No Way; fuzja z Red Devils.

Wszystko powiązane z klanami/drużynami
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Post by Jakub »

iam, jak my mamy ocenic te fuzje?

jak dwoch "bochaterow" (ty i slowik) zmieniaja te klany dosc czesto, i nawet niewiemy, co oni umja, bo chyba na zadnym meczu ich niewidzielismy, to (powtarzam pytanie) jak mamy to ocenic?

do tej pory dużo piszecie, nawet sa już drobne klutnie o co i jak, zmiany imien, fuzja itp.

zamiast pisać, pograjcie sobie spokojnie, zagrajcie jakieś mecze, i poprostu jakos dzialajcie, a nie piszcie a jakiś teoriach.

jak już będą jakieś wyniki, sam zobaczysz, co o tej fuzji mozna sadzic.

a tak ogolnie przy tworzeniu teamu, uwazlbym trochę na to, zeby nie brac samych mlodych ludzi, i nie tworzyc team, który tylko będzie mogl działać online, bo same dzialanie online, to taki team bez "ducha" lub "charakteru".
ja bym trochę uwazal no ta, zeby ludzie byli aktywni tez w spolecznosci, wiec zeby udzielali się w roznych teamspeakach i (co jest jeszcze wazniejsze) mieli mozliwosc pokazac się na jakiś lanach.
team z samych graczy onlineowych raczej nigdy się nie przebije na polskiej scenie.
piszac to, wpadlo mi do glowy, ze chyba na zywo tylko poznawali się ludzie z teamów xs, vr i wilda, a jednak to sa ci najmocniejsi, wiec chyba ma to coś ze soba wspolnego.
Słowik
Lubi ostrą jazdę

Post by Słowik »

ja w tym roku już wmiare możliwości na tych bliżej mnei lanach będę się pokazywał xD jak z resztą nw się zobaczy. A co do Kinga napiasałeś ze tak łatwo nie będzie gratuluje Tobie w końcu ze napisałeś coś do rzeczy a nie tylko jesteśmy lepsi więc nie pojedziemy xD pozdro
a co do oceny to fakt musimy pojechać jakieś spary lub cuś, jeśli chodzi o mnie oczywiście to jest do uzgodnienia w ciągu najlbliższych 3 tygodni chciałbym rozegrać dwa sparingi mianowicie na początek z Hb o czym już było wspominane i z teamem Gobisa czyli K&D poniewaz chciałbym pokazać na co mnie stać i że stracili dobrego gracza przez Flagga. xD
Ssijcie mi jajca :)

Moje ostrzeżenia roxują xD

Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
iam
Admin Mniejszy

Post by iam »

SGMateusz wrote:poniewaz chciałbym pokazać na co mnie stać
Teraz nie ma "ja"... jest "my" jako team, zapomniałeś?
Kinguś
Osiwiał za kierownicą

Post by Kinguś »

On zawsze mysłi tylko o sobie coś ty taki nainwny ;E
Jakub proszę streść mi to co napisałes ;p
Image
Słowik
Lubi ostrą jazdę

Post by Słowik »

iAm wrote:
SGMateusz wrote:poniewaz chciałbym pokazać na co mnie stać
Teraz nie ma "ja"... jest "my" jako team, zapomniałeś?
wiem ale przeczytaj jeszcze raz dokładnie tam pisze ze chciałbym spar z K&D i pojechać w nim by pokazać na co mnei stać bo byłem tam i przez ich gracza Flagga stamtąd odszedłem i chce by nie wyglądało to dla nich jako ulgu o dobrze jednego debila mniej tylko zeby zobaczyli ze warto jednak było mnei mieć u siebie, a co do teamu to wiadomo pokać musimy ze nie jesteśmy kolejnym klasnem tylko teamem który może zawalczyć i o coś więcej niż tylko być outsiderem

Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Kinguś
Osiwiał za kierownicą

Post by Kinguś »

Nierozumiem jak się mozna poklocić z Flaggiem :o przeciesz on taki jest lajtowy ;E
Image
bulet
Pirat drogowy

Post by bulet »

ej miśki weźcie sobie jakieś forum załóżcie a nie tu telenowele robicie

fajnie ze łączą się klany które istnieją 1 tydz razem wzięte, ale wiem to teraz było w modzie to musieliście tez

OGARNIJCIE się
jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
realowiec
Doświadczony driver

Post by realowiec »

Widzisz bulet, szkoda że przy pisaniu posta nie pomyślałeś, że sam tą "telenowele" przedłużasz. A Ty słowik musisz na każdego posta odpowiadać? Nie umiesz przemilczeć? Mogłeś ajemowi xD odpisać na gadu.
Co do spara z HB można zagrać, tylko że bez żadnych fuzji, sruzji. I to też raczej na gadu ustalajmy. Pozdrawiam 8)
Jakub

Post by Jakub »

hihi, tylko wrocilem do domu z egzaminu, a tu już dalej się toczy dyskusja :)

po jakie chuje robicie taki temat w ogole?
czy wy naprawdę jesteście tacy niemyslacy, ze nie zdajecie sobie z tego sprawy, ze czym wiecej będziecie pisać, i jak się z tym teamem nie uda, ze tym bardziej będą się z was smiali?

nie lepiej by było grać, a nie pieprzyc, jacy my to fajni?
i o coś więcej niż tylko być outsiderem
co masz na mysli?
mikohn_vegas
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by mikohn_vegas »

a ja wciaz jednak preferuje jakiś meczyk, bez cienia pier.... :)
iam
Admin Mniejszy

Post by iam »

@Jakub brawo, genialny pomysł z tym graniem... tylko jest jedno małe "ale": nadeo naprawia serwery, także ciężko pograć... ?
Coof
Osiwiał za kierownicą

Post by Coof »

Lol tosz nie chodzi o chwilę obecną. Zagrałbyś teraz właśnie spara z kimś? Chyba nie ;f Tu chodzi o ogólne fakty
Image
iam
Admin Mniejszy

Post by iam »

Coof, czemu Ty dopierdolisz się do każdego? Nie możesz dać sobie spokoju? Nie podoba się, że zrobiłem team i fuzję, to się nie odzywaj na ten temat, tyle ode mnie... -.-'
Coof
Osiwiał za kierownicą

Post by Coof »

Skoro piszesz i jesteś w błędzie to chciałbym sprostować, co napisałeś :P To wsio.
Image
Jakub

Post by Jakub »

wiec
tu macie oceniać pomysł fuzji
czy
Nie podoba się, że zrobiłem team i fuzję, to się nie odzywaj na ten temat, tyle ode mnie
?
Słowik
Lubi ostrą jazdę

Post by Słowik »

hehe Jakub zawsze coś znajdzie xD <brawo>
a co do tego się tam pytałeś co mam namyśli pisząc coś więcej niż bycie outsiderami chodzi mi oczywiście o turnieje i ligi że jesteśmy po to by pograć i o coś powalczyć wiadomo że są nieosiagalne rzeczy takie jak wygranie z Wildą ale to nie znaczu ze nie można powalczyć z innymi teamami ze tam powiem naszego pokroju poprostu chodzi mi o to żeby powalczyć o bycie najlepszym z tych gorszych xD bo jednak tak to już się ułożyło ze spokojnie można uszeregować teamy na takie pierwszoligowe i na takie drugoligowe.
acha i do innych z Jakubem lubie rozmawiać i dyskutować bo jednak da się zauważyć różnice miedzy dyskusją z np Winem a z Jakubem z tym drugim jdnak da się porozmaiwać na poziomie, z Winem to raczej są kłóynie na poziomie choć nie wime po co xD

Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
MISI
Pirat drogowy

Post by MISI »

Koniec już tego flamewara.