^^ ja stawiam na Ciebie diav3l, nie daj tylka, a będzie dobrzeDiav3l wrote:Trzeba się brać ostro do roboty. Może się uda
parę zdan o reprezentacji
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
spokojnie twoja gloweczka![]()
spokojna twoja cipeczka
kurde, a mnie tam nie ma, przeciez jeżdżę bardzo równo przejazd za przejazdem pomimo ze tras nie mialem wycwiczonych 

jakas ironia?
Ciebie tez bym dal, ale za mało grasz, a w tym sezonie na rundach jeszcze Ciebie nie widzialem.
choć wiem, ze ładnie ostatnio ci chodzilo na rundach, ale trzeba to udowodnic (np na meczach [POL], ty piczko).
Ciebie tez bym dal, ale za mało grasz, a w tym sezonie na rundach jeszcze Ciebie nie widzialem.
choć wiem, ze ładnie ostatnio ci chodzilo na rundach, ale trzeba to udowodnic (np na meczach [POL], ty piczko).
Jakub, zadnej ironi z mojej strony. Jedna pozycja mnie troszke zdziwila, mianowicie Ruffy, nie kojazze tego gracza wiec się zdziwilem
Ale to chyba teraz najlepszy sklad skoro tak mowisz. Ja tam siebie nie widze, a tym bardziej ze nie gram teraz ;]
jak objecane, tu miesieczne (raczej dwumiesieczne) podsumowanie wynikow w naszej ulubionej grze. pod uwagę były brane wyniki z PL5 oraz kwalifikacji na Allstars.
na miesiac 01./02. 08. repra by pewnie wygladala tak (jak zawsze tylko aktywni gracze byli brani pod uwagę):
lookash
jarecki
brzerz
mat
lechu
grono
shadow
ruffy
szym
khasius
foxy (jak zmieni zachowanie na meczach)
+ 4 z kwali
musimy wszyscy pracowac nad naszej regularnosci, bo na poziomie swiatowym jak narazie mozemy się tylko trzymac na TA (a to nam nic nie daje).
niewiem czemu, ale w tym miesiacu każdy z repry jechal jakos nie regularnie i robil dużo bledow. czy na PL5, meczu Allstars czy nawet na Winter Cupie, zawsze było z jakiegoś powodu niezwykle dużo bledow.
jak damy rade to zmienic, to będzie nie zle z nami.
podsumowujac, chyba szym zrobil najwiekszy postep w tym miesiacu, gratulacje.
na miesiac 01./02. 08. repra by pewnie wygladala tak (jak zawsze tylko aktywni gracze byli brani pod uwagę):
lookash
jarecki
brzerz
mat
lechu
grono
shadow
ruffy
szym
khasius
foxy (jak zmieni zachowanie na meczach)
+ 4 z kwali
musimy wszyscy pracowac nad naszej regularnosci, bo na poziomie swiatowym jak narazie mozemy się tylko trzymac na TA (a to nam nic nie daje).
niewiem czemu, ale w tym miesiacu każdy z repry jechal jakos nie regularnie i robil dużo bledow. czy na PL5, meczu Allstars czy nawet na Winter Cupie, zawsze było z jakiegoś powodu niezwykle dużo bledow.
jak damy rade to zmienic, to będzie nie zle z nami.
podsumowujac, chyba szym zrobil najwiekszy postep w tym miesiacu, gratulacje.
Win'a wrote:a hack? co z nim? ;D
na miesiac 01./02. 08. repra by pewnie wygladala tak (jak zawsze tylko aktywni gracze byli brani pod uwagę)
Widze ze zostają mi kwali ;< 
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
znowu prawie cala repra to wilda ...
holus, nie peniaj, dasz rade na kwali 
Wcale nie cała. Poza tym chyba zgodzisz się ze mną pod względem takim, że ludzie typu Lokash, Shadow, Lechu, Khasius powinni w reprze być. I tu mówię oczywiście o tych chłopakach itp
Nie robię z siebie tego robaczka, co się chowa za plecami wielkich tej sceny. Pozdro

Jak dla mnie to mogą być wszyscy z diablo czy tam bushido żeby tylko wygrywali. 
Pamiętajcie, że teraz sporo osób będzie o was czytac
wiec się starac chlopaki ! esports, gamebite, netfrag
do boju ! 
A każdy może iść na kwali ? :F
Nie wiem jak to z kwali ale mi powinni pozwolić 2 lata gram,mam doświadczenie ;E
- brzerzanin
- Zaczyna szaleć na ulicach
2 lata doswiadczenia ale nie w grze tylko w spamowaniu, wkurwianiu ludzi itp.

-
balaganmen
- Zaczyna szaleć na ulicach
Brzez "najbardziej sexi usta TMN":D:P hehe teraaz to już dokładnie wiem za co ten award:d hehe:D
Tak kingus oj tak:P brzezik ma racje;p;);]
Tak kingus oj tak:P brzezik ma racje;p;);]
<- Drzwi