Wilda wygrala PL5
Wilda wygrala PL5
GG pol, ale nie szopek pracz i oBRZERZaniec, bo to mendy są ;d :*
Wilda wygrala PL5
gratz!
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
Wilda wygrala PL5
z racji tego ze skończyło się pl5, chcialbym podsumowac klany, biorace udzial w tych rozgrywkach
wilda- tu nie ma co ukrywac, wymiatacze, obecnie najlepszy klan z polsce, sami swietni w zespole.
|GT| ( tu się rozpisze
) mysle ze dalismy rade, jedynie co szkoda to tego przegranego mecz z POL. jak patrzalem jak smiga Grono, loony, to myslalem ze wygramy, jednak widocznie to nie był nasz dzień. gg Grono, Loony, Shad, graliscie poprostu super
nudE- mam podzielone zdanie co do tego teamu. to, co dzisiaj nudE pokazalo, przechodzi ludzkie granice. oni doskonale wiedza co mam na mysli, wiec zatrzymam to dla siebie, i nie będę tego pisal, bo poprostu zal jak nic. poza tym 3 miejsce. Foxy najlepszy gracz w nudE, nie mam co do tego najmniejszych watpliwosci
ps- tutaj nie mam co pisać
sami wiecie co się stalo
TCW- beniaminek, który pokazal ze nie jest taki slaby, wrecz przeciwnie, Jarecki, Guts,Fan. szykuje się mocna drużyna na pl6, bo doszedl wandal, wasciu, loly.
~FM~ - Ruffy ! to jest najlepszy gracz z fm, super smigal i naprawdę wielki szacun dla tego pana
szkoda ze tak slabo wam poszlo w pll5, ale mowi się trudno poza tym Radus i Mrozio, Suwak to bardzo dobrzy gracze, i na pewno w przyszlosci pokaza na co ich stac
SOD- tutaj co jedynie mozna napisac ze wandal, picek , to byli gracze, ktorzy trenowali, i probowali coś osiognac z tym zespołem. reszta nie trenila, czego skutkiem były slabe wystepy na meczach, az w końcu sod się rozpadlo :?
jeszcze moim zdaniem najlepsi gracze w tej edycji pl.
lok ( tu nie ma co pisać, koleś miota )
szyna( tutaj to samo mozna napisac
)
Brzerz- ( masz zajebisty regular, i dlatego cie podziwiam za to )
Grono- ( tu nie ma co pisać, Gronuś miecie
)
Jarecki- ( swietny gracz z Ciebie, )
lechu- ( kolejny przyklad BOTA
smigasz za***iscie, wielki szacun)
Loony-( loonia to loony, bardzo dobry gracz
)
Shad-( :f za to , ze się spozniasz zawsze na kwali
)
Mat-( dobry gracz na poziomie, )
Foxy-( twoje zachowanie to zal, ale jazda naprawdę dobra
)
^^ tych ludzi podziwiam najbardziej, swietni wymiatacze.
moim zdaniem taka repra byla by bardzo dobra
pzdr
wilda- tu nie ma co ukrywac, wymiatacze, obecnie najlepszy klan z polsce, sami swietni w zespole.
|GT| ( tu się rozpisze
nudE- mam podzielone zdanie co do tego teamu. to, co dzisiaj nudE pokazalo, przechodzi ludzkie granice. oni doskonale wiedza co mam na mysli, wiec zatrzymam to dla siebie, i nie będę tego pisal, bo poprostu zal jak nic. poza tym 3 miejsce. Foxy najlepszy gracz w nudE, nie mam co do tego najmniejszych watpliwosci
ps- tutaj nie mam co pisać
TCW- beniaminek, który pokazal ze nie jest taki slaby, wrecz przeciwnie, Jarecki, Guts,Fan. szykuje się mocna drużyna na pl6, bo doszedl wandal, wasciu, loly.
~FM~ - Ruffy ! to jest najlepszy gracz z fm, super smigal i naprawdę wielki szacun dla tego pana
SOD- tutaj co jedynie mozna napisac ze wandal, picek , to byli gracze, ktorzy trenowali, i probowali coś osiognac z tym zespołem. reszta nie trenila, czego skutkiem były slabe wystepy na meczach, az w końcu sod się rozpadlo :?
jeszcze moim zdaniem najlepsi gracze w tej edycji pl.
lok ( tu nie ma co pisać, koleś miota )
szyna( tutaj to samo mozna napisac
Brzerz- ( masz zajebisty regular, i dlatego cie podziwiam za to )
Grono- ( tu nie ma co pisać, Gronuś miecie
Jarecki- ( swietny gracz z Ciebie, )
lechu- ( kolejny przyklad BOTA
Loony-( loonia to loony, bardzo dobry gracz
Shad-( :f za to , ze się spozniasz zawsze na kwali
Mat-( dobry gracz na poziomie, )
Foxy-( twoje zachowanie to zal, ale jazda naprawdę dobra
^^ tych ludzi podziwiam najbardziej, swietni wymiatacze.
moim zdaniem taka repra byla by bardzo dobra
Wilda wygrala PL5
jak maxer robi to ja także się wysile na podsumowanie:
polteam - za***iscie grali, na naszym meczu 1,2 sec lepszy regular od nudE
GT - jak z nimi gralem w pl4 byli spoko, ale wczoraj to stracili w moich oczach, ale graja b.dobrze
nudE - na pewno mielismy dużo farta z pS, sry ale nie było 2 vs 3 i my odmowilismy tylko 1 vs 3 a tak się nie da grać
pS - dobry team, ale zal.pl ten walkower dla nas
tcw - wiadomo jarecki zajebisty (moje odkrycie
) reszta teamu trzymala poziom
fm - oprocz ruffiego reszta miala mecze w d*pie, szkoda
sod - za dużo zamieszania podczas meczow i za mala regularnosc oporcz picka
polteam - za***iscie grali, na naszym meczu 1,2 sec lepszy regular od nudE
GT - jak z nimi gralem w pl4 byli spoko, ale wczoraj to stracili w moich oczach, ale graja b.dobrze
nudE - na pewno mielismy dużo farta z pS, sry ale nie było 2 vs 3 i my odmowilismy tylko 1 vs 3 a tak się nie da grać
pS - dobry team, ale zal.pl ten walkower dla nas
tcw - wiadomo jarecki zajebisty (moje odkrycie
fm - oprocz ruffiego reszta miala mecze w d*pie, szkoda
sod - za dużo zamieszania podczas meczow i za mala regularnosc oporcz picka
Wilda wygrala PL5
Gratulacje Dżejkob, Lechu, Szopek, Brzerz, Coof, Mat, Bax, Bad-Olo i cała reszta Wildy (został ktoś jeszcze ?
... nie wymieniłem to sory ). Rzeczywiście pokazaliście wielką jazdę. Ja Wasz mecz z nami oglądałem miotąc szczeną podłogę. Lechu bot zaprogramowany na wygrywanie
. Reszta teamu to też killerzy, zasłużyliście na ten tytuł. Pozdro wielkie.
P.S. Obiecuję Wam, że w pl6 już Wam tak łatwo z TCW nie pójdzie
P.S. Obiecuję Wam, że w pl6 już Wam tak łatwo z TCW nie pójdzie
Wilda wygrala PL5
pS od poczatku mialo nie grać w tym PL, dziwie się tylko po ch** na sile ktos nas zglosil, wiedzac, ze i tak nie będzie pieciu podstawowych graczy. I tak naprawdę nie pokonaliscie 4-krotnych mistrzow Polski, bo po prostu zaden nie wystapil nawet. (poza h0luskiem w jednym czy 2ch meczach)
GG POL
GG POL

Wilda wygrala PL5
Fajnie fajnie, ale co ja tam robię? :mgreen:*TCW*IrRed wrote:Gratulacje Dżejkob, Lechu, Szopek, Brzerz, Coof, Mat, Bax, Bad-Olo
Bad-Olo ? Nowosc
Wilda wygrala PL5
przeciez grales na kwali i na jadnym meczu, wiec Tobie to zwyciestwo tez nalezy. no i jeszcze wisnia tam brakuje.
Wilda wygrala PL5
ja tam w tym gamebite bylem od poczatku zapisany , a ze już ktos zglosil pS to gralemKhasius wrote:pS od poczatku mialo nie grać w tym PL, dziwie się tylko po ch** na sile ktos nas zglosil, wiedzac, ze i tak nie będzie pieciu podstawowych graczy. I tak naprawdę nie pokonaliscie 4-krotnych mistrzow Polski, bo po prostu zaden nie wystapil nawet. (poza h0luskiem w jednym czy 2ch meczach)![]()
GG POL
Wilda wygrala PL5
dzięki ze mnie tak wszyscy ładnie wymieniacie... ale to jeszcze nie było to co ma być :f może trochę wina mojego neta (nie da się ukryc)... W każdym bądź razie liczyłem na wiecej ze swojej strony... Dopiero to co porafie udało mi się pokazac w ost meczu... kto był to widzał
Ale nawiazujac do tematu ( sorry ze od siebie zaczałem) wielkie gratulacje dla POL / Wilda, nie ma co tu dużo na ten tamat pisać bo każdy widział... Wspaniałe czasy, niesamowicie regularna jazda... Wielkie GG dla Was... I powodzenia w zagranicznych turniejach.
Ale nawiazujac do tematu ( sorry ze od siebie zaczałem) wielkie gratulacje dla POL / Wilda, nie ma co tu dużo na ten tamat pisać bo każdy widział... Wspaniałe czasy, niesamowicie regularna jazda... Wielkie GG dla Was... I powodzenia w zagranicznych turniejach.

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
Re: Wilda wygrala PL5
uhaha.Boski wrote:THXjakub wrote:gratulache Wilda, wygralismy PL5!!!
<- Drzwi