LAN PARTY W ŁODZI CDN....
za***iscie szybko dowiedzialem się o tym LAN PARTY ale lajt ^^ może będę dam znać jeszcze scrappowi dokładnie mi wsio pasuje
może z Holusiem się zabiore mam taka nadzieje
może robokop tez pojedzie dobrze by było 

oczywiście
skorzystam, z góry dziękuje 
psikuta załatwia nam super koszulki z fajnym nadrukiem - zatwierdzilem już wzór koszulki i avatar LANU
- szczegóły u psikuty!

psikuta załatwia nam super koszulki z fajnym nadrukiem - zatwierdzilem już wzór koszulki i avatar LANU
...
ejejej... spokojnie
jeszcze 3 miechy do lan'a, skąd ja wiem co będzie za 3 miechy 
Projekt zrobiłem, ale narazie nie mam pojęcia o cenie(chory w domku siedze)
przedstawie projekt do czarnej koszulki
do całosci link bo bym zepsuł forum ;p
http://img141.imageshack.us/img141/1976 ... uzywa7.jpg

tak raczej by to wyglądało ;P
Projekt zrobiłem, ale narazie nie mam pojęcia o cenie(chory w domku siedze)
przedstawie projekt do czarnej koszulki
do całosci link bo bym zepsuł forum ;p
http://img141.imageshack.us/img141/1976 ... uzywa7.jpg

tak raczej by to wyglądało ;P
hehe, tak to jest jak się komus coś zleci, zaraz brzęczy, że niewiadomo bo .... ostatnio jak go atakowała rosyjska łódź podwodna na deptaku to ledwie uciekł z życiem
ogień psikuta, bo masz talent i ......... buda
ogień psikuta, bo masz talent i ......... buda
...
Heyooo @LL
Ja na 95% przyjadę , ponieważ nie wiem co będzie pod koniec maja.Haz i Holus napiszcie jak coś umówicie(czy pociągiem czy autobusem czy ktoś może będzie przejeżdżał autkiem :>).A co do namiotów to jak to ma być ??( czy to będzie jakaś tam wypożyczalnia czyli ile kasy wziąć na to)
Jeżeli chodzi o koszulki to myślę ze brakuje tam nicka gracza .Proponuje dodać tam pod tym logiem albo najlepiej w środku nick gracza
(najlepiej z tylu jak poprzednio
). No i jakie koszty wszystkiego wyniosą na jedną osobę :> ( za te koszulki napoje :> namioty i takie tam nie wliczając transportu)
Pzdro dla : Radusa i Stara ^^
Ja na 95% przyjadę , ponieważ nie wiem co będzie pod koniec maja.Haz i Holus napiszcie jak coś umówicie(czy pociągiem czy autobusem czy ktoś może będzie przejeżdżał autkiem :>).A co do namiotów to jak to ma być ??( czy to będzie jakaś tam wypożyczalnia czyli ile kasy wziąć na to)
Jeżeli chodzi o koszulki to myślę ze brakuje tam nicka gracza .Proponuje dodać tam pod tym logiem albo najlepiej w środku nick gracza
Pzdro dla : Radusa i Stara ^^

ja tez będę staral się być nie obiecuje narazie ale ze wszystkich sil będę się staral, w zeszlym roku się udalo (pzdr wszyscy co byli i klanowicze FM: Robot, Star) no Scrap nie zapomnij o jakiś zawodach (for fun) na reke xDD

to może z tyłu wy***ać to Logo a dać nick ;]
nie byłem w tamtym roku i nie wiem jak było, pytałem kilka razy co ma być na tej koszulce to nikt nie odpowiadał
nie byłem w tamtym roku i nie wiem jak było, pytałem kilka razy co ma być na tej koszulce to nikt nie odpowiadał
to pod logiem tm daj nick
btw. każdy kto będzie zamawial koszulkę podaje rozmiar?
btw. każdy kto będzie zamawial koszulkę podaje rozmiar?
tak , chyba ci nie dam S dzieciencej ;]
jak już zmierze dokładnie koszulki to podam rozmiary (szerk. dlugosc)
z tylu będzie nick a napisy wyzej wyrzuce bo im wiecej tego tym drożej oczywiście ;]
jak już zmierze dokładnie koszulki to podam rozmiary (szerk. dlugosc)
z tylu będzie nick a napisy wyzej wyrzuce bo im wiecej tego tym drożej oczywiście ;]
jeśli ktos nie pojedzie na LAN z jakiś przyczyn niewazne to będzie móg zamówic koszulkę ale bez napisu LAn PArty?
Ogólnie to projekt koszulki fajny. Tylko ta mapa mi trochę nie pasuje. Wolałbym coś centralnie na środku, a tak będzie od pachy do pachy.
Czy będzie możliwość zrobienia takiej koszulki z nickiem ale w trochę innym stylu,oczywiście dla kogoś kto nie będzie na lan party,i ile by to kosztowało ;D
a gdyby zrobić koszulkę z logami wszystkich liczących się teamów? tylko, że niektóre nie mają w ogóle albo maja prosty napis;/
off top: jurek fajny avatar;*
off top: jurek fajny avatar;*
king masz do mnie gg ;D to po ***
tu piszesz :]
a z tymi team'ami to zajebiaszczy pomysł ;]
w sumie jak już się wszystkiego dowiem to wam napisze ile ta będzie kosztowała napisze rozmiary itp. itd.
a i spokojnie jak pisałem jeszcze 3 miesiace ;p postaram dowiedzieć się jak najszybciej
a z tymi team'ami to zajebiaszczy pomysł ;]
w sumie jak już się wszystkiego dowiem to wam napisze ile ta będzie kosztowała napisze rozmiary itp. itd.
a i spokojnie jak pisałem jeszcze 3 miesiace ;p postaram dowiedzieć się jak najszybciej
momento! jeszcze nie podjalem ostatecznej decyzji ze będzie Kansas. Zapomnialem zadzwonic do Ciebie Tomek. Pogadamy niebawem i się wyjasni. btw, zajdz tam i zapytaj o warunki, ceny itp. wiesz, zeby było już coś wiadomo, bo ja zagranice jadę w środę a do tego czasu max busy 
...