No rob rob
f1
f1
McLaren - Diablo i Grono
Honda - Derty i lucyferek
Wiliams - noWy i Foxy aka Fixy
Ferrari - Kamilos i h0lus
Renault - Kamil i seque
Red Bull - ksyksu i Maciek
BMW Sauber - Base, Spy
Toyota - Kret159, Maxer
Force India - Majkel i Rafa z [RH]
Toro Rosso - Loxley i Ordonek
Super Aguri - tomerq (:*) psikuta
Skiny na 5 stronie, nie dziala nowe renault i force india.
No i jeszcze się zastanawiam nad tym 12 teamem, jeżeli iam się zgodzi być ze slowikiem czy tam na odwrot to się pomysli...
Honda - Derty i lucyferek
Wiliams - noWy i Foxy aka Fixy
Ferrari - Kamilos i h0lus
Renault - Kamil i seque
Red Bull - ksyksu i Maciek
BMW Sauber - Base, Spy
Toyota - Kret159, Maxer
Force India - Majkel i Rafa z [RH]
Toro Rosso - Loxley i Ordonek
Super Aguri - tomerq (:*) psikuta
Skiny na 5 stronie, nie dziala nowe renault i force india.
No i jeszcze się zastanawiam nad tym 12 teamem, jeżeli iam się zgodzi być ze slowikiem czy tam na odwrot to się pomysli...
- OrdonekQ7
- Moderator
f1
mogę zrobić trasę do następnego wyścigu :> ?
http://trackmania-carpark.com/skin.php?id=3473 <-- tu też bolid McLarena
Ej ksyks, na ile ustawic porty bo mi się szukac nie chce
http://trackmania-carpark.com/skin.php?id=3473 <-- tu też bolid McLarena
Ej ksyks, na ile ustawic porty bo mi się szukac nie chce

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
f1
Tak jak ja mówiłem 
Xyxa męcze, ale on cały czas nie
To może niech reszta zadecyduje
Team'y mogą być 2 lub 3 osobowe
jak 2 osobowe to normalnie jada obydwoje itd.
Jak są 3 osobowe, to moga w wyśccigu jechać wszystkie 3 bolidy, ale ten z najgorszym czasem nie będzie po prostu brany pod uwagę
W ten sposób będize większa rywalizacja, także wśródzespołowa i więcej fun 
W końcu to liga 4fun
Xyxa męcze, ale on cały czas nie
To może niech reszta zadecyduje
Team'y mogą być 2 lub 3 osobowe
jak 2 osobowe to normalnie jada obydwoje itd.
Jak są 3 osobowe, to moga w wyśccigu jechać wszystkie 3 bolidy, ale ten z najgorszym czasem nie będzie po prostu brany pod uwagę
W końcu to liga 4fun
f1
Ja wadlem na pomysl zeby zrobić najpierw kwali w 3 osobowych zespolach i na podstawie kwali bylaby 2 ligi f1 na kilku trasach , mniejsze lagi , wiecej ludzi zaangazowanych 
W SWIETOKRZYSKIM TYLKO KSZO!!!!!!!!!!!
f1
Majkel, bez sensu jest takie gadanie, ze jedzie 3, a najgorszy nie będzie brany pod uwagę.
To tak samo jakbys przegral mecz z wildą, i powiedzial ze nie jest brany pod uwagę.
IMO z teamami 3 osobowymi będzie trochę za dużo zamieszania, no ale nie wiem....
To tak samo jakbys przegral mecz z wildą, i powiedzial ze nie jest brany pod uwagę.
IMO z teamami 3 osobowymi będzie trochę za dużo zamieszania, no ale nie wiem....
f1
No ok, nie ma sprawy, mogę ze Słowikiem jechać w teamie, o ile Słowiczek kochany przeciwko nic nie ma?^^. A co do tego, ile osób, to aktycznie, można zrobić po 3, ale wtedy każdy team, powiedzmy graczy x, y i z, robią sobie sami kwalifikacje kto jedzie. No i to jest też dobre, jeśli np. gracz x nie może grać bo mu coś wypadło nagle, może go zastąpić gracz z. Ale bez zmiany tego, że gra 2 przedstawicieli danego teamu. To tylko moja propozycja, więc oceńcie, czy warto ;p
f1
Stworzcie jakiś regulamin, umiesccie go w jednym poscie i trzymajcie się go bo tak to daleko nie zajedziecie. Zaraz będą klotnie i niedomowienia. To tylko opinia czlowieka który patrzy na to z boku, zrobicie z nia co chcecie 
f1
Ale macie problem. Ksyksu zrób jakiś regulamin gdzie zbierzesz wszystkie info na temat tej LIGI. Stwórz jeszcze z 2-3 teamy zeby było wiecej FUN i rywalizacji, w koncu robimy to po to zeby jak najwiecej ludzi się zaangażowało i było FUN. wtefy dopiszą się te osoby które pominięto i nie będzie sporów i niedomówien, Bo widze ze już tu znów jakas kłótnia powstaje. A tak wszyscy co chcieli się zapisza i JAZDA!
- Ja się pisze do stworzenia jakiejs mapki na turniej
- Jestem za zorganizowaniem kwali do wyscigu, wtedy będzie bardziej realistycznie i fair, i nie będzie przy starcie takiego duzego zamieszania ze w ogóle nic nie widac, tym bardziej ze od razu po starcie mamy ostrą szykane wiec połowa stawki może się porozbijac. Odbywało by się to na zasadzie 1-godzinnej sesji kwalifikacyjnej gdzie liczy się czas jednego okrązenia. I pierwszy w kwali startuje pierwszy, drugi 1 sekunde po nim itd. Wtedy będzie wiecej adrenaliny i zaangazowania bo nikt by nie chciał być ostatni zeby miec strate 22s :p Mysle ze to najlepsze rozwiazanie dzięki któremu unikniemy zamieszania i niepotrzebnych kłótni typu "Spadaj bo zajechałes mi droge na starcie i nic nie widziałem" , bo przez takie coś to wyscig nei ebdzie miec sensu bo połowa się porozbija na starcie i będzie wkurzona bo strata już będzie z 15s
- Ja się pisze do stworzenia jakiejs mapki na turniej
- Jestem za zorganizowaniem kwali do wyscigu, wtedy będzie bardziej realistycznie i fair, i nie będzie przy starcie takiego duzego zamieszania ze w ogóle nic nie widac, tym bardziej ze od razu po starcie mamy ostrą szykane wiec połowa stawki może się porozbijac. Odbywało by się to na zasadzie 1-godzinnej sesji kwalifikacyjnej gdzie liczy się czas jednego okrązenia. I pierwszy w kwali startuje pierwszy, drugi 1 sekunde po nim itd. Wtedy będzie wiecej adrenaliny i zaangazowania bo nikt by nie chciał być ostatni zeby miec strate 22s :p Mysle ze to najlepsze rozwiazanie dzięki któremu unikniemy zamieszania i niepotrzebnych kłótni typu "Spadaj bo zajechałes mi droge na starcie i nic nie widziałem" , bo przez takie coś to wyscig nei ebdzie miec sensu bo połowa się porozbija na starcie i będzie wkurzona bo strata już będzie z 15s
f1
Ja proponuje, żeby były te team'y 3 osobowe (Xyx nie wkur***j się
), ale coś w stylu tego co mówił iAm 
Masz team 3 osobowy, ale conajmniej 1 dzień przed rozpoczęciem wyścigu, trza podać skład team'u, który byłby złożony tylko z 2 osób... A to czy dany team zrobi sobie własne kwali to już jego sprawa ^^ To jak??
Masz team 3 osobowy, ale conajmniej 1 dzień przed rozpoczęciem wyścigu, trza podać skład team'u, który byłby złożony tylko z 2 osób... A to czy dany team zrobi sobie własne kwali to już jego sprawa ^^ To jak??
f1
Aha przemyslałem to troszke i przedstawie Wam teraz taki mały pomysł. No bo sami wiecie ze jak wystaruje naraz 22 graczy to będzie mega-zamieszanie i nic nei ebdzie widac. Moim zdaniem to jest nei fair bo parę graczy może się rozbic na pierwszym zakrecie i stracic 6-7s nie ze swojej winy, poza tym mogły by potem powstac róznego rodzaju spory i niecheci do jazdy. Wiec pomyslałem ze fajnie by było zrobić kwali, raz ze wtedy wiecej osób się zaangażuje w trening bo nikt nie będzie chciał być ostatni i miec strate 10s a, Dwa za będzie wiecej fun.
Proponuje zrobić kwali na zasadzie 1-godzinnej sesji gdzie liczy się czas jednego okrązenia i najlepszy startuje z pierwszego pola, drugi z drugiego itd. . Pola byłyby rozmieszczone tak jak naprawdę jest w rzeczywwistości, czyli 11rzedów po 2 zawodników. Rozstawianie się zajełoby wtedy ok 1-2 minut wiec po upływie tego czasu bysmy wystarowali a po finishu by się ten czas odjeło
Nad wszystkim czuwałoby z 2-3 sędziów (może ktoś chetny? :p) A wszystko po to zeby zrobić jakieś odstepy zeby nie było zamieszania na starcie
no i tak będzie bardziej fair.
oczywiście to tylko mój pomysł wiec sami ocencie czy jest ok. Moim zdanie mto najlepsze rozwiazanie.
Aha no i zeby uniknąc niepotrzebnych klótni i zaangazowac wiecej ludzi to Ksyksu stwórz jeszcze te 2-3 druzyny. Znajdzie się kogos z dobrym Łączem i z lagami nei ebdzie problemów. W koncu to wszystko dla FUN
PS2: Gdy już Ksyks stworzy te 2-3 teamy wiecej to po co Wam teamy 3 osobowe
Proponuje zrobić kwali na zasadzie 1-godzinnej sesji gdzie liczy się czas jednego okrązenia i najlepszy startuje z pierwszego pola, drugi z drugiego itd. . Pola byłyby rozmieszczone tak jak naprawdę jest w rzeczywwistości, czyli 11rzedów po 2 zawodników. Rozstawianie się zajełoby wtedy ok 1-2 minut wiec po upływie tego czasu bysmy wystarowali a po finishu by się ten czas odjeło
oczywiście to tylko mój pomysł wiec sami ocencie czy jest ok. Moim zdanie mto najlepsze rozwiazanie.
Aha no i zeby uniknąc niepotrzebnych klótni i zaangazowac wiecej ludzi to Ksyksu stwórz jeszcze te 2-3 druzyny. Znajdzie się kogos z dobrym Łączem i z lagami nei ebdzie problemów. W koncu to wszystko dla FUN
PS2: Gdy już Ksyks stworzy te 2-3 teamy wiecej to po co Wam teamy 3 osobowe