F1 Race
F1 Race
Wyniki wyścigu :
1.Grono - 1000 cc - był nie do pokonania, zdublował drugiego Misiego ;d
2.Misi - 500 cc - dobrze jechał, na starcie nawet prowadził
3.Słowik - 300 cc - brawo, mogłem z nim powalczyć, przez 2/3 wyścigu różnice między nim a mną były w granicach 3 sek
4. Maciek - ch** z nim - mogłem ze Słowikiem powalczyć, ale w okolicach 60 okrążenia zacząłem popełniać błędy, a on konsekwentnie jechał na poziomie i odpuściłem :F
5. Tiggeri - 50 cc - słabo jechał, myślałem że lepiej pojedzie
6. właśnie tu jest problem bo Marka wywaliło na 73 okrążeniu i miał 221 cp zaliczone. Jak waszym zdaniem powino być ? Dyskwalifikacja, czy zaliczyć to co przejechał ?
Podajcie swoje loginy
3.Słowik - 300 cc - brawo, mogłem z nim powalczyć, przez 2/3 wyścigu różnice między nim a mną były w granicach 3 sek
4. Maciek - ch** z nim - mogłem ze Słowikiem powalczyć, ale w okolicach 60 okrążenia zacząłem popełniać błędy, a on konsekwentnie jechał na poziomie i odpuściłem :F
6. właśnie tu jest problem bo Marka wywaliło na 73 okrążeniu i miał 221 cp zaliczone. Jak waszym zdaniem powino być ? Dyskwalifikacja, czy zaliczyć to co przejechał ?
Podajcie swoje loginy
Last edited by Maciuś on 09 February 2008, 21:21, edited 1 time in total.
F1 Race
no graty ponowie ja z Maćkie zarąbista walka do około 70 okrążenia , bylem przed nim ale ch chwile wyprzedzał mnei tak na 1-2 okrążeń po czym przeważnie zachaczał o bande albo brałem go po małej później niestety jakiś większy błąd i kilkanaście sekund straty miał co nie było już do odrobienia ;p GJ ( ciekawe co z Markiem się stało )
[ Dodano 09 lutego 2008, 21:22 ]
zaliczyć ;p bo jednak jechał większość wyścigu
[ Dodano 09 lutego 2008, 21:22 ]
Maciek wrote:Wyniki wyścigu :
Podajcie swoje loginy
zaliczyć ;p bo jednak jechał większość wyścigu
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice