maxer i seque sory ze dopiero teraz

To ja pisałemchybeck wrote:ej, a pamiętacie? na 1 stronce tematu coś takiego: ej a co jak jarecki trafi na lokasha w pierwszej rundzie? no tak nie powinno być, zróbmy kwalfi;P
Wysłany: Pią Lut 22, 2008 6:07 pm Temat postu:
--------------------------------------------------------------------------------
przez przeprowadke prawdopodobnnie już w ten weekend, nie jestem niestety pewny, czy będę mial czasu na gre specialnie w nastepne dwie niedziele.
oddaje wiec moje miejsce, i przepraszam za zamieszanie.
a czego się tyczy ten post bo ja tam wcześniej nic pasującego nie widzejakub wrote:mateusz, nie wiem jak się nazywa twoja choroba, ale do turnieju sa adminy, a nie ty.
ktos przeczyta nie uwaznie, i będzie myslal, ze to pary na turniej.
po chuja takie zamieszanie robisz? jak ci nie nudzi, idz na dwor się pobawic w skina.
poza tym ja PRZED turniejem powiedzialem, ze nie będę mogl grać, wiec nawet nie przeczytales dokładnie topicu, a się już bierzesz za jakieś pary na mecze.
proszę mnie tam skasowac, bo nie chce zeby moj nick gdzies pisal, gdzie nie biore udzialu.
Wysłany: Pią Lut 22, 2008 6:07 pm Temat postu:
--------------------------------------------------------------------------------
przez przeprowadke prawdopodobnnie już w ten weekend, nie jestem niestety pewny, czy będę mial czasu na gre specialnie w nastepne dwie niedziele.
oddaje wiec moje miejsce, i przepraszam za zamieszanie.