f1
f1
Czy tu już nikt nie czyta tego co ktoś pisze??
Krew mnie zalewa, ale napsize to jeszcze raz...
iAm ja chce żeby ktoś kto nie zdążył się zapisać, ZASTĄPIŁ kogoś kogo wyjątkowo nie może być...
Prosty rachunek:
28-1(Rafa)=27
27+1(Luq)=28
28=28
Jak tu do cholery nie widze zwiększenia liczby użytkowników server'a -.-
Jeśli wam wyszło coś innego w tych obliczeniach, to... właściewie nic...
Krew mnie zalewa, ale napsize to jeszcze raz...
iAm ja chce żeby ktoś kto nie zdążył się zapisać, ZASTĄPIŁ kogoś kogo wyjątkowo nie może być...
Prosty rachunek:
28-1(Rafa)=27
27+1(Luq)=28
28=28
Jak tu do cholery nie widze zwiększenia liczby użytkowników server'a -.-
Jeśli wam wyszło coś innego w tych obliczeniach, to... właściewie nic...
f1
buhahahah MISI szyderca 
Majkel ja też tego nie rozumiem ale cóż ... tak jak napisałeś
Majkel ja też tego nie rozumiem ale cóż ... tak jak napisałeś
nie mam gadania :/właściwie nic
f1
LOL Ksyksu! Tu chodzi zeby jeden zawodnik zastapił tego co nie może jechac. I jedno g*wno czy se połamałręke czy nie chce jechac, czy uległ kontucji!!!!!!!!!!! Po prostu chca zmienic gracza na jeden wyscig. Wczesniej pisałes ze takie coś jest mozliwe a teraz mówisz ze nie. NIE KAPUJE NIC Z TEGO. 
f1
heh polazlem 30 min przed końcem i nikt mnie nie wyprzedzil :F
f1
Ksyks ja jestem za tym aby każdy teraz dobrał sobie 3 kierowce, który jedzie w sytuacjach jak nie może 1 lub 2 jechac , ale zawsze on jest 3 nie ma prawa dyskutowac o miejsce w skladzie .......
dziekuje
f1
No to kur** xyx mogę jechać w tym meczu? Tak jak napisał majkel:
Prosty rachunek:
28-1(Rafa)=27
27+1(Luq)=28
28=28
Więc o co Ci chodzi z tymi 75 graczami? Napisz już tak bankowo czy mogę jechać czy nie. I to będzie ostateczna Twoja decyzja. Tylko dzisiaj, tylko dzisiaj ^^
Prosty rachunek:
28-1(Rafa)=27
27+1(Luq)=28
28=28
Więc o co Ci chodzi z tymi 75 graczami? Napisz już tak bankowo czy mogę jechać czy nie. I to będzie ostateczna Twoja decyzja. Tylko dzisiaj, tylko dzisiaj ^^
f1
Dlatego właśnie mnie nie było, bo trening nieobowiązkowy. W sumie to także, że nie mogę wbić na ten skurwiały serv, ale jutro już ja robię, także nie ma problemu ;d A po trzecie nie mogłem, bo turniej w lotki był ;d
f1
Ale Ksyks pisałes ze mozna się zastepowac, wiec o czym tu gadasz ze to jest nie fair. WOBEC KOGO NIBY? LOL dlaczego ma być nei fair, to może mi powiesz ze jak Kubica miałwypadek i zastapił go Vettel to tez nie fair! LOL nie kapuje o czym mówisz
[ Dodano 21 marca 2008, 20:41 ]
[ Dodano 21 marca 2008, 20:41 ]
OSTRZEŻENIE, jak mozesz mówic ze to skurwiały serw, base się postarał i jako jedyny dał serw a ty to krytykujesziAm wrote:Dlatego właśnie mnie nie było, bo trening nieobowiązkowy. W sumie to także, że nie mogę wbić na ten skurwiały serv, ale jutro już ja robię, także nie ma problemu ;d A po trzecie nie mogłem, bo turniej w lotki był ;d
f1
lol skurwialy serv ?:E mialem non stop ping <30
f1
A wiec koniec piatkowych treningow! Po nich mozna zobaczyc jako tako z przymruzeniem oka na forme zespolow.
W obu sesjach dominowal foxy z teamu Williams. Kolega z zespolu - noWy plasowal się nizej.
Ferrari jedzie równo i plasuje się w czolowce. McLaren tez niezle. RBR może być czarnym koniem.
2 sesja :

Na pewno ta 2 sesja byla już trochę luzniejsza, trochę się pozartowalo itd.
Jutro wyscig! Godzina 17, przypominam!
W obu sesjach dominowal foxy z teamu Williams. Kolega z zespolu - noWy plasowal się nizej.
Ferrari jedzie równo i plasuje się w czolowce. McLaren tez niezle. RBR może być czarnym koniem.
2 sesja :

Na pewno ta 2 sesja byla już trochę luzniejsza, trochę się pozartowalo itd.
Jutro wyscig! Godzina 17, przypominam!