nie Planet, a United!
nie Planet, a United!
Przepraszam, że nie użyłem opcji "edytuj", ale tak ten news byłby niezawuważony. A więc wszyscy wiemy, że TM United miała wyjść już we wrześniu, ale jednak musimy jeszcze wytrzymać, nasza nowa TrackMania wyjdzie 23-go Listopada. Znamy już prawdopodobny wygląd pudełka

nie Planet, a United!
Nie mogę się doczekać tego dnia tylko w Polsce raczej jej nie kupimy. 
nie Planet, a United!
Znalazłem fajny temat na oficialnym forum gry: Kliknij tutaj.
W podanym linku jest dużo szotów i krótkich
filmów prezentujących grę Trackmania United.
Czuje, że będzie to świetna gra. enjoy
edit// Znalazłem także filmik na google video
dla tych którym nie chce się ściągać
Klikasz tutaj i oglądasz
W podanym linku jest dużo szotów i krótkich
filmów prezentujących grę Trackmania United.
Czuje, że będzie to świetna gra. enjoy
edit// Znalazłem także filmik na google video
dla tych którym nie chce się ściągać
Klikasz tutaj i oglądasz
nie Planet, a United!
:shock: Takie oczy wystawilem jak zobaczylem ten filmik.Nowa TM zapowiada się wyśmienicie

nie Planet, a United!
Uuuuu:D:D:D
Wymiata:D:D
Wymiata:D:D
nie Planet, a United!
O.K. pudełko mamy, ale cena...
- ADIo
- Zaczyna szaleć na ulicach
nie Planet, a United!
United już wyszła, ale gdzie indziej, a TM Planet, to chyba miało być zamiast United(czyli to samo).Acegikmortvy wrote:A kiedy United wyjdzie? I co będzie z TM Planet?
Pewnie, że kupimyTiggr wrote:Nie mogę się doczekać tego dnia tylko w Polsce raczej jej nie kupimy.
A o powietrznych checkpointach już dawno myślałem. I o metach powietrznych. Jeśli chodzi o filmik, to jeżeli ta muzyka była z gry, to jest zarąbista
Last edited by ADIo on 21 October 2006, 20:04, edited 1 time in total.
czyli Segregat0r
www.google.com/profiles/adamprucnal
nie Planet, a United!
omg ale zes szybki z tymi odpowiedziamiADIo wrote:United już wyszła, ale gdzie indziej, a TM Planet, to chyba miało być zamiast United(czyli to samo).Acegikmortvy wrote:A kiedy United wyjdzie? I co będzie z TM Planet?
Pewnie, że kupimyTiggr wrote:Nie mogę się doczekać tego dnia tylko w Polsce raczej jej nie kupimy.Na pewno będzie.
A o powietrznych checkpointach już dawno myślałem. I o metach powietrznych. Jeśli chodzi o filmik, to jeżeli ta muzyka była z gry, to jest zarąbista. Jeszcze lepsza niż w Nations.
- ADIo
nie Planet, a United!
A co? Że szybko czy, wolno, bo nie wiem teraz :? .Tiggeri wrote:omg ale zes szybki z tymi odpowiedziamiADIo wrote:United już wyszła, ale gdzie indziej, a TM Planet, to chyba miało być zamiast United(czyli to samo).Acegikmortvy wrote:A kiedy United wyjdzie? I co będzie z TM Planet?
Pewnie, że kupimyTiggr wrote:Nie mogę się doczekać tego dnia tylko w Polsce raczej jej nie kupimy.Na pewno będzie.
A o powietrznych checkpointach już dawno myślałem. I o metach powietrznych. Jeśli chodzi o filmik, to jeżeli ta muzyka była z gry, to jest zarąbista. Jeszcze lepsza niż w Nations.
czyli Segregat0r
nie Planet, a United!
"Wysłany: 02 Lip 2006, 12:01"Acegikmortvy wrote:A kiedy United wyjdzie? I co będzie z TM Planet?
Dzisiaj mamy 21 października, więc według mnie twoja odpowiedź na jego pytanie jest trochę spóźniona
- ADIo
nie Planet, a United!
Aha. Jestem na tym forum, od czerwca. Musiałem przegapić wtedy ten tematTiggeri wrote:"Wysłany: 02 Lip 2006, 12:01"Acegikmortvy wrote:A kiedy United wyjdzie? I co będzie z TM Planet?
Dzisiaj mamy 21 października, więc według mnie twoja odpowiedź na jego pytanie jest trochę spóźniona
czyli Segregat0r
nie Planet, a United!
ja mam Tm united ale poczebuje seriala .jak by ktoś miał to proszę niech mi napisze na gg 7412265 lub na e maila marcinmikant@interia.pl
nie Planet, a United!
idioto umiesz za przeproszeniem czytac? shit ! było mowione ze i tak i tak nic ci to nie da! boze ...
nie Planet, a United!
może napisz mu duzymi literami :shock:Bad Olo wrote:idioto umiesz za przeproszeniem czytac? shit ! było mowione ze i tak i tak nic ci to nie da! boze ...
- ADIo
nie Planet, a United!
Dwa posty i już ban :shock: .mikant wrote:ja mam Tm united ale poczebuje seriala .jak by ktoś miał to proszę niech mi napisze na gg 7412265 lub na e maila marcinmikant@interia.pl
czyli Segregat0r
nie Planet, a United!
jaki ban, ostrzeżenieADIo wrote:Dwa posty i już ban :shock: .mikant wrote:ja mam Tm united ale poczebuje seriala .jak by ktoś miał to proszę niech mi napisze na gg 7412265 lub na e maila marcinmikant@interia.pl
- ADIo
nie Planet, a United!
Przecież to to samoTiggeri wrote:jaki ban, ostrzeżenie
czyli Segregat0r
nie Planet, a United!
to zdecydowanie nie jest to samo - ban to blokada dostepu do forum, a do tego od ostrzezenia nie tak blisko 
- ADIo
nie Planet, a United!
Acha, sorry. Pomyliłem się.
czyli Segregat0r
-
killerwitek
- Samochodowy prawiczek
nie Planet, a United!
ktoś napisałe że wpisanie cd keya nic nie da a powiem ze da bo jest wersja safe clone która po wpisaniu cd keya normalnie działa jak każda zwykła giera nawet star force się nie łąpie normalnie czyta płyte