Gra: TrackMania Nations
Długość: 9min45sec
Rozmiar: 330MB
Kodek: XviD 1.1.0
Download:
http://files.filefront.com/driftMAXzip/ ... einfo.html
http://d01.megashares.com/?d01=118591f
Screenshots:

Nowe mirrory dodam za jakiś czas.

Czys Ty gosciu oczadzial? Skompresuj to, bo nikomu się sciagac niebedzie chcialoxirarike wrote: Rozmiar: 330MB
W tym wypadku nie jest to mały rozmiar, bo chyba pierwszy raz się spotykam z filmem o Trackmani zajmującym tak dużo miejsca.xirarike wrote:330mb to mały rozmiar
Może i racja, ale jeśli chcesz żeby znaczna część ludzi np z tmpl obejrzało twój film musisz go wrzucić np. na youtuba albo wrzutexirarike wrote: Jestem przeciwnikiem streamów z badziewiastą jakością. FILM TO SZTUKA, A SZTUKĘ OGŁĄDA SIĘ W DOBREJ JAKOŚĆI.
xirarike wrote:Yorgi - nie chcesz nie ściągaj, w dobie kiedy net 1mb jest standardem pobranie tego to 30min, ale już film 700mb z torrenta pociągniesz bo szkoda kasy na kino co ?

Coof wrote:A no tak źle przeczytałem. Program to tajemnica?
Dałem przecież odp na wcześniejszej stronieXirarike wrote:Wilda` Coof - edycja Sony Vegas 6.0d, grafika 2d- Adobe Photoshop 7.0, 3d- 3ds Max 2008, kompresja - Virtual Dub 1.7.8, zgrywanie przejazdów - ShootVideo [ Framerate 30, Uncompressed, 848x480 ].
hmm ... Skąd wiesz że nic ciekawego nie pokazuje ?:) oglądałeś ?Diav3l wrote:W tym wypadku nie jest to mały rozmiar, bo chyba pierwszy raz się spotykam z filmem o Trackmani zajmującym tak dużo miejsca.xirarike wrote:330mb to mały rozmiar
Może i racja, ale jeśli chcesz żeby znaczna część ludzi np z tmpl obejrzało twój film musisz go wrzucić np. na youtuba albo wrzutexirarike wrote: Jestem przeciwnikiem streamów z badziewiastą jakością. FILM TO SZTUKA, A SZTUKĘ OGŁĄDA SIĘ W DOBREJ JAKOŚĆI.
xirarike wrote:Yorgi - nie chcesz nie ściągaj, w dobie kiedy net 1mb jest standardem pobranie tego to 30min, ale już film 700mb z torrenta pociągniesz bo szkoda kasy na kino co ?
Z internetem 1mb pobieranie tego zajmuję 1.5h przynajmniej. Z tym filmem z torrenta to jest złe porównanie. Te 700 mb które ściągnę to jest 2h dobrego filmu( Ja przynajmniej nie pobieram kiczowatych:D ), a twoj film trwa 10min i raczej nic ciekawego nie pokazuje a zajmuje tylko o polowe mniej.