ESWC Poland
ESWC Poland
[teaser=http://digitalarena.pl]http://img406.imageshack.us/img406/1829/eswc11xn7.jpg[/teaser]
Electronic Sports World Cup 2008 Poland - Krajowe eliminacje, które wyłonią reprezentację na światowe finały w San Jose. Termin to 10-11 maja. Poza głównymi wydarzeniami, imprezie towarzyszyć będzie masa innych atrakcji, które przygotowali dla nas organizatorzy. Wszystko to w zupełnie nowej hali, mającej ponad 10 000 m2! Do tego bilet za jedyne 6zł. Więcej szczegółów w dalszej części newsa.
[more]
Tegoroczna edycja ESWC jest już trzecią, organizowaną w naszym kraju. Przypomnijmy, że w zeszłym roku wyłoniono osoby, które później na światowych finałach wygrały i wróciły w blasku chwały. Mowa tu oczywiście o drużynie Counter-Strike 1.6, PGS GAMING, którego gracze obecnie reprezentują barwy MYM, oraz o graczu "av3k" który był bezkonkurencyjny na platformie Quake 4. Wróćmy jednak do tego co wydarzy się w tym roku. Tak więc:
Termin: 10-11 maja 2008
roku
Miejsce: Międzynarodowe Targi Poznańskie, paw. 3 (obok holu wschodniego)
Czas trwania: 9:00 – 19:00 (sobota), 9:00 – 17:00 (niedziela)
Cena biletu: 6 złotych/dzień
Zapisy do turniejów głównych ESWC 2008 Poland: 10 - 16 marca 2007r.
Turnieje główne ESWC 2008 Poland
Counter Strike 1.6 – 1 slot
Quake 3 – 2 sloty
Warcraft 3: The Frozen Throne – 1 slot
Trackmania Nations – 1 slot
Ponadto, każdy z obecnych będzie mógł wziąć udział w konkursach i freeplay`ach. Zabawić się w testera najnowszego sprzętu elektronicznego czy też obejrzeć pokazy samochodowe. Jednak wiadomo, że najważniejsze jest to, aby zobaczyć jak grają najlepsi gracze w Polsce na danej platformie. Musicie tam być !
Źródłó: DigitalArena
txt by wix ;p
Electronic Sports World Cup 2008 Poland - Krajowe eliminacje, które wyłonią reprezentację na światowe finały w San Jose. Termin to 10-11 maja. Poza głównymi wydarzeniami, imprezie towarzyszyć będzie masa innych atrakcji, które przygotowali dla nas organizatorzy. Wszystko to w zupełnie nowej hali, mającej ponad 10 000 m2! Do tego bilet za jedyne 6zł. Więcej szczegółów w dalszej części newsa.
[more]
Tegoroczna edycja ESWC jest już trzecią, organizowaną w naszym kraju. Przypomnijmy, że w zeszłym roku wyłoniono osoby, które później na światowych finałach wygrały i wróciły w blasku chwały. Mowa tu oczywiście o drużynie Counter-Strike 1.6, PGS GAMING, którego gracze obecnie reprezentują barwy MYM, oraz o graczu "av3k" który był bezkonkurencyjny na platformie Quake 4. Wróćmy jednak do tego co wydarzy się w tym roku. Tak więc:
Termin: 10-11 maja 2008
roku
Miejsce: Międzynarodowe Targi Poznańskie, paw. 3 (obok holu wschodniego)
Czas trwania: 9:00 – 19:00 (sobota), 9:00 – 17:00 (niedziela)
Cena biletu: 6 złotych/dzień
Zapisy do turniejów głównych ESWC 2008 Poland: 10 - 16 marca 2007r.
Turnieje główne ESWC 2008 Poland
Counter Strike 1.6 – 1 slot
Quake 3 – 2 sloty
Warcraft 3: The Frozen Throne – 1 slot
Trackmania Nations – 1 slot
Ponadto, każdy z obecnych będzie mógł wziąć udział w konkursach i freeplay`ach. Zabawić się w testera najnowszego sprzętu elektronicznego czy też obejrzeć pokazy samochodowe. Jednak wiadomo, że najważniejsze jest to, aby zobaczyć jak grają najlepsi gracze w Polsce na danej platformie. Musicie tam być !
Źródłó: DigitalArena
txt by wix ;p
- brzerzanin
- Zaczyna szaleć na ulicach
Re: ESWC Poland
nie kminie tego ;/h0lus wrote: Zapisy do turniejów głównych ESWC 2008 Poland: 10 - 16 marca 2007r.

ESWC Poland
musze uderzyć tam po raz trzeci
dołączam się do problemu brzerza - nie wiem ocb z tymi zapisami... na jakiejś stronce? (prócz eswc.com)
dołączam się do problemu brzerza - nie wiem ocb z tymi zapisami... na jakiejś stronce? (prócz eswc.com)
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
ESWC Poland
no wlasnie, co do zapisow nie widzialem nigdzie zadnych szczegolow. Ale zapewne będzie podobnie jak z kode5... czyli dzień przed bądź w tym samym dniu oglosza zapisy... a gdzie to sa 2 mozliwosci : eswc.com albo digitalarena.pl dam znać jak będę coś wiedzial tylko
ESWC Poland
witaj w klubie Wix, widzimy się na lanie scrappa 
ESWC Poland
ludzie, trzeba się z tego cieszyc, ze w ogole jest slot na tmn.
były gadki, ze to nie jest pewne, bo jednak trzeba zaplacic lot do usa, ale znalazl się sponsor, który zaplaci.
wiec dziekujemy, i się cieszymy
były gadki, ze to nie jest pewne, bo jednak trzeba zaplacic lot do usa, ale znalazl się sponsor, który zaplaci.
wiec dziekujemy, i się cieszymy
ESWC Poland
A tak w ogóle to kto planuje być na tym eswc ? 
ESWC Poland
Ty nie bo skończyłes z TMN
Ja bym was rozwalił, ale rodzice się ze mną nie spieszyli i za mało lat. W końcu co za szybko to do dupy.
Ja bym was rozwalił, ale rodzice się ze mną nie spieszyli i za mało lat. W końcu co za szybko to do dupy.

ESWC Poland
Eee ? masz 15 lat czy co ? ... oświeć bo nie wiem... 
ESWC Poland
cala wilda będzie.
[ Dodano Pią Mar 07, 2008 4:12 pm ]
powiedzmy prawie cala.
powiedzmy prawie cala.
- Sk84funPrzemo
- Zaczyna szaleć na ulicach
ESWC Poland
całkiem spora ekipa z xS wali z wro 
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
ESWC Poland
mnie tez nie powinno zabraknąć 

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
ESWC Poland
jakub wrote:cala wilda będzie.
powiedzmy prawie cala.
A kto nie ? :-P
ESWC Poland
Mnie, bo nie mam lathack wrote:jakub wrote:cala wilda będzie.
powiedzmy prawie cala.
A kto nie ? :-P
Jakuba, bo nie ma lat

ESWC Poland
pytalem, puszcza mnie jednak.