Dobra zwracam honor (obejrzałem właśnie film z TMU)
Nie powiem, skiny robisz fajne, ale jednak, jako początkujący gracz w TMN bardziej uchylam się w stronę skinów Trzeciego, dla którego pełen szacun, bro. W następnym TMPA trzeba dać głosowanie na najlepszego skinmakera, to Trzeci bezkonkurencyjny będzie:>
Trz3ci -> skinmaker w TMN. robi tylko skórki do podstawowych bolidów. Super skiny
Fatality -> robi całe modele aut do TMU.
Jak dla mnie to jest zupełnie inna bajka. Każdy dobry w swojej dziedzinie, ale chyba ich porównywać to tak jak intelekt (a co będę skromny) mój i Mastera.