A co do meczu to gud AJDIJA!
"ALLSTARS" się pytam!
"ALLSTARS" się pytam!
No Fredziq - może być wiecej bacików jak zechcesz
Brzerz pewno tez dolozy swoje "3 grosze"
"ALLSTARS" się pytam!
Kubuś zluzuj
już tak mam, że się opierdalam i chęci do 24/7 nou lajf playing nie wykazuje. Niestety mam inne priorytety w życiu. A pisze sobie żeby popisać
przynajmniej interesuję się jeszcze tą "sceną". Bez powodu też nie grałem w kilku klanach. Ostatnio nawet zacząłem znów pogrywać i nie narzekam. Ale teraz to już historia, może wróce, może nie.
A teraz idę sobie czyt. back to real life. Ciao.
PS. Straszną pychą zalatuje od Ciebie Kuba. Nie napisałem, że ani Wilda jest słaba, ani ktoś jest lepszy. Napisałem tylko, że da się pokonać. A może to i dobrze, że leader jest pewien wygranej...i wie, że ma najlepszą drużynę nie mającą sobie równych. Ja na to pytanie nie odpowiem bo nigdy nie bawiłem się w management.
PS. ale i tak Cie lubię za charakter
A teraz idę sobie czyt. back to real life. Ciao.
PS. Straszną pychą zalatuje od Ciebie Kuba. Nie napisałem, że ani Wilda jest słaba, ani ktoś jest lepszy. Napisałem tylko, że da się pokonać. A może to i dobrze, że leader jest pewien wygranej...i wie, że ma najlepszą drużynę nie mającą sobie równych. Ja na to pytanie nie odpowiem bo nigdy nie bawiłem się w management.
PS. ale i tak Cie lubię za charakter
"ALLSTARS" się pytam!
Ja chce k**wa 1 v 1 z Coofem, zobaczymy jaki jest mocny
Wiem że jest dobry ale bez przesady, Fred, graj ^^
EDIT : A ty VIP nie musisz się tak odgrażać
Wyższość to można pokazać w umyśle a nie w niczym innym człowieku, luz. 
EDIT : A ty VIP nie musisz się tak odgrażać
"ALLSTARS" się pytam!
ludzie chillout Wilda jest w tej chwili najmocniejsza trzeba to przyznac ale to anrazie 1 ich sukces PS mocno kroil przez 4 sezony wiec nie rozumiem skad taka radosc Wildy PS może jeszcze wroci i może slabszego skladu tzn mniej gwiazd będą rozwalac wszystkich ja zycze WIldzie powodzenia bo kazdemu się przyda ale Jakub nie zdziw się jak dostaniecie baty bo zbyt pewni jesteście siebie

"ALLSTARS" się pytam!
O lol, Fred
Przecież wiem, że xS będzie równie mocne i groźne. Trochę luzu, to miał być kolejny głupi żart
Co do meczu, to właściwie można spróbować. Jakie mapki? Może wybierzemy sobie trzy z pl5, które nam obojgu pasują
Wrzuć na luz zią
[ Dodano 15 lutego 2008, 14:44 ]
Moje propozycje:
pl5-irred-b
pl5-maxer-b
pl5-szyna-c
pl5-lechu-a
pl5-loony-a
Podrzuć swoje mapki i jakoś się dogadamy
[ Dodano 15 lutego 2008, 14:44 ]
Moje propozycje:
pl5-irred-b
pl5-maxer-b
pl5-szyna-c
pl5-lechu-a
pl5-loony-a
Podrzuć swoje mapki i jakoś się dogadamy

"ALLSTARS" się pytam!
akurat dejemy rade, mozna się chyba trochę pocieszyc, nie?
coof wygra lekko.
coof wygra lekko.
"ALLSTARS" się pytam!
jozin z bazin moczarem sperisi jozin z bazin....kąsie ssa jer gąsi :E
Powodzenia W meczu.
Powodzenia W meczu.
"ALLSTARS" się pytam!
ło k**wa skończcie już ten temat wildy bo mi się srać już od tego chce gdzie nie zajrzę to widlak to widlak tamto, matko niech se grają, niech se wygrywają wszystko, maja swoje 5 minut i dobrze, kogo to obchodzi, sami takim pierdoleniem nakręcacie szum wokoło nich, jakbyście tyle na ich temat nie pierdolili to by był spokój, nie macie większych zmartwień, a jak co poniektórych zazdrość żre od środka to niech jakaś tabletkę połkną,
bez urazy Wilda ale mam obojętny stosunek do was i musiałem to napisać, mam nadzieje ze to wreszcie będzie team który ugra coś na STC
bez urazy Wilda ale mam obojętny stosunek do was i musiałem to napisać, mam nadzieje ze to wreszcie będzie team który ugra coś na STC
jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
"ALLSTARS" się pytam!
Coof wrote:O lol, FredPrzecież wiem, że xS będzie równie mocne i groźne. Trochę luzu, to miał być kolejny głupi żart
Co do meczu, to właściwie można spróbować. Jakie mapki? Może wybierzemy sobie trzy z pl5, które nam obojgu pasują
Wrzuć na luz zią
![]()
zapomniałem dodać, że z jakubem jesteśmy największe cioty Wildy, tylko, że on jest kapitan i nie musi dobrze grać. Tak, zgadzam się, że jestem noob i nie zamierzam się sprzeczać.

-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
"ALLSTARS" się pytam!
^^ nie badzcie już tacy pewni, bo jest z wildy ? nie, ja stawiam na freda, i nie dlatego ze z xS, ale skiłła majakub wrote:coof wygra lekko.
"ALLSTARS" się pytam!
jak zawsze, bulet walna posta konkretnego, dzięki. serio gadam.bulet wrote:ło kur** skończcie już ten temat wildy bo mi się srać już od tego chce gdzie nie zajrzę to widlak to widlak tamto, matko niech se grają, niech se wygrywają wszystko, maja swoje 5 minut i dobrze, kogo to obchodzi, sami takim pierdoleniem nakręcacie szum wokoło nich, jakbyście tyle na ich temat nie pierdolili to by był spokój, nie macie większych zmartwień, a jak co poniektórych zazdrość żre od środka to niech jakaś tabletkę połkną,
Last edited by Jakub on 15 February 2008, 17:12, edited 1 time in total.
"ALLSTARS" się pytam!
ja pi***olę czemu wszyscy nie sa tak dobrze ogarnieci jak bulet ? bez sporow by było i bez zbednego szumu
n1 zią
n1 zią

<- Drzwi