^^ nie licz na to ze będę ciagle wygrywalWin'a wrote:E to maxer wygrywa a ja nie dojeżdzam ;E
Ja myśle że czas 1 lapa ;]
f1
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
f1
f1
Ta jasne, założę, z chęcią... ale mnie wyjebaliście, bo mnie do żadnego teamu nie wpisaliście, mimo, że byłem jako jeden z pierwszych zapisany do wyścigu... w takim razie się pierdolcie i gj z organizacją... jak BWM przy decyzjach z Kubicą dziś... :/ żal dupę ściska...
f1
no ok + iam zagapilem się
[ Dodano 16 marca 2008, 7:53 ]
albo z xyxerinem pogadaj
za poznoFoxy wrote:HehPITMaN wrote:Ja się kurna pisze ale i tak mnie to ch** obchodziTo jak Cie to g*wno obchodzi to po co się piszesz
- Poza tym narazie już chyba nei ma wolnych miejsc, wiec jak Cie to nie obchodzi to ustąp miejsca np Kingowi któremu bardzo zalezy xDDDD
albo z xyxerinem pogadaj

f1
uuuu nie ładnie iam nigdzie nie zapisac :/
mogliście te osoby które zapisaly się wczesniej na ten wyscig automatycznie dac do teamów
a co do mapek monza nawet fajna;D
mogliście te osoby które zapisaly się wczesniej na ten wyscig automatycznie dac do teamów
a co do mapek monza nawet fajna;D
f1
Wg mnie to powinno być tak, że najlepsi losują teamy (przypuśćmy jak jest 22 graczy to cyfry od 1 do 11), a potem daje się im troszkę słabszych, by teamy były wyrównane. I tym sposobem stworzy się para np: Grono i Kij3k, a nazwy teamów są nieważne, bo i tak nagród nie ma, bo to 4fun jest. Ale co ja mogę gadać, bo mnie xyxu dziwnie nie zauważył, mimo, że mam stawiać serv na ten cup... jeszcze raz gratulacje organizacji, xyxu, szacunek... ;f
f1
Dobra, teraz się na mnie mścij, to moja wina -.- Xyx jeszcze się nie wypowiedział w tej sprawie, pacEk napisał że +iAm, a ty się zapisałeś do 1 wyścigu o ile się nie mylę, as nie do całej LIGI, więc nie wiem kto tu nie ma zmysłu tzw. czytania :/
f1
iAm ale zrozum to się nie liczyło napisanie posta.
Mój przypadek napisałem że też chce wziąźć udział w tey lidze i żeby mnie ksyks gdzieś napisał. A co stwierdził ksyks??? że nie ma gdzieś skoro napisałem gdzieś tzn że nigdzie i w ten sposób po operacji na którą dziś jadę ( wracam we wtorek ) będę miesiąc siedział i się nudził ;p
No chyba ze jakił dobry ma w teamie jakąś lamke to niech sobie wymieni ;p ( wolny jestem )
Mój przypadek napisałem że też chce wziąźć udział w tey lidze i żeby mnie ksyks gdzieś napisał. A co stwierdził ksyks??? że nie ma gdzieś skoro napisałem gdzieś tzn że nigdzie i w ten sposób po operacji na którą dziś jadę ( wracam we wtorek ) będę miesiąc siedział i się nudził ;p
No chyba ze jakił dobry ma w teamie jakąś lamke to niech sobie wymieni ;p ( wolny jestem )
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
f1
zrobiłbym to bo to zarąbisty pomysł, ale nie mam zamiaru was plagiatować. poprostu nie rozumiem dlaczego sam piszesz ze jest to w pełni 4 fun, ale nie możesz odbiec od regulaminu nawet minimalnie np żebym ja z iAm-em byli w 12 teamie Spyker Jordan jaguar było ich mnóstwo
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
f1
oj mysle ze ksyks za bardzo to wziął na serio ale z 2 strony
22 osoby na serwie to trudno będzie utrzymac :?
powiedzmy że organizacja była trochę taka hmmm.... za szybka
(fart że się zapisałem)
a Xyx jeśli ktoś przed twoim postem z teamami pisal ze może być w każdym lepszym to go tam trzeba było wrzucić bo to tylko nazwa :/
PS. Jestem w trakcie robienia skina dla aguri
22 osoby na serwie to trudno będzie utrzymac :?
powiedzmy że organizacja była trochę taka hmmm.... za szybka
a Xyx jeśli ktoś przed twoim postem z teamami pisal ze może być w każdym lepszym to go tam trzeba było wrzucić bo to tylko nazwa :/
PS. Jestem w trakcie robienia skina dla aguri
<- Drzwi