f1
f1
będziesz ogladal repa 30 min? 
Zeby nie było :
iam i slowik - ?
szym i wix - ?
pacek i bob - ?
Podawajcie jak chcecie się nazywac. Nazwy dostepne, to wszystkie teamy z poprzednich sezonow ( minardi, jordan, spyker itd )
A wiec zapisy uwazam chyba za zamkniete
Przypominam !!!
1 RUNDE JEDZIEMY NA MONZY!
track dostepny poniżej
http://nations.tm-exchange.com/main.asp ... 44927#auto
Jedziemy prawdopodobnie w sobote o godzinie 17. Wyscig powinien zajac nam okolo 30 minut.
Nie chce, zeby było tak, ze niektorzy se wychodza, dlatego apeluje, nie klikajcie ENTERA! Zawsze gdy się walnie w bande, mozna cofnac się i strate odrobic. Zawsze gdy wypadniemy z toru mozna na niego "wpasc" ponownie. pamiętajcie, ze zawsze macie szanse na jakiekolwiek punkty, ktore się na pewno Wam przydadza.
Teraz jedziemy kolo 30 minut, i to naprawdę nie jest dużo. Z czasem będziemy jeździć coraz dluzej. może się zdarzyc, ze na jakiejs tam trasie będziemy jechac 1 godz. 15 min.
Wytrzymalosc, walka, pitstopy. No prawie jak prawdziwa F1 ;]
---
Postaram się o oficjalne sesje treningowe. Trenowac mozecie oczywiście zawsze, ale oficjalny trening odbedzie się w piatek i sobote
jeżeli mi się uda oczywiście to zorganizowac.
Tak jak jest rly, w piatek jedziemy 2 sesje treningowe po półtora godziny, a w sobote 1 sesyjka po godzince. Obecnosc nie jest obowiazkowa, ale było by milo jakby zjawili się wszyscy, a przynajmiej wiekszosc.
Planowane godziny sesji treningowych :
Piatek :
1 sesja treningowa - godzina 16.30
2 sesja treningowa - godzina 19.00
Sobota :
sesja treningowa - godzina 10.00, 11.00 lub 13.00
Tutaj piszcie, która z tych proponujecie.
---
Chcialbym, zeby zjawilo się dużo osob
Nie rezygnujcie, pamiętajcie ze chodzi o dobra zabawe itd 
Dla zwyciezcy calej ligi planuje zafundowac malusienka nagrode - 1 vote na gwiazdke. być może mnie wysmiejecie, ale naprawdę chyba czegoś lepszego nie jestem w stanie zafundowac ;P ... lepszy rydz, niz nic!
---
No i proszę, zeby te 3 teamy mi podaly swoje nazwy jak najszybciej, w tym temacie albo na gg. Obojetnie która osoba z teamu ma to zrobić
Wyjasnilem tutaj mysle, ze wszelkie watpliwosci. GL & HF biacz!!!
Zeby nie było :
iam i slowik - ?
szym i wix - ?
pacek i bob - ?
Podawajcie jak chcecie się nazywac. Nazwy dostepne, to wszystkie teamy z poprzednich sezonow ( minardi, jordan, spyker itd )
Przypominam !!!
track dostepny poniżej
http://nations.tm-exchange.com/main.asp ... 44927#auto
Jedziemy prawdopodobnie w sobote o godzinie 17. Wyscig powinien zajac nam okolo 30 minut.
Nie chce, zeby było tak, ze niektorzy se wychodza, dlatego apeluje, nie klikajcie ENTERA! Zawsze gdy się walnie w bande, mozna cofnac się i strate odrobic. Zawsze gdy wypadniemy z toru mozna na niego "wpasc" ponownie. pamiętajcie, ze zawsze macie szanse na jakiekolwiek punkty, ktore się na pewno Wam przydadza.
Teraz jedziemy kolo 30 minut, i to naprawdę nie jest dużo. Z czasem będziemy jeździć coraz dluzej. może się zdarzyc, ze na jakiejs tam trasie będziemy jechac 1 godz. 15 min.
---
Postaram się o oficjalne sesje treningowe. Trenowac mozecie oczywiście zawsze, ale oficjalny trening odbedzie się w piatek i sobote
Tak jak jest rly, w piatek jedziemy 2 sesje treningowe po półtora godziny, a w sobote 1 sesyjka po godzince. Obecnosc nie jest obowiazkowa, ale było by milo jakby zjawili się wszyscy, a przynajmiej wiekszosc.
Planowane godziny sesji treningowych :
Piatek :
1 sesja treningowa - godzina 16.30
2 sesja treningowa - godzina 19.00
Sobota :
sesja treningowa - godzina 10.00, 11.00 lub 13.00
---
Chcialbym, zeby zjawilo się dużo osob
Dla zwyciezcy calej ligi planuje zafundowac malusienka nagrode - 1 vote na gwiazdke. być może mnie wysmiejecie, ale naprawdę chyba czegoś lepszego nie jestem w stanie zafundowac ;P ... lepszy rydz, niz nic!
---
No i proszę, zeby te 3 teamy mi podaly swoje nazwy jak najszybciej, w tym temacie albo na gg. Obojetnie która osoba z teamu ma to zrobić
Wyjasnilem tutaj mysle, ze wszelkie watpliwosci. GL & HF biacz!!!
f1
Czytajcie noobki

No ale jak tak super bardzo za***iscie wykurwiscie chcecie taka nazwe, to mogę wyjatek zrobić. A jak nie chcecie super bardzo... to nie robięNazwy dostepne, to wszystkie teamy z poprzednich sezonow ( minardi, jordan, spyker itd )
f1
Ej no panowie, bez jajc, jak już każdy ma normalną nazwe to po co wysmyslac swoją, to nie ma sensu, poz atym będzie nie realnie, jak już każdy ma realną nazwe to i Wy się dostosujcie. Ksyksu nei ma wyjątków.... ;E Ja tez bym chciał swoją wymyslic np: Foxiarri 
Last edited by Foxy on 17 March 2008, 20:18, edited 1 time in total.
f1
-------------------------------------->mat 1117 wrote:Nie wiem czy ma to jakieś znaczenie ale ten zespół nie istnieje już. Myśalałem, że na aktualnych gracie teamach.
Czytaj uwazniej forumKsyksu wrote:będziesz ogladal repa 30 min?![]()
Zeby nie było :
iam i slowik - ?
szym i wix - ?
pacek i bob - ?
Przypominam !!!
track dostepny poniżej