Beta Test

Dyskusje o komercyjnej wersji TrackManii
Yard
Emerytowany Admin

Beta Test

Post by Yard »

wlasnei dostalem od mor_olo linka do zapsiow do ostatniej (chyba), najwiekszej jeśli chodzi o liczbe graczy fazy beta testow gry nadchodzacej gry TrackMania United. Mysle, ze warto się zglosic, nei wiem dokładnie ile jest miejsce, ale zawsze jest szansa, zeby się dostac :)
do tej pory niewiele (prawie nic) było na tym forum o tej grze, ale postaramy się to nadrobic, to forum stworzylem tymczasowo tak na szybko, bo nei mam w tej chwili czasu, ale w ten weekend postaram się wreszcie wgrac nowa wersje forum, gdzie będzie miejsce dla TMU :)

link: http://www.trackmania-lejeu.com/tmu_beta
Vizzini
Zaczyna szaleć na ulicach

Beta Test

Post by Vizzini »

Zapisałem się, mam nadzieje że coś z tego wyjdzie (moja mała nadzieja :P)
Gruncik
Samochodowy prawiczek

Beta Test

Post by Gruncik »

A co tam szkodzi również się zapisałem:D:D
gawron.
Doświadczony driver

Beta Test

Post by gawron. »

Wybiora 1000 bet testerow.
wiadp1
Pirat drogowy

Beta Test

Post by wiadp1 »

Z tego co wiem to już ich wybrali, a test już się rozpoczął :)
Powiem tylko jedno, jest na co czekać

prawdę mówiąc trochę przegapiłem tę istotną inforamcję o rozpoczęciu zapisów na TM-FORUM, bo obawiam się, że teraz może być już za późno

EDIT: Sorry trochę namieszałem. Zapisujcie się. Okazało się ,że po prostu część graczy miała już wcześniej dostęp a ten 1000 zostanie dopiero wyłonony. Bardzo przeprawszam za tę pomyłkę
Sk84funPrzemo

Beta Test

Post by Sk84funPrzemo »

Ja zgłosiłem się do tego beta test ale później przysłali mi coś po francusku i nie wiem co tam pisze. Czy ktoś z was zna jakiś translator francusko-polski?Proszę o pomoc! :x
[f1] kubica
Jeździ konno

Beta Test

Post by [f1] kubica »

jak masz linka to aktywacja a jak nie to podziękowanie i powiadomienie że będą w kontakcie :mrgreen:
szopek
Lubi ostrą jazdę

Beta Test

Post by szopek »

k**wa!! ja dostałem na maila link aby potwierdzic mój udział w beta tescie !! przyszło mi to 19 a ja zobaczyłem to dopiero dziś :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: i link już nie działczy ......
Wally
Team Poland

Beta Test

Post by Wally »

zrobilem to samo szopek bo umiescilo mi go w spamie, a takie kur!!!!!!!!! reklamy to umieszcza w nowych !!!!!!!!!! mnie to wkur niemilosiernie nienawidze za to poczty wp :[
Image

Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
Khasius
ESWC.pl 2k8 winner

Beta Test

Post by Khasius »

BUHAHAHAHAHAHAHAHA :lol:

Ale z was ciolki :P.
Vizzini

Beta Test

Post by Vizzini »

Przeczytałem na oficialnym forum trackmani, że będzie 5000 beta testerów
FreekOut
Samochodowy prawiczek

Beta Test

Post by FreekOut »

Lool mam szczescie bo wasnie dostałem @ z linkiem do tracmani UnitedBeta
wiec zassysam i zobaczymy co to będzie.. :]

a @ nastepujacej tresci:

Code: Select all

Vous avez été séléctionné pour participer au dernier Bétâ test de TrackMania United.

Voici votre clé de protection et votre clé joueur qui vous permettront de bénéficier des fonctions connectées de TrackMania United et jouer en ligne. 
Nous vous invitons également à nous faire part de vos commentaires sur le forum de TrackMania-le jeu.com dans le forum dédié Béta test United (inscription obligatoire).

Votre version se désactivera le 9 novembre, vous n'avez accès qu'à 20% du jeu final et un seul environnement, le nouveau Stadium.

Téléchargez la Bétâ 

Bon jeu !

Clé de protection : 
Clé joueur : 
Mało z tego rozumiem ale
jestem pewien ze jestem beta testerem i na dole jest link do v.TMUBeta

Zobaczymy co z tego będzie :]
h0lus
Pirat drogowy

Beta Test

Post by h0lus »

daj linka ;p
[f1] kubica
Jeździ konno

Beta Test

Post by [f1] kubica »

please daj linka :wink:
FreekOut
Samochodowy prawiczek

Beta Test

Post by FreekOut »

zassam wbije się potestuje i dam jeszcze dziś ;]

Bo nie wiem czy to jest jednorazowy link czy do ogolnego serka...
Yard
Emerytowany Admin

Beta Test

Post by Yard »

Google Translation wrote:You were séléctionné to take part in the last Bétâ test of TrackMania United. Here your key of protection and your key player which will enable you to profit from the connected functions of TrackMania United and to play on line. We also invite you to announce your comment to us on the forum of TrackMania it jeu.com in the forum dedicated Béta test United (obligatory inscription). Your version will decontaminate on November 9, you have access only to 20% of the final play and one environment, new Stadium. Download Bétâ Good play! Key of protection: Key player:
czyli w skrocie:
zostales wybrany jako betatester TrackManii United. Tutaj masz swoj klucz, który umozliwi cie gre online. Zapraszamy również do komentowania jej na http://www.trackmania-lejeu.com, na forum poswieconym Becie (rejestracja obowiazkowa). Twoja wersja się przeterminuje (;)) 9. listopada, masz dostep jedynie do 20% koncowej wersji gry - odnowionego Stadium. Sciagnij bete, milej gry!

ogolnie masz farta :P
licze na jakieś pierwsze wrazenia, jak już sobie potestujesz :)
Wally
Team Poland

Beta Test

Post by Wally »

ja tez licze, jakbys był mily i looknal w edytorze jakie sa nowe klocki do budowy to bylbym wdzieczny ;)
Mi tam się najbardziej podoba szuter jak ogladalem filmiki :D Raj dla Colinowcow i Richardowcow harkorowcow :D
Pozdrawiam men i milej gry :D:D:D
Image

Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
[f1] kubica
Jeździ konno

Beta Test

Post by [f1] kubica »

ja mam @ po angielsku i mnie nie wzieli gre mam ale kody rejestracyjne
FreekOut
Samochodowy prawiczek

Beta Test

Post by FreekOut »

No to narazie małem info po pierwszym zderzeniu z gra...

A wiec menu mamy zmienione. Rankingi pozostaja po lekkim liftingu.
Game play jak w tracmani N ale co mnie zdziwiło ze jak zaliczyłem glebe i się resowałem to nie resuje od startu tylko od checkpointu który ostatni przejechalismy. Nie ma czegoś takiego ze zle wzielismy 1 zakret i res tylko każdy musi dojechac do konca by mogł startowac od poczatku.

Co do tras Milutko bardzo bo po sutrze się dobrze zadupca :]

Trasy sa zruznicowane tzn zaczynasz na betonie ale już po chwili i kilku jumpach jesteś na sutrze i znow na betonie.

Co do kolcków jest ich o wiele wiecej. Pozostaly wszystkie stare plus nowe z szutrem oraz dużo duzych konstrukcji.

a ze nie potrafie pisać recenzji :p to jak ktos ma pytania to postaram się na nie odpowiedziec odpowiem lub jakieś screeny porobie na zycznie hehe

Ps.mimo ze grafa jest ciutkje lepsza gra musi się rozchulac bo jak na moj komp sempron 3.0 GF9800gs 1gb ramu w dualu na poczatku jest troszke mało klatek ale po starcie jak wszyscy się już rozjada jest git.
Sk84funPrzemo

Beta Test

Post by Sk84funPrzemo »

Hej ja też zostałem wybrany ale gdzie ściągnąć tm United?????
Post Reply

Return to “TrackMania United Forever”